Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka BIVŠI

BIVŠI

No, da vas vidimo, koliko si upate.
Koliko partnerjev (resnejših- vsaj pol leta) ste imele pred svojim možem ali bodočim možem?
In s kolikimi ste imele spolne odnose???

ENEGA 6 LET – SPOLNE ODNOSE SAMO S TEM ISTIM

Enega 4 leta, spolne odnose 5.

Je prvi v vseh pogledih in bo (upam da :)) ) tudi zadnji.

Zame velja isto kot za mišiko.

Enega 7 let – je prvi tako in drgac.
Lp

en za 1,5 leta
en za 2 leti
en za 7 mesecev

sp. odnose- s tremi

lana

hoj!

Nobenega prej, niti sp. odnosa.
imam Njega prvega , ki se bom poročila z njim.

Anja

ne morem verjeti, a take ljubezni še obstajajo? Prvi in zadnji!!!! Vsaj taki odgovori so bili pred menoj. jaz sem zdaj našla svojo ljubezen, a pred njim jih je bilo kar nekaj : nekje med 15 in 20. In ni mi žal. Vedno sem bila previdna in vedno sem vedela s kom sem, zdaj vsaj vem, kako različni so v postelji vsi ti moški, kako različni so njihovi…koliko različne energije imajo posamezniki,… vendar tega mojega zadnjega tudi iskreno ljubim.

ja pač tako je.

Tudi mene včasih zanima kako bi bilo z drugimi, samo se mi zdi, ker pred mojim prej nisem nobenega našla, da je on pravi in da če je tako , da iščeš boljšega od prvega ne dobiš najboljše “robe”

Anja

Si upamo, očitno.

Pred mojim bodočim možem sem imela enega fanta, s katerim pa nisem imela spolnih odnosov. Torej bo moj mož prvi. In naj te presenetim še z nečim: čakava do poroke.

Kaj pa ti, s kakšno številko boš lahko postregel svoji najdražji? Čim višja bo, bolj te bo vesela. Zagotovo.

Lp, Ana

Ana, koliko pa sta stara, če ni skrivnost?

Urša

Jaz 22, on 24. Seveda ni skrivnost. 🙂

Lp,Ana

odgovor je:5 bivših.
spolni odnosi? nisem več devica. malo pomnoži..:)

Zivjo,

S fantom sva skupaj ze 7 let-letos se bova porocila. Tudi pri meni je on edini tako in drugace.

Lp

New Report

Close