Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute BKS banka

BKS banka

Pred mesecem dni, sva pri njih povpraševala za stanovanjski kredit, dali so nama zelo ugodno ponudbo. In ko sva zbrala vso dokumentacijo (gre za gradnjo hiše v okolici LJ.) sva se zopet oglasila pri njih, kjer sva doživela hladen tuš. Kljub temu da vsa bila oba kreditno sposobna( imela sva še 300 evrov več povprečnega dohodka kot takrat ko smo delali informativno ponudbo, nama je gospod lepo povedal, da to pa ne bo šlo.Da so se pogoji v enem mesecu spremenili enostavno ne verjamem. V glavnem polno enih živcev in nekega letanja. BKS hvala, nikoli več!

lep pozdrav,
pred enim tednom v lj, dunajska
6 mes euribor in 2,5% ali
6mes eurb in 2,0% pod pogoji nezgodno zavarovanje in 30eur/mes klasično varčevanje-pogoj polovica časa odplačevanja

aja 14 let-54000eur.
Resno me zanima euribor vrednost kako jo lahko zaokrožijo za 0,11.
Trenutno pa ne verjamem nič dokler ne vidim amortizacijskega načrta.
Tako se šele vidi kaj je res.
So mi pa zelo pošteno svetovali ,naj mi naredijo izračun za 6 mes eurb namesto današnjih 0,67% na realno 3% ker bo prej ko slej na obdobje 10-15 let za pričakovat da bo narasel.
Samo za zanimivost, leta 2008 je bil euribor 5,5%.

Lp vsem

In kaj ste na koncu izbrali? BKS ali kakšno drugo banko?

Nimam plačane 3 obroke pri hipotekarnem kreditu pri vas, pa me zanima če obstaja možnost, da rešim stanovanje, kljub teu, da nimam sredstev za plačat te obroke..oz. zanima me če lahko povečam glavnico za te tri obroke in nadaljujem plačevanje naslednji mesec, kot naslednji obrok…hvala za odgovor

Tukaj ni forum od BKS banke. S svojim vprašanjem se obrnite direkt nanje in ne na ta forum.

Kolikor mi je znano, za tri obroke pač ne bodo komplicirali. Saj oni nočejo stanovanj, oni hočejo denar. Čim prej k njim na sestanek in vidite, kje ste. Pa preberite si svojo pogodbo prej.

New Report

Close