Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bivši, morje – nočna mora

bivši, morje – nočna mora

Mislim enako.

Odlocila si se za svoje sanje urejenega zivljenja brez nekih emocij, mir in stabilnost. Ne razumem, kako ljudje ne znate stati za svojimi lastnimi odlocitvami, ampak vas iztiri eno srecanje z bivsim, ki ste ga vi zapustili, zaradi svoje lastne odlocitve slediti svojim sanjam?!?!
Zakaj ne zaupate sami sebi?
Odlocitev je bila vasa!

Kakšna psihološka utemeljitev! To lahko napiše samo nekdo, ki vse obvlada.Ki ima življenje urejeno v nulo. Ki je super truper oh in ah.

Čestitke! Idealna oseba si za ta svet.Drugim nam se pa vedno dogajajo kakšne bedarije.

Ampak tebi – nikoli.
Samozavestno detece.
Ma ne – buldožer si.

so eno, srce pa drugo… Najmanj napetosti je med pari, ki so skupaj kot frendi brez emocij. Srečni pa niso zato so kr neki… Materialisticne odločitve pač kar tudi ni slabo oz najbolj funkcionirajo v tej družbi.

Danes zjutraj sem možu povedala vso stvar. Je rekel, da ga to ne moti in da mi je v bistvu hotel predlagati, da bi ju povabila en večer na svinganje, ker se mu oba zdita precej simpatična. Najprej sem malo oklevala, potem pa sem popustila. Zato bom danes zvečer pripravila večerjo in ju povabila, da se zmenimo, če sta tudi onadva za. Najprej malo pijačke, kakšna travca, potem pa malo sexa… Se je ena druga prikoličarka ponudila, da bo tačas varovala obe najini punčki.

Japajade, jaz ravno takrat zgubim vso pamet ☻☻☻♥

cela zadeva je kr neko zmišljevanje… sta se srečala v mercatorju s solzami v očeh. ja seveda. ker taki jebivetrski tipi celo življenje jokajo za eno žensko, ki jih je skenslala.

pustila naj bi ga, ker ni hotel živeti takega življenja, kot ga je hotela ona. in potem se srečata na istem dopustu v prikolici z isto starim frocom. ja seveda

LOOOOL

spet ena mona ni mogla spat.

Itak no. Na Monu je vse izmišljeno…razen politično naravnih čvekov. Zgodbice pa so včasih simpatične za mal se norca delat…

Kakšna psihološka utemeljitev! To lahko napiše samo nekdo, ki vse obvlada.Ki ima življenje urejeno v nulo. Ki je super truper oh in ah.

Čestitke! Idealna oseba si za ta svet.Drugim nam se pa vedno dogajajo kakšne bedarije.

Ampak tebi – nikoli.
Samozavestno detece.
Ma ne – buldožer si.
[/quote] Še ena taka, ali pa je avtorica prizadeta in se je odločila malo braniti samo sebe. Oprosti, kaj je tu za raglabljati? Bivši, ki si ga že zdavnaj skenslala, je pač tvoj sosed v kampu. In, kaj potem?! Ena taka situacija jo tako vrže iz tira, da tega ne uspe predelati sama, ampak potrebuje mnenje povsem neznanih oseb na forumu? Če bi bila zgodba končana (kar očitno ni), je ne bi smela tako čustveno znervirati, da ji to pokvari dopust pa še naslednjih nekaj mesecev življenja. Madona, a ni normalno, da se ljudje, ki so nekoč bili v vezi, srečujejo tudi potem, ko se jim pač ni izšlo? Jih poznam veliko, ki povsem normalno komunicirajo, oziroma iz tega ne delajo cirkusa. Če imajo seveda razčiščeno v glavi, česar avtorica očitno nima. Ona bi se predvsem morala iskreno pogovoriti s seboj, kaj si v resnici želi. Če ji mož, otrok, družina in urejeno življenje ne pomenijo toliko, da bi se streznila, in pustila preteklost tam, kjer ji je mesto, pa naj tvega, razdre vse skupaj in ponovno zaživi z bivšim. Se mi pa zdi, da bi potem pa čez nekaj časa spet imeli material za jokcanje, kako se je uštela, in da to ni to. A to si ti želiš zanjo? A ne bi bilo preveč prizadetih ljudi, dva partnerja, dva otroka? Je po moje bolje, da ustavi konje, dokler je še čas, četudi se ti zdaj zgražaš nad mojim odgovorom. Avtorica ne potrebuje zavijanja v vato, ampak iskreno mnenje, za katerega je, mimogrede, prosila sama. Sama pa svoje težave, za katere te tako skrbi, rešujem sama, brez neznancev na forumu. Zadovoljna?

U,zoprno, jaz bi se delala da ga ne poznam

Kako prozorna provokacija oz. izmišljena zgodba za nabijanje klikov…

Tvoja stvar sploh ne stoji 😛

Midva z možem sva si popolnoma različna, najin temelj je pa tista močna kemijska privlačnost, seks na seks…
Sicer jaz nikdar nisem imela sanj o hišici z belo ograjo, mož v srajci s kravato, dva otroka in pes, v bistvu nikdar nisem niti pomislila, kakšnega moža bi… Prišel je tak kot je in jaz sem nama dala možnost, no, oba sva si dala možnost, da poskusila, uspeva ali pogrneva, nima veze, glavno da lahko uživava, dokler traja…
Imela sva tako medsebojne vzpone in padce, kot tudi življenjske zgodbe, dobre in slabe, vezal naju je seks in želja, da sva skupaj, ki je spet temeljila na seksu in seksu…

Zdaj, po 25ih letih zakona in več kot 30ih letih zveze lahko rečeva, da so naju tudi razlike združevale. Jaz taka, on drugačen, črno in belo, nebo in zemlja, levo in desno, a sva vedno našla neko skupno pot, se učila en od drugega, izbirala tiste stvari, ki so bile v danem trenutku najboljše za naju in najino družino, pa čeprav bi en šel levo, drugi desno, sva pretehtala, kaj je za najino skupnost boljše…
Zanimivo je tudi, da so otroci od naju potegnili najboljše. Odraščali so med dvema popolnoma različnima strašema, dobili dva skrajno različna vzorca in iz tega potegnili popolnoma svoj vzorec, levi in desni, mislim, da je to neprecenljivo…

A imaš 20 let ali kaj več?
Jaz imam svojega prvega fanta tudi še vedno zelo rada – kot prijatelja. In če bi ga srečala (ker sva v različnih državah, sva se nazadnje videla nekaj let nazaj), bi z veseljem spila pijačo, skupaj s svojim partnerjem in njegovo partnerko. In tudi če bi se srečali na dopustu, bi to bilo to, kakšno večerno druženje ali piknik. Da bi travmirala, ker je on v sosednjem šotoru? Pa kaj še. Da odrasti, no.

Mogoče pa te bivši zalezuje. Najprej trgovina, zdaj že v kamp za tabo pride. Malo preveč naključij. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Daj odrasti že, pa se nehaj obnašati kot zmešana najstnica, ki sanjari o idealnem moškem.

pa kaj noben ni videl tega???

Jasno, da je provokacija. Swinganje, ja itak.

Tvoja sploh ne stoji… Zlagala si se koliko si dolga in široka. Ha no, tak prosti spis lahko napiše samo moški.

No zdaj je pa šlo še tisto malo verodostojnosti, ki bi bila možna v tvoji zgodbici …

No zdaj je pa šlo še tisto malo verodostojnosti, ki bi bila možna v tvoji zgodbici …
[/quote]

obstaja trol na forumu, ki praktično vse objave predela na ta način

kar pa ne spremeni dejstva, da je že originalna zgodbica za lase privlečena.

supper, vidiš da se da!
Ampak pri seksu se moraš držati določenih pravil in to j eda t elahko samo tvoj mož poriva v pičko, tvoj bivši pa v anus, glej d ane boš kurc azamenjala ker potem lahko pride do ljubosumja iz moževe strani, saj veš pička je sveta stvar in pripada le in zgolj tvojemu možu, pa hvaljen jezus!

Strah me je, da se bom spet zaljubila…

Sem jezna kot hudič.
Nisem vedela, da je tudi moj ljubi vrgel oči na mojega bivšega in sanja kako ga bo obdelal v trdo.
Nak iz te moke ne bo kruha.
Lezbijka pa še nisem.

Malo si ga posrala ze na zacetku ko si zmrznila.
Takrat bi mogla oooo kaj pa ti tu, a zdaj bomo pa sosedi.. Morala bi biti sproscena, preteklost je preteklost.
Ce bi se to zgodilo nama in bi mi partner povedal to sele drug dan, bi takoj vedela, da je se ni prebolel. Ker, ko nekoga dejansko prebolis, nisi vec zivcna ob tej osebi in se do nje obnasas enako, kot do drugih tujcev.

V glavnem, si ga ze posrala. Zdaj pa mu cimprej povej, da ti je neprijetno in da tudi zato nisi prej povedala, ampak da je to tvoj bivsi. Kako bo sprejel, ves sama, saj ga poznas.
Ti pa se lepo sprosti in uzivaj z partnerjem, ki je odgovoren, stabilen in si z njim srecna. Pri 20 pac drugace izbiramo, tudi mene so pri 20 mikali badboysi.. Zdaj pri 30 imam pa tipa, ki travce se na dalec videl ni. 🙂 Tipa, s katerim se pocutim varno in vem, da bo poskrbel zame tako ali drugace.

Pravljica na osnovi ljubezenskega romana iz 19. stoletja, kjer je edina “prava ljubezen” tista neuresničene, nedosegljiva (in posledično nevrotično histerična).

Fora je, da se je od takrat marsikaj spremenilo in poročenost ni oddanost za vse veke, temveč se je moč ločiti in zaživeti “nedoživeto”.

Ampak, ker je itak pravljica, mora ostati nesrečna do konca.

The age of Innocence (1993), Michelle Pfeiffer in Daniel Day Lewis.

De omnibus disputandum..

Vsekakor možu povej, kaj si do “soseda” čutila nekoč in kaj čutiš danes. Če je samo spomin, bo itak v redu, malo poklepetate, se nasmejite; če pa si spet začutila metuljčke v trebuhu, pa se najprej pogovori sama s sabo, kaj hočeš in kaj ti mož pomeni. Če ne prav veliko, je edino pošteno, da mu poveš tudi to. Ampak seveda je možno, da potem po dopustu ostaneš sama. Ampak prav vsak se MORA soočiti s svojimi čustvi in se potem odločiti, tako kot se odloči.

dotty, ti razmišljaj o razlogih, zakaj si ga takrat pustila. takrat si bolj trezno razmišljala kot zdaj. probaj se prepričat, da se čustva ne morajo kosat z logiko in razumom. ta tip zdaj ni več tvoj tip, ampak nek znanec, s katerim nimata nič več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close