Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek blago na metre / kg – KJE?

blago na metre / kg – KJE?

Pozdravljeni(e),

za tiste, ki kaj šivate, kje kupujete blago na metre, kje je izbira in ugodne cene? Vem le za svet metraže in ljupko, ampak se najbrž dobi kje ceneje.. sem začetnica in bi rabila blago, ki ni predrago, da mi ne bo škoda kaj zafrknit, pa da vseeno niso neke stare rjuhe in prti..

Hvala!

Svet metraže in Kilometer.

Imajo v vsaki poslovalnici košare z ostanki blaga, tako da se lahko na teh učiš.

na boljšem sejmu boš našla poceni blago

Odgovor na objavo uporabnika
Ljubljana696, 06.11.2023 ob 16:51

Svet metraže in Kilometer.

Imajo v vsaki poslovalnici košare z ostanki blaga, tako da se lahko na teh učiš.

a kilometer še obstaja? od nekje je do mene prišlo, da te trgovine ni več.. a je bila pod emporiumom?

Jaz največ kupujem v Liupki. V BTC-ju ima Svet metraže poleg trgovine (Citypark) tudi outlet (klet hale A), kjer so naprodaj zadnji ali poškodovani kosi blaga (prej ga preglej, marsikateri kos je čisto ok).
Ikea ima nekaj malega izbire bombaža (po 4€), ampak je bolj primerno za posteljnine, prte, prevleke..
Če ti je blizu Maribor, priporočam trgovino Lanatex – ugodno, zelo prijazna gospa.
Za laneno blago in bombaž pa priporočam my little fabric shop – ni poceni, je pa kvalitetno. Ko boš že profi. 😉

Veselo ustvarjanje! 🙂

U, hvalaaaa ful za toliko priporočil, sploh tipka. 👍💛

Za kilometer na spletu ne vrže ven podatka, da to sploh/še obstaja. Sem slišala da je na Brezovici neka trgovina, bolj skladišče z blagom, ve kdo kaj o tem?

svet metraže je tudi na rudniku pri progi proti dolenjki

Jaz blago kupujem v Škofji loki-Lokateks.

Jaz sem kupoval sicer za druge namene ne za šivanje v Inplet Blanca pri Sevnici v tovarni. Imajo trgovino pri vhodu v tovarno. Dobiš poceni kake ostanke rol ali z manjšimi napakami.

V Ptuju Super mesto na ormoški je ena trgovina   , če ti ni predaleč .

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2549, 06.11.2023 ob 17:46

V Ptuju Super mesto na ormoški je ena trgovina   , če ti ni predaleč .

Šiviljstvo Lara

New Report

Close