Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bivša se je spremenila v hudo bejbo!

Bivša se je spremenila v hudo bejbo!

Vsi bi suhe sam ti hočeš debele.

To je to ko samo zunanjost gledaš.. Vse ostalo pa ti je pasee

Odgovor na objavo uporabnika
Mare192, 10.05.2023 ob 12:39

Ko sem jo spoznal je bila suha kot preklja, taka vsa koščena, brez riti in jošk. Vse tisto ji je manjkalo kar sem imel pri ženskah do tedaj rad. Očarala me je njena simpatičnost in razigranost, brezskrbnost, če hočete. Leta so tekla, ljubezen se je ohladila in ker mi tudi fizično ni bila več se je odnos ohladil do te mere, da sva se odločila za razhod. Vse sva uredila brez problema. Ona je bila nenormalo umirjena, čeravno me je skrbelo kako bo prenesla razhod. Bi rekel, da sva imela popolno ločitev. Videl je nisem več kot eno leto. Potem pa šok. Srečamo se na plesnem tečaju. Jaz je sploh spoznal nisem, ker izgleda popolnoma drugače. Joškice, ritka, natrenirano telo. Spremenila se je v res hudo bejbo. Videla je kako jo gledam, In sedaj imam v glavi samo to, da je se je spremenila samo zato, da se mi maščuje. Rad bi jo nazaj! O shit kako sem zafrknil! Kaj naj?

Si dobil kar si želel..in ona je zdaj huda bejba in bo dobila moškega ki jo bo ljubil in cenil takšno kot je..

Ti se pa obriši pod nosem..

Upam da te ne vzame nazaj..Ker si idijot.A ti pa si verjetno maneken?Ta moški ego

Če rožo slabo zalivaš vene…tako je tudi ona poleg tebe.

Prov je naj te žre.

To je bilo pred 1 letom, kako dobro more zgledat šele zdej… Bolje, da jo avtor teme ne vidi..

Očitno imaš premajhnega in se ji ni zdelo vredno, da bi se nekaj trudila.

Zdravo, za svojo magistrsko nalogo preučujem vpliv Covid-19 na nakupno vedenje kupcev prek spleta. Anketa je dolga 5 minut, prosila bi, če jo lahko izpolnite. https://1ka.arnes.si/a/1eb8b2fe

Sigurno je plestelinova z žogicam.

Študentka123, 14.05.2024 ob 11:30

Zdravo, za svojo magistrsko nalogo preučujem vpliv Covid-19 na nakupno vedenje kupcev prek spleta. Anketa je dolga 5 minut, prosila bi, če jo lahko izpolnite. https://1ka.arnes.si/a/1eb8b2fe

TI si pa zgrešila. Celo za magistrako.

Ko se ti dvigne ga daj med vrata in fajn zaloputni!

Ti si en velik bedak oz. nezrel imbecil. Te punce si ne zasluzis, zato jo lepo pusti pri miru. Upam, da je dovolj pametna in samozavestna, da te bo odpikala po hitrem postopku, v kolikor bos karkoli poskusal okoli nje.

Dej sanjat v limenle se zdej. 😅

Poletna*, 14.05.2024 ob 11:35

TI si pa zgrešila. Celo za magistrako.

TI tud, da letaš na mag. 😄

Tomas485, 10.05.2023 ob 12:48

Če prej ni imela josk, jih tud zdaj ni mogla dobit. Razen ce je bil skalpel v igri.

Za plastiko se pa ne bomo jokali ali pač?

To Ni res. Uporabila je metodo od Landerove. Mnes je imela enega dobrega maserja za joskice, rit in trebuh.

Anonimno 5390, 15.05.2025 ob 13:47

To Ni res. Uporabila je metodo od Landerove. Mnes je imela enega dobrega maserja za joskice, rit in trebuh.

he he kaka zgodbica ,ne razumem kako se ritka in joški napihnejo kar tako…

A dej nehi no .Vzel nazaj največjo napako bi naredil bil bi postrešček daj se ceni

Stara plošča, stara plošča, stara plošča … 

Po enem letu jo še vedno pèca …

New Report

Close