blago za obleko
če si z gorenjske v gramatexu v zapužah pri begunjah…je pa kar drgago pomoje, sploh če hočeš kaj spešl…tam sem vidla tut blage ki so bli po 120 jurjov meter…so bli pa taki čist pošiti s kamnčki pa tak…
no v glavnem jest sem zase zračunala da se mi ne splača dat delat, ker bi me prišlo draži k izposoja pa še pol ne bi vedla kam s tisto obleko….edin, če bi si dala kej tazga nardit da bi še pol lahko nosila, sam to je men blo brez veze, ker sem hotla lepo belo obleko!
V bistvu ti preglej vse možne “navadne” trgovine z blagom, ker so razponi blaga zelo različni, tako od preprostega, brokata, čipke, svile, satena…vse različne sorte ponujajo “navadne” trgovine. Obisk kake specialne ti ne svetujem, tam je specialna le cena, podobno ali isto blago boš našla tudi v običajni trgovini z blagom, malo se boš nahodila okoli, ampak to je pred poroko že skoraj pravilo(ampak se tolaži s tem, da kuri kcal in boš lepo vitka-hi,hi).
Jaz sem dala za blago v Gramatexu 19.000,00 SIT – 4.20 m, je pa saten – “ta težek”, točno tak kot sem gledala že narejene obleke v Krinolini. Til za podobleko, če jo pač želiš, je pa itak čisto poceni.
Je pa obleka, če jo daš delat, nova. Cenovno te pride pa približno toliko kot sposoja (jest sem hotela dati za sposojo 55.000).
LP
Jaz pa sem dala za meter 2.300 SIT in je res dobro blago – kupljeno v čisto navadni trgovini. V specializiranih je je specialna samo cena. Malo povprašaj v trgovinah in če nimajo, so ti marsikje pripravljeni naročiti. meni je lastnica šla v italijo in je poleg še za blago, ki sem ga jaz želela pogledala in ga mi tudi prinesla – po čisto normalni ceni.