Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bivši hotel Lipa Ljubljana

Bivši hotel Lipa Ljubljana

A ni to hotel za LPP šoferje? koliko je sedaj cena?

Nekoč se je tam opravljala najstarejša obrt, zdaj pa že leta nič več. Je pa scena kakršna je. Vse boš videla na ogledu

Dvoposteljna soba s stroški za en mesec je 380,00.
Če imaš srečo dobijaš od privatnika urejeno pa imaš lahko troškove za dve osobe oko 130,00€/mesečno zavisi od porabe vode i struje i najemnino daješ njemu, troškove platiš lipi, zavisi kolk ima urejeno garsonjero. One top garsonjere jesu po 300€. Sve novo adaptirano, isto ko Njujork. A tiste loše za 200. Znam jednu curu plati 180, 00 + troškove Lipi, štedi i ne plati več od 90€ sedaj pozimi.
Stenic u glavnom ni više, samo nam pridu nam nejemodajalac ne more računat i dizati ceno ,
jer su stenice. Sad ih ima, sad ih nema. Ja ih nemam.
A nema buke uopšte nobene. Dva leta nazaj su bili kod mene za sedmicu djeca i žena. Bili mali nešto glasni, trčali po stepenicama, tamo, ovamo…ovaj upravnik pozvao vlasnika, da moramo prestati praviti galamu.
A …kurve…ma nisam ih video nikad, evo majke mi!

Pred kakšnimi 20 leti sem tam stanovala, ampak zelo kratek čas, ker ni bilo vzdržno. Stanovanjce je še nekak bilo urejeno, toda res so bile stenice in celo ščurki. Že v avli je zaudarjalo po umazaniji. Ponoči je bil skoz hrup, skoz, dobesedno, nobenega miru. Vse sorte jeziki, kot bi danes poslušal kup migrantov. Poleg mojega okna je bila terasa, posuta s kamenčki in vse polno uporabljenih igel od vbrizgavanja heroina….. Ljudje imamo različne standarde življenja, jaz sem happy, da mi je po dobrih treh mesecih uspelo popihati iz tistega shita. Cenovno je bilo tako ugodno, da je bilo skoraj zastonj, ampak v takšno stanovanje ne bi šla vec nikoli.

Narkomani najemajo tista stanovanja?

Dvoposteljna soba s stroški za en mesec je 380,00.
Če imaš srečo dobijaš od privatnika urejeno pa imaš lahko troškove za dve osobe oko 130,00€/mesečno zavisi od porabe vode i struje i najemnino daješ njemu, troškove platiš lipi, zavisi kolk ima urejeno garsonjero. One top garsonjere jesu po 300€. Sve novo adaptirano, isto ko Njujork. A tiste loše za 200. Znam jednu curu plati 180, 00 + troškove Lipi, štedi i ne plati več od 90€ sedaj pozimi.
Stenic u glavnom ni više, samo nam pridu nam nejemodajalac ne more računat i dizati ceno ,
jer su stenice. Sad ih ima, sad ih nema. Ja ih nemam.
A nema buke uopšte nobene. Dva leta nazaj su bili kod mene za sedmicu djeca i žena. Bili mali nešto glasni, trčali po stepenicama, tamo, ovamo…ovaj upravnik pozvao vlasnika, da moramo prestati praviti galamu.
A …kurve…ma nisam ih video nikad, evo majke mi!
[/quote]

Majke mi……..da bi lahko že po slovensko napisal,a ne???

iscem sobo eno za enog Delavca delam u kolektor sikom magma stegne 29 iscem garsonjeru bez varscine do 250 euro sa stroskima lp

Tista stanovanja so v lasti Jankovića, zato so v takem stanju in je notri njegova opankarska zemljaci.

A ti si postena i primjer pa ti smetaju stanari sa juga a da nije njih nebi imali kruha jest

tudi lastntiki stanovanj morajo placati 57 eur za 3 mesece

jaz sem naredil ze preko 20 rezervacij preko https://hotellook.tp.st/jprVMuXB in do sedaj ni bilo nobenega problema in vse je vedno stimalo.

New Report

Close