Bivši želi na partnersko terapijo z menoj
Za to da bi bili prepričani, da je njen tip res luzer, bi morali poznat še njegovo plat zgodbe. Jst ženskam nič ne verjamem, itak vedno vse obrnejo sebi v prid. Obupan je, zdaj pa leze za mano, me skos kliče, jaz ga ignoriram itd. Ziher ja…
Take hude nedostopne babnice ne hodijo na MON, to prijateljicam blebetajo, ne pa kar nekim neznancem.
Saj obstaja zelo enostaven preizkus.
če mu je res do spremembe, potem bo terapijo resno vzel in resno,
zavzeto in vztrajno delal.
Če pa je to samo finta v levo, da te zmanipulira nazaj, bo zelo hitro “ugotovil”
da terapevt “nima pojma” in predlagal, da nehata.
In bo vse po starem, oziroma slabše, ker zdaj ve. da te lahko manipulira.
Bistvo vse zadeve je pa seveda to, KAJ SI TI ŽELIŠ in ne on.
Težko je reči, če ne poveš kako sta shajal prej, zakaj sta sploh šla narazen in tako naprej.
Če ga še ljubiš ali ne več in tako naprej.
Terapije pa so precej drage in dolgotrajne tako, da velja tudi v to smer razmisliti.
Če sta šla narazen, ker te je pretapal, potem zaključi zgodobo z njim za vedno. Če pa sta šla narezen zaradi kakega bolj normalnega razloga pa če še kaj čutiš do njega…
Ula, si res želiš za partnerja moškega, ki že 4 mesce menca in ne ve kaj bi, pa kaj ne bi, etc? Kako si predstavljaš, da bi bilo s takim partnerjem ob kakšnih malo bolj resnih debatah/dilemah?
Predvsem pa ne vem kam si sebe umestila v tej zgodbi? Se mi zdi, da ne prav visoko.
ja sva že imela hudo in resno situacijo in to izgubo najih dveh dvojčkov,skratka šla sem in je pojasnil da se je pripravljen spremeniti in delati na sebi,ampak nama je svetoval še terapevt naj po vsem rečenem premisliva oba globoko v sebi če sva pripravljena delati na sebi in na odnosu,tako da gremo ponovno nazaj kjer bo terapevt zvedel končno odločitev. Ne čisto tako če se ne izide se ne in bom živela naprej ampak bom vsaj vedela kje dokončno sem.
V stiski je, osamljen je. Mogoče je imel kako drugo nagledano, pa ga je brcnila v ta zadnjo, kdo bi vedel. Nekaj je pa res, terapijo res rabi.[/quote]
Tole zmaga:)
Bivši je bivši z razlogom. Zapri knjigo, izbriši telefonsko in ga odjebi. Kasneje ti bo delal sam težave in probleme ko boš imela novega.
Baba ki ne zna rečt bivšemu ne, ni dobra baba.
joj, sori, a bi mogoče lahko malo lepše stavke oblikovala oz. dodajala vejice, kjer je to potrebno, ker te je totalno težko brat! hvala
Ula
tole se aktualno?
Ali imasta vsaj idejo kaj naj bi terapija zajemala? Se spomnim da je vrstni red tematik pomemben!
Ce bi sla se pa vprasaj, ali si zivela mirneje srecno in okoliscine. Veliko bi lahko razpisal ampak ali je resnicni skupni cilj v ne vem 2 ali 3 letih?
quote=2f4u_1970]Ula
tole se aktualno?
Ali imasta vsaj idejo kaj naj bi terapija zajemala? Se spomnim da je vrstni red tematik pomemben!
Ce bi sla se pa vprasaj, ali si zivela mirneje srecno in okoliscine. Veliko bi lahko razpisal ampak ali je resnicni skupni cilj v ne vem 2 ali 3 letih?[/quote]
Ja je še aktualno,no kaj je zate aktualno.
Ja zadeva je takšna da se dela na odnosu,ampak to bomo videli naslednji teden ko se bova odločila kako in kaj ali bova gradila na odnosu,dejstvo je da pri nama ni bilo nikoli kreganja,ne varanja edinno tragičen dogodek ki naju je očitno oba zaznamoval in tako on mene ni razumel in moje občutke.
Skratka drug teden bo vse kristalno jasno kako in kaj.
Ne razumem pa tvojega stavka, “če je ženska enkrat tiho si ga najebal…”.
Ja je še aktualno,no kaj je zate aktualno.
Ja zadeva je takšna da se dela na odnosu,ampak to bomo videli naslednji teden ko se bova odločila kako in kaj ali bova gradila na odnosu,dejstvo je da pri nama ni bilo nikoli kreganja,ne varanja edinno tragičen dogodek ki naju je očitno oba zaznamoval in tako on mene ni razumel in moje občutke.
Skratka drug teden bo vse kristalno jasno kako in kaj.
Ne razumem pa tvojega stavka, “če je ženska enkrat tiho si ga najebal…”.[/quote]
Podpis.
Eh, napaka v citiranju…
Ta stavek je njegov podpis.
Ula: ta tragičen dogodek vaju lahko še bolj poveže, če ga bosta znala lepo predelati, s terapevtom dobro kaže, da sta oba odrpta za to… In vaju lahko ta izkušnja močno poveže za celo življenje, seveda poleg ostalega…
Ja bom videla kako in kaj se bo zgodilo,preveč sem že imela tragedij v življenju in upam da se bo enkrat že končalo,ter da bom potem lahko rekla no mogoče pa mi je bilo usojeno tako……
Ula, sklepam, da se vama je izšlo, saj nisi več na forumu. Čestitke. Nama se očitno ne bo.. je odločen.. samo še živimo skupaj.. Lp
Ja zadeva se še odvija in bomo videli kako se bo izšla,bila dvakrat skupaj na terapiji,sedaj pa jo ima sam naprej saj se mora poglobit vase in v vse kar se zgodilo,tako da bomo videli kako in kaj se bo izcimilo,ampak prevelikih pričakovanj nimam.
Pozn sm.
Drži se. Me pa zanima uspeh / tvoje mnenje, ker sem sam imel 2 kompleta terapij; Bi rekel traja 6m+; VSAK mora delat še ločeno, sam / skupaj, doma, v prostem času….
Piši piši nam.
Kaj naj rečem sam je želel da bi šla na terapijo,bila sva ravno dva krat,in ko ga je postavil pred dejstvo da se mora odločiti ali se dela na zvezi ali na koncu ga je zgrabila panika ker ne ve enostavno ne ve kaj naj naredi je zmeden,zato mu je tudi terapevt predlagal da naj pride kar sam in potem ko bo tako daleč pridem zraven še jaz. Nato je sam šel prav tako samo dvakrat in potem mi je napisal da ne bo več hodil ampak da to nima nič z nama veze da me ima še rad,da čuti še do mene (neka čustva),ampak trenutno se ne vidi z menoj,ter me na vsak drugi dan obmetava z sms-ji kako sem kaj počnem,sploh ne želi govoriti o čustvih skratka katastrofa,ne razumem ga zakaj želi ohranit stik če mu ni-prijatelja pa sem mu jaz že povedala da ne morava biti,skratka polomija po polni črti. 🙁
Razumem. Ena ona bivš, nis “ula”. Nikol ni to polomija – bili ste, poskusila si! Ok poskušam razumet texst in ne obsojat. Pri men ni nihče nikol postavil pred dejstvo – prej vprašanje, če želiva kaj spremeniti. Sploh ne moderator / svetovalec – bi mu take napel da se bi svetl !
Ampak, mene bolj zanima koliko so/smo/ste partnerji bili pripravljeni res se vsest, rečt, 30min, ugasnit TV/radio, vzet kakšno literaturo, prebrat, premislit, poskušat sam sebi odgovorit kaj je želja, kaj sem naredil prav/narobe… sem se naučil…. v tem smislu?
V smeri koliko časa in kaj ste zaključili sami zase po individualnem delu? Neke vrste – ne vem, svoj notranji odgovor!
Ala, venera in mars kje?
PS, pa to ni kak kviz ali anketa; sm prijavljen!
bela tigrica, to počne, ker mu to dovoliš oz. to si potihem želiš. si nesamozavestna, o sebi imaš slabo mnenje, misliš, da nisi vredna poštenih odnosov in te je strah, da je ta drobtinica vse, kar si v življenju zaslužiš. dokler bo tako, se je škoda spraševat zakaj to počne. To počne, ker mu ti to dopuščaš. Če ti res ni do tega, ga pošlji na grdo v tri pirovske, zagrozi mu, pa boš videla kako se bo pobral. Samo potem se ne boš imela več česa spraševati in stokati in bi ostala sama s seboj. To pa boli.
Boge revce. Cel moški svet in cvet vam je kriv, ker ste neprivlačne, zoprne in zahojene. Dajte se še malo bolj same sebi smilit, descem se tako ne boste. Kaj ste sploh lezle dol z očkovih naročij, če za med odrasle ljudi niste? Kdo bo pa gledal doma take cmizdre nedonošene? Pleničke si nataknite in nazaj v peskovnik!
Kaj naj ti napisem? Nedonosencek? .. prva beseda k mi pade na glavo spodaj.. sorry…[/quote]
A nisi ti pederčina? Zakaj se tako zavzemaš za ženske, če se one zate ne? Si potreben prijateljic? Ni ta scena tako vzpodbudna, a ne? Težko najdeš kake frende …
Kaj naj ti napisem? Nedonosencek? .. prva beseda k mi pade na glavo spodaj.. sorry…[/quote]
A nisi ti pederčina? Zakaj se tako zavzemaš za ženske, če se one zate ne? Si potreben prijateljic? Ni ta scena tako vzpodbudna, a ne? Težko najdeš kake frende …[/quote]
Kaj si rekel da se ne zavzamemo zanj,(če se on za nas)prej se zate ne.
Na tvoj komentar pa …. raje ne bom odgovorila škoda besed res.
Forum je zaprt za komentiranje.