Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka BIZARNA VESNA MILEK IN VELKA SRAMOTA ZA RTV

BIZARNA VESNA MILEK IN VELKA SRAMOTA ZA RTV

Pogledal sem si oddajo z gospo Benedetti Cavazza na RTV. Šele danes sem uspel malo zajadrat v arhiv. Zanimivo mi je, če gostijo takšne osebnosti. Res. Taki ljudje imajo ogromno povedati in so na splošno zanimivi.
Nagnezdim se na kavč, ženi, se še lepo zavijem v deko in priklopim arhiv in to oddajo. Sem rekel super, vsi spijo, jaz tudi lahko zaprem oči in poslušam.
Ljudje moji, jaz sem po desetih minutah vstal in dobesedno šel na čik. Kaj je z Milekco?! Ženska meni ni gladka, pa če me zdaj koklja brcne. Človek božji, greš se neko novinarko, gostiteljico, kar koli že si (za mene navadna butara), da ne znaš človeku postaviti vprašanja in ga POSLUŠAT!? Niti enega vprašanja oz. odgovora nanje ni bilo. Niti na eno vprašanje Benedettejivi ni pustila odgovorit. Ko je gospa gostja odprla usta jo je enostavno po štirih – max. sedmih BESEDA prekinila in kar nekaj tvezila. Gostja je vsaj dvestokrat (se je videlo) zajela zrak da nekaj pove, je že evo je že tračala nekaj zraven. Ni, ni pustila do besede. Ne vem kaj se gre to ženšče, ampak to ni način. Pa kaj so na RTV vsi zmešani, da ne vidijo! Mene pa zanima, kaj ima gost povedati. Vprašanja ne zna postaviti kratko, razločno in pestro ampak muti, pelamudi, maha z rokami, mežika, gleda v strop se zaletava z besedami, uporablja milijardo mašil med govorom. To je stokanje, ne pa postavitev vprašanja! Oddaja v kateri nisem izvedel o gospe Benedetti NIČ! Vsaka vaška voditeljica bi tole odvodila svetlobna leta bolje od nje.
In ne, jaz sem si potem pogledal še tri oddaje. Saj so vse iste. vsiljevanje gostov na Ti, stosedemitridesetkrat v oddaji pove, da kao “jaaaa midva pijeva kave skupaj, sva prijatelja bla bla bal”. Sama hvala jo je, kako vse goste pozna. Porkadilekropile, jaz tudi vse goste poznam, slovenija je majhna tistih 500 slavnih lahko srečaš ko dvakrat na leto v Slo pridem, na vsakem marketu no.
Enega intervjuja ni sposobna izpeljat. Ne vem kaj hoče dokazat?!
Zaganja se v gosta postavlja tri minute vprašanje, gost reče tri besede, ga prekine in spet nekaj drugega sprašuje spet tri minute.
To ni za gledat. Kdo jo plačuje!?
Ko gost nekaj zanimivega začne govorit, se zdi da ona pozablja da je na tv, in ker ona slučajno že pozna odgovor se ji zdi brezveze da bi gosta pustila, ampak kar reče – ja, to zgodbo poznamo ja, kaj pa drugače… bla bla bla…
Ne, ženšče, jaz je pa ne poznam! Če si zato tam da gosta sprašuješ nekaj, ga vprašaj in poslušaj.
Sicer pa če rtv nimate voditeljev, posedite gosta v studio in naj ga eden za kamero vpraša deset vprašanj in naj gost govori.
Sramota in do konca bizarno!

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Bereš mi misli. Ženska s svojim blebetanjem uniči vsako misel in besede, ki jih želijo povedati gostje. Čarovnica nevljudna, zabita.

Pa še to! Ko je imela gosta Jana Plestenjaka… Ta ji je par gorkih povedal nazaj, med drugim ji je rekel, ja ti to kar nekaj govoriš, ker favoriziraš bla bla…
No in ko ga je spet nekaj prekinjala in vsiljevala je rekel – tebi so slab resrž (raziskavo) naredili, slabo si se ti o meni pozanimala.
OOOOOOOOOOO kaj hujšega. Celo oddajo do konca ga je frkcala. No, vidiš tukaj imam prav, se pravi dober resrč dober…
Užaljena bradavica res.
Pa če bi spala z njim ona, če bi spala z njim, nima ona takih nevljudnih špikavih na rtv oddaji njemu nazaj za metat.
Obupna je. Obupna.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Res je da čisto preveč govori.Res je pa tudi,da Ksenija Benedetti nikoli nič ne pove. Nekaj okoliši, nikoli pa
ne zveš nič konkretnega od nje.Se strinjam da je bil ta intervju na splošno za oceno 1.Če je najvišja ocena 10….

Vagabund, daj se spusti v kakšen spolni odnos, da ne boš tko nadrkan. Cigaret je slaba suplenca zanj.

Tule ti pa jaz trikrat podpišem. Gledala sem mogoče pet njenih oddaj a niti ene dokončala. Brez koncepta je. Želi izpasti intelektualna, nato želi provocirati, nato je sladka in kot si že sam povedal, polna samohvale. Vsi novinarji so z večino teh osebnosti na ti, vendar premorejo vsaj toliko osnovne kulture, da vedo, da se je na nacionalni tv pač potrebno obnašati temu primerno in gosta vtikati. Ona tega ni sposobna. Kot praviš sam, niti na eno vprašanje gost ne more odgovoriti.

Teh oddaj ne gledam, ker mi je Vesna Milek negledljiva in mi gre njeno stokanje in prekinjanje gostov na živce.

Intervju v katerem bi ti nastopal bi bil vsekakor bolj zanimiv, o tem sploh ne dvomim. Pa še Milekove ne bi potreboval, ker bi intervjuval kar sam sebe. Podobno kot na MON-u.
😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Mene pa Vesna nič ne moti……kot voditeljica.
Še najslabša je bila, ko je gostila Merlaka. Tam pa res ni mogla skrit lizunjenja…. :)))) in kar iz oči ji je bliskalo, se je slinila …….. “a daš še meni milijonček? Saj se ti ne bo nč poznalo :-)))”!

Popolnoma res je. Pri Milekovi gre samo in edino za samopromocijo.

Njeni gostje so zanjo samo predpražniki, na katerih si krtači svoje šolenčke in jih razkazuje.

Meni je bilo všeč, ko ji je Ksenija Benedetti povedala, da veliko pove o sebi z nebesedno komunikacijo. Sicer pa nobenega gosta ne pusti, da pove misel do konca, vedno skače v besedo in ga prekinja. To mi ni všeč. Lahko bi si pogledala kakšno oddajo od Molkove, ta zna lepo voditi pogovor in postavljati prava vprašanja ter ne prekinja gostov in jim pusti do besede.

Kje dobim ta posnetek?

Manjka oddaja z gosti pri voditeljih, kot so bili
Lado Ambrožič, ki je pustil govoriti gosta in tudi vprašanja so bila zanimiva, tako, da je ura še prehitro minila.
Zelo zanimive intervjuje je znal pripraviti tudi že žal pokojni Mile Vreg.

Zelo zanimiv je bi tudi Polnočni klub z Danico Lorenčič, le kje je ta gospa sedaj?

Tudi jaz zelo pogrešam Polnočni klub in vse voditelje

Ne zna poslušati. Ogromno ljudi je enakih…kot ona. In ker ne posluša zastavlja vprašanja, ki jih ona hoče slišati. Egoist veliki po domače.

pokvarjen zagovednež tako malo možganov da se vtika v druge sam pa je še slabši

Vesna Milek dobro piše, ne zna pa delati zanimivih in gledljivih/poslušljivih intervjujev za tv.

Jezus no, pritisneš na gumb na daljincu in menjaš program! Nekaterim je ženska všeč, drugim pač ne. Avtor, zakaj pa si še kar gledal, če se ti je zdelo tako grozno neprebavljivo?

hahahaha…drugače pa ja, se popolnoma strinjam.

New Report

Close