BJONDE NISO VEDNO ….. BJONDE !!!
Gud mouning, folk!
V pisarni se pogovarjata sodelavca, moški in blondinka:
“Uf, meni se ne da več! En teden dopusta bom vzel!”
“Kak ti bo pa to ratalo? Saj veš kak je naš šef glede dopusta.”
“Poglej!”reče moški, spleza na omaro in se zahakla z nogami, tak, da visi
z glavo navzdol.
Ko pride šef v pisarno, ga začudeno pogleda in vpraša:”Čuj, kaj te ti tam
delaš??”
“Jaz sem luč!”
“Ma kaka luč!?!? Tebi se je ftrgalo, vzami si en teden dopusta, da prideš
malo k sebi!”
Možakar spleže z omare in veselo odide domov, blondinka pa za njim..
“Kam pa ti greš?”vpraša šef.
“Domov, saj v temi ne morem delat!”
Pa kje si ti, bemu s………………………………
…………………………….veca !
Kot bi se v zemljo vdrla? Veš, kako zelo te
tuki pogrešamo!??? Ne, ne veš, kajti, če bi
vedela, bi se tuki bolj pogosto narisala. Jaz
še vedno nimam doma PC-ja, sem staknila
en za ……………an virus! Ampak, enkrat bo,
enkrat zagotovo bo,….. pol pa bomo rasturali
naprej, ne de!
Dosao mucavac kuci i pod prozorom nadje mrtvog konja. Brzo uzme telefon inazove komunalno.- Dddddoooob…bar veecc…cer, jelli kommmunalno?- Jest – odgovori glas s druge strane – kako vam mogu pomoci?- Maaa, ccccuj….ccccujte, issspod mo.. mo.. mo.. mog prooozora jemrtav kkkkkonj, tttrebbalo bi ggga od.. od.. odnijeti!- Dobro, a koja je to ulica?- S… s… s… s… s… s…- Je li Strossmayerova?- Ma nnne, neego s… s… s…! – i kako nije mogao izgovoriti mucavacpoklopi slusalicu. Malo se smiri, a potom ponovno nazove.- Ddddobbbar veeceeer, jjjj jeli kom… komunalno?- Jest, recite!- Ma immma mrrrtav kkkkonj na uliccci i tre.. tre.. trebalo bi gaod..od..od.. odnijet.- A koja je ulica?- S… s… s… s…- Je li Strossmayerova?- Ma nije, negggo s… s… s…! i opet mucavac poklopi. Nakon polasata nazove ponovno sad vec totalno ljut.- Dddddobbbaarr vee.. v! ee.. veeer, imma mr.. mrtav konj tu na na naulici tttrebbbalo bi ga od.. od.. odnijet.- A koja je to ulica?- Ma ova s… s… s… s…- Je li Strossmayerova?- Da!- Pa kako sad Strossmayerova kad do sada nije bila!!!- Ma, dddd-ovukkkko sam ga do Sssstrossmayerove, ppppizda ti materina!
“