Naslovnica Forum Starševski čvek Bivši, tožba, precedens

Bivši, tožba, precedens

Zdaj, ko smo v karanteni sem imela veliko časa za razmislek. Lani sem prekinila vezo z dolgoletnim partnerjem. Razlog: predolgo razmišljanje ali bova zaživela skupaj ali ne (12 let) ali bova nadgradila vezo ali ne. Ko sem vezo prekinila, sem izvedela, da je neuraden razlog med drugim tudi njegova sodelavka. Za katero se uradno ne ve ali sta kaj imela ali ne. Zdaj ima že tretjo, ta je uradna, s katero si urejeta stanovanje in razmišljata o otrocih.
Ker sem jaz že v dobi, ko otrok ne morem imeti krivim njega. Ne moti me da je on sedaj pripraljen, moti me da mi v 12 letih nikoli ni povedal, da si z mano ničesar ne želi ali noče. Zato bi rada da plača. To ga bo najbolj bolelo. Razmišljam, da vložim tožbo proti njemu in v kolikor bi zmagala, bi bil to mogoče precedens in bi drugi moški začeli malo razmišljati, preden se delajo norca iz nas žensk. Kaj menite o tem in na kakšni osnovi potem lahko zasnujem tožbo? Če je kdo pravnik bi bila vesela vsakršne ideje.

Lol.

Kaj pa je tvoje mnenje o situacijah, ko ženske pod pretvezo možnosti seksa ali zveze izkoriščajo moške za finančno pomoč pri njihovih težavah ali samo za zastonj pijačo in hrano, resnih namenov po tem kar tip pričakuje pa nobenih?

Dve možnosti sta. Ali gre za provokacijo ali pa si samo prtegnjena. V vsakem primeru se lahko samo smejimo hahaha

Joj, pa ne s tako poceni forami, no…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kdo ti je kriv, da si toliko čakala. Meni je moja, po 10 letih, ko si je zaželela imeti še tretjega otroka samo lepo rekla… a ga boš ti naredil, al ga bo poštar?

Jaooooo, jaj pa baba, kdo ti je vraga kriv če nisi za nič? In kdo te je tako dolžan gledat in prenašat celo življenje? Ti si pravi precedens, ne smeši se no.

Meh imaš v drugo smer tudi kar hude stvari. Ko se baba malo norca dela, pa se fant poten veliko let ne pobere več. Tudi te zadeve dostikrat sličijo na genocid. In seveda, ko zveš kake fotre so imele te mračnjakinje ti je vse jasno.

No, takole bi ti rekel. Prav neverjetno stara nisi. Če boš zdravnike poslušala si za otroke itaq prepozna že pri 25ih, ampak v resnici jih lahko imaš tudi po 40em. Vprašanje je, če si si sposobnanajti kakega moškega. To je pa druga stvar…

Čtudi sta sedaj tvoja maščevalnost in žlehtnoba tako veliki, ne boš dosegla nič. Žal. Tipson je pa vesel, da se te je rešil. Problem Slovenije je, da je tako majhna in da ljudje potem izvejo in vedo vse o bivšem/bivši – kje kaj in kako živi naprej. To je brezveze. Ni vama lo in se izšlo – pusti in živi naprej. Najdi si drugega. Predvsem pa ga v glavi: pozabi.

Preboli, pozabi, pojdi dalje.

Moški, ki po dveh letih resne zveze, ne bi želel nadgraditi zveze z menoj, bi se moral posloviti. Za nikogar na tem svetu se ne bi odrekla otroku.

Tako je treba skrbeti, da denar kroži:):):) Dva odvetnika bosta odlično zaslužila in bivši bo na tvoj račun sedanji partnerki kupil nov avto:)

[img]https://media.giphy.com/media/E5B9JP5yuErLi/giphy.gif[/img]

Če te je imel 12 let skrito v kleti in nisi imela možnost pobegniti ter uveljavljati svoje volje, je zrelo za prijavo. Tožba ni potrebna, ker se preganja po uradni dolžnosti.
Če si opravilno nesposobna, bi šlo skozi, saj je izkoriščal tvojo mentalno pomanjkljivost. Tvoj skrbnik naj vloži tožbo, ker je res grdo izkoriščati človeka, ki v 12 letih ni bil sposoben vprašati človeka, s katerim vsa ta leta hodi na kavo, večerjo, seks, morda celo dopust: ali bi ti živel z mano? Sodišče bo moralo oceniti situacijo, da zaradi pomanjkanja mentalnih sposobnosti in posledično volje nisi bila sposobna oceniti situacije niti nisi vedela, kaj sploh hočeš. Sodni izvedenec psihiater bo dokazal, da na tvoji stopnji dojemanja nisi bila zmožna pomisliti na možnost, da človeka lahko zapustiš, če ugotoviš, da ti ne ustreza. Mentalno zdrava ženska z nekimi željami in pričakovanji, ki jih je sposobna na ustrezen način izraziti in ravnati v skladu z odzivom nanje, zagotovo ne bi 12 let dopuščala, da “jo malo heca“, če uporabim milejši izraz. Argumenti torej so na tvoji strani.
V vsakem primeru predlagam, da se oglasiš pri odvetniku. Mu boš popestrila dan. Humor je menda pol zdravja.

napačna ocenite partnerja ali soigralca v življenju in poslu je osebna zgrešena poslovna poteza…, če te tip ni nikoli na polno šopal, ko ti nisi jemala tablet, pol ga nimaš pravice tožit, saj je šlo prosto samo za užitek v sexu, ker je s tem očitno pokazal, da si ne želi otroka s tabo…, če si ga kdaj vprašala, zakaj ga ven povleče, preden mu pride in ti je on odgovoril, da te bo slej kot prej začel na polno cepat…, pol ga toži, saj te je nategnil na suho…, to je dosti hujš, kot, da te bi prevaral s kakšno drugo žensko, najhušji ljudje na svetu so tisti, ki te zajebejo v poslu in ta situacija se komot lahko primerja z biznisom…
Baje je ena grkinja pred kratkim tožila svoje šefe v firmi, da jo nočejo šlatat in celo dobila tožbo….., ne se sekirat, Popay te razume, brez zajebancije…

Si razmišljala, da lahko on tebe toži za 12 let izgubljenega življenja s teboj?
On si je želel ustvariti družino, pa ti nisi hotela. Zaradi tvoje neresnosti, je bil primoran si najti drugo partnerico s katero si sedaj ustvarja družino!
Ti je pa še sedaj nimaš in je nimaš niti namen ustvariti.
Dejstva in dokazi niso na tvoji strani 🙂

Kar v akcijo!
Ne samo brez pameti, na koncu boš še brez denarja. Kar pogumno.
Jaooooo, kaj vse ta svet nosi.

Naše sodstvo ne deluje po precedensih. Tudi če bi tebi uspela tožba, se ne bi uveljavila kot sodna praksa.
Drugače pa pomisli. Dvajset let si z njim že zgubila, zdaj bi se rada lotila še ene dvanajstletke. Njegov otrok bo do tačas skoraj končal osnovko, ti pa še boš zmeraj zagrenjena visela po sodiščih?

Kakšnih dvajset let? 12 let je bila z njim… Otrok nimata, niti on očitno še ne.

Kaj ko bi še večno samske tožile? Veste koliko bi iztržile od izgube, ker jih nobeden noče in niti otrok posledično ne morejo imet?

Naklepno mačevanje, bes, jeza… Boli tvoj EGO, ne tebe. Boli, ker je on zdaj srečen… ti pa brez vsega. A ti bo denar in škodoželjnost vrnila vsa leta in otroka? Če si si tako želela otrok, zakaj pa čakanje 12 let? Kaj boš zdaj s tem popravila? Mogoče ti pa otrok ni namenjen… v tem življenju. Pusti, naj živi kot hoče. Ne vem zakaj se še spuščaš na tak poden nivo.
Najdi si drugega, posvoji otroka, nabavi psa… vloži denar drugače kot v tožbo.
Mogoče pa si bila tudi ti vzrok v marsičem pa se nočeš soočiti ali videti. Najprej naredi iskreno samoanalizo, nato se spuščaj v tožbo. Da se ti ne bo vrnilo vse skupaj dosti bolj kruto.
Lp

Glede na to, da se v tem postu prepoznam, lahko samo rečem, da si res usekana. Kako, naj bi imel otroke s teboj, če pa je bil sex groza. Niti v usta ga nisi vzela, v 12h letih morda 3x, seksala sva vedno v temi. Seksala sva samo, kadar si ti hotela, mene nikoli nisi upoštevala. Pa še to, tvoja totalno neurejena češplja je grozno zaudarjala. Kar toži me, bom vse te in še druge sočnost povedal na sodišču.

O madona, ti imaš živo žensko namesto plastične sex lutke, ali kako? Shame on you!

O madona, ti imaš živo žensko namesto plastične sex lutke, ali kako? Shame on you!
[/quote]

https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20200429123738&SearchText=silicone+sex+doll

Kakšnih dvajset let? 12 let je bila z njim… Otrok nimata, niti on očitno še ne.
[/quote]

O medvrstičnem branju samo toliko – že takoj v naslednjem stavku govorim o naslednji dvanajstletki, kar bi, kdor razume pomen medvrstičnega branja, dalo vedeti, da je tistih dvajset zapisanih narobe. Ali je ušlo meni, ali je pregledovalnik popravil samodejno, nima nobene veze z medvrstičnim. Narobe piše, na polno, nič med vrsticami. Se ti opravičujem za tako pomembno napako, ki v celoti spremeni ves potek zgod in nezgod avtorice tega prispevka in tebi drastično zmanjšuje razumevanje napisanega. Uf.

O medvrstičnem branju samo toliko – že takoj v naslednjem stavku govorim o naslednji dvanajstletki, kar bi, kdor razume pomen medvrstičnega branja, dalo vedeti, da je tistih dvajset zapisanih narobe. Ali je ušlo meni, ali je pregledovalnik popravil samodejno, nima nobene veze z medvrstičnim. Narobe piše, na polno, nič med vrsticami. Se ti opravičujem za tako pomembno napako, ki v celoti spremeni ves potek zgod in nezgod avtorice tega prispevka in tebi drastično zmanjšuje razumevanje napisanega. Uf.
[/quote]

Ponovno: otrok nimata, niti on očitno še ne…. [hashtag=Modipodkrinko]#Modipodkrinko[/hashtag]

haha… 12 let očitno odraslega življenja (glede na to, da si zdaj v meni) rabiš, da ugotoviš, da tip noče s tabo živet in noče tvojih otrok… Če bi bila mlajša, bi razumela… ko pa ura tiktaka, se pa odločitve sprejemajo malo hitreje…
Po pravici dvomim, da bi ga lahko tožili zaradi tega, če vas ni imel kje zaprte. Sploh te sanje, da bi bila vaša dobljena tožba prva take vrste in bi pomagali ženskam… to je prej scenarij za kakšen poceni film, ne pa realnost.

New Report

Close