Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Bivši se je poročil, pa ni povedal

Bivši se je poročil, pa ni povedal

Res, da je bivši z razlogom, pa vendar. Poročil se je, pa ni sploh povedal. Skupaj imava otroka, za katerega mu ni mar. Plačuje sicer preživnino, vendar to je tudi vse. Stikov z njim noče oziroma jih odklanja. Poročil pa se je z neko tujko in to po nekaj mesecih zveze.

Res, da se me ne tiče njegovo življenje, ampak skoz mi govori, kako je revež in ubog, da nima denarja, da je skoz v službi in podobno. Čudim se, da je imel za poroko čas. Malo šale.

…že nekaj let od tega.

S 16 let mlajšo…

Je imela lani že pomočnika…

Preboli ga že!!!
Zdi se, kot da še vedno nekaj čutiš do njega, sicer se ne bi toliko zanimala za NJEGOVO življenje. Pa še na živce ti gre, da ima novo ženo. Sama fovšija!!!
Pusti preteklost in pojdi naprej!
Aja, a bi mogoče želela bit poročna priča, al kaj?? Ker te tolk skrbi….
Svašta!

Pojdi naprej in se ne obremenjuj. Če bi želel stike z otrokom bi mu jih odtegovala, kot je danes v navadi. Če oče hoče, jih ne dobi, če jih ne želi pa se mu to očita.
Karkoli je to je njegovo življenje in verjemi, da bi ti z njim ne bilo lepo, ker te nima rad. Sem groba? Le resnico ti povem, jasno in glasno, a se mi smiliš, ker ti verjetno ni lepo, vedi pa z njim bi ti bilo veliko slabše, ker mu ne bi nič pomenila. Bolelo bi vsak dan, zato pojdi naprej ponosno z dvignjeno glavo in vedenjem, da po dežju pride sonce.

..da jo zanima,saj smo vendar ženske …

Ko bo pač imela drugega in z leti bo drugače,zaenkrat je pa tako.

Sploh če stoka,da nima.

Potem se pa izkaže,da IMA.

In ce bi se porocila ti, bi mu sla povedat?

Zakaj pa ne? Seveda mu bi. Jaz sem tudi v zvezi in sem mu to tudi povedala. Ne vem, zakaj bi te stvari skrivali kot otroci in se zaradi vzrokov in izgovorov za izogibanje stikom z otrokom zlagali, da smo sami in ubogi, če nismo.

Ne vem zakaj bi ti moral povedat, če niti stikov z otrokom nima.
Kvečjemu bi to povedal otroku, če bi bil z njim v stikih.
Ti si tukaj res zeloooo nepomembna.

Mi pa tukaj nekaj ni jasno. Tvoj ex z otrokom nima stikov, s tabo pa jih ima in celo tarna ti oziroma skozi govori, da je ubogi?
A je samo meni to čudno?
A stem,d a je sam argumentira to, da se noče videt z otrokom? Ja zdaj, ko ni več sam bo imel še manj časa zanj. 🙂

Samo kako naj ti pove, ce samo placuje prezivnino, sikov z otrokom pa nima. Nic jasno.
Sicer pa, samo moja neumesna pripomba, boste ze uredili, mene se to res ne tice.

Čim prej mu začni otroka čez vikend dajat da se tanova mal navadi in da ne bo mislil da je brez obveznosti. Tako boš imela tudi ti več časa zase.

Ta post me je spomnil na tistega, da bo ena dala otroka babici, da bo lahko s psom preživela nekaj časa.:-)))

Če imaš s človekom otroka, je zame to bližnji sorodnik. Lahko ga ne maraš, ampak saj se tudi bratje in sestre ne marajo med seboj. Že bonton po mojem narekuje, da drugega starša svojega otroka obvestiš o tako veliki spremembi. Tudi če ti recimo umre oče, menda sporočiš bivšemu, ali ne?

Drugi faktor tukaj je, da se takšna sprememba na nek način pravno tiče vajinega skupnega otroka in da kot starš imaš pravico biti obveščena, kakšen je status drugega starša.

V vsakem primeru pa je otročje, da otrokov oče skriva tako stvar pred teboj. Tudi s stališča njegove žene. Recimo, da se srečate, pa se izkaže, da mati moževega otroka sploh ne ve, da je tvoj mož poročen s teboj, ker se tip pred njo dela, da je samski. Kaj bi si ve mislile?

Ne glede na to, kakšne komentarje pišete, jaz mislim, da je res primerno, ker sva še na nek način vedno povezana zaradi otroka, to povedati. Torej, spremembo statusa. On je skoz govoril, kako je brez denarja in da zaradi tega otroka ne more videvati in je stike skoz odklanjal, sin pa si zelo želi stikov z očetom.

Tudi jaz mu tega, če se bom poročila, ne bom skrivala. Zakaj, če imam čisto vest?

Še nisi dojela, da je to BIVŠI? Ne vem, no. Moj bivši mož me je takoj poklical, ko mu je umrl oče, kar se mi zdi popolnoma normalno, saj sem se z njim vedno dobro razumela in je bil del mojega življenja. Ampak ljubezensko ali seksualno življenje bivšega se me pa res ne tiče. In mi ne razlaga o tem, niti jaz njemu.

a nisi ti od enega nasilneža bežala z oblekami na sebi?

Od moža? Mož ni bil nasilen.

a nisi ti od enega nasilneža bežala z oblekami na sebi?[/quote]

Dej prosim ne bodi nesramna…a misliš, da ženske gredo od moža z oblekami na sebi samo in zgolj zaradi tega, ker je bil nasilnež?? Yo je že vedela zakaj je bilo temu tako in ji res ni potrebno eni neznanki na netu razlagati, zakaj je tako postopala.

New Report

Close