Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bivše

bivše

živjo!

mam en problem. moj fant, s katerim sva skupi 7 mescev, je v prijatelskih odnosih s svojimi bivšimi.Mene to blazno mot,zdej pa hoče, da se z njimi še jaz spoprijateljim. mene bo ruknla kap, kaj pa vi pravte na to?

mojca

Zdravo Mojca.
Imela sem podoben problem, ker pa je bivša do njega še vedno nekaj čutila, sem skoraj eksplodirala. Jaz mislim, da če se sličajno še kje srečata, je logično da se pozdravita, rečeta par besed, morda pokličeta 1x na nekaj mesecev, to pa je tudi vse!!! Kar je bilo je bilo, potrebno je zapreti stara vrata, da lahko odpreš nova!!!
Vztrajaj pri svojem in se drži svojih načel.
Lep pozdrav.

Absolutno mora on vedeti, da te to moti in da se ne strinjaš s tem. Meni tudi ne bi bilo prav, normalno, se strinjam z Lejlo.

Ma s eti mu predstavi svoje bivse, pa bos videla, ce se strinja s teboj.
Pa mnogo lepih novih spoznanstev:P

A nismo že enkrat o teh bivših? Joj, meni kar temperatura in tlak narasteta. Morda mi ne bi, toda zadnja bivša mojega mi je pošteno stopila na žulj, saj je kar naprej klicala (beri.ga prosila naj se vrne, toda tega ne bi za živo glavo priznala meni), zato ne nasedaj o velikih prijateljstvih. Kar sebe vprašaj, kako velik prijatelj ti je kateri od bivših. Potem ni več dvoma kako stojijo stvari. No, jaz sem samo oba enkrat soočila in jima rekla, da naj se zmenta že kaj bi rada. Če si tako želita kar naprej družbe drug drugega, potem naj se spet spravita skupaj in potem naj si telefonarita, se dobivata, skratka, potem to več ne bo moj problem. In moj je hitro naredil red pri njej in jo na hitro postavil na svoje mesto, to pa je – v zgodovino.
Ampak, žal si nekateri ne dajo dopovedat…in ko nekdo lazi za tabo, je seveda ego poln samega sebe, vsakemu godi to.

Uh, sem se razpisala…se vidi, da ne razumem žensk, ki se mečejo bivšim pod noge, da se potem spotikajo ob nje.

LP

Hoče, da se spoprijateljiš z njegovo bivšo? Pa kaj mu je?! Meni se tudi ob tej temi dvigne pritisk. Kar sta onadva imela, sta imela in tistega je konec – v bistvu bi bilo dobro, da bi on z njo imel čim manj stikov. Sploh pa si prijatelje vsak izbira sam, a ne? Ti ga tudi ne siliš naj se spoprijatelji s tvojimi bivšimi. Pa dobro, čigava je bila v bistvu ta ideja o prijateljstvu, njegova ali njena? Pa še to, upam da se z njo ne pogovarja o vajini zvezi in o tebi – se mi zdi, da njena mnenja ne bi bila zelo objektivna ali dobro namerna…

Meni tudi nikoli ni bilo jasno, ko ljudje na veliko razlagajo kako je to super, če ostaneš z bivšim ali z bivšo prijatelj????!!!!
Meni se to ne zdi logično, niti zdravo po pravici povedano!!!! Če ostaneš z bivšim v prijateljskih odnosih dokler sta še oba svobodna ok, mogoče, vendar takoj ko eden stopi v zvezo s tretjim človekom je tu konec, saj novemu fantu ne razlagaš takoj o vseh svojih vezah in vezicah iz otroštva, kdo te je pustil, koga si ti pustila, kdo te je prizadel pri 13 letih ker je rekel da ima sošolka lepšo obleko kot ti in še vedno trpiš ipd. Poveš pa ponavadi o svoji zadnji vezi a ne????
Ne predstavljam si da bi mi fant s katerim sva na novo par rekel: “Veš, moja bivša je tko super, midva sva najboljša prijatelja, vsak dan se slišiva, hodiva skupaj na kavo, pa moji mami je tako všeč?????!!!!!

NO WAY!!!!!!!

Js sm svojemu povedla za vse svoje veze. In to samo zato, da ne bo kadarkoli kakšnih neprijetnih presenečenj. Z bivšimi pa nimam nobenih stikov. In niti si jih ne želim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close