Najdi forum

Blato Fango

Ali ima katera izkušnje z njim in ali res pomaga pri odpravi celulita oz. kateri je tisti izdelek ki res pomaga?
eva

Blato Fango resnicno pomaga. Preizkuseno!
LP Bubi

Kje pa se ga kupi?

Kako si ga pa nanašala? toko kot piše lji tanjši sloj? Ali si se ovila v rjuho ali folijo za ovijanje? Jaz sem ga dobila od prijateljice za kg sem dala 8000 sit. Je to pretirano? Včeraj sem se ovila v rjuho danes bom pa poskusila s folijo!.
eva

pa še to ali se ti je obseg tam kjer si ga nanašala zmanjšal ali je izginila samo pomaranča?
eva

Nanasala sem cca 1-2mm na debelo in zavila noge v plasticno folijo za zivila. Cez sem oblekla pajkice in pustila za 0,5 do 1 ure. Koza izgubi pomarancast videz in tudi obseg upade. Je pa treba biti kar vztrajen, da dosezes boljse rezultate in tudi ko z intenzivno kuro zakljucis postopek ponovis 1x mesecno.
Bubi

Kje se ga dobi?????

Pokliči v podjetje Marea, Portorož. Cena pri njih je cca. 3000 sit za kg.

V Mullerju v BTC ga imajo.
Res pomaga, samo potem je v kopalnici kar precejsnja svinjarija. Vsaj pri meni 🙂
Lp, Aja

Živjo,

kako pa si narediš kuro z njim? A vsak dan? Koliko krat, da se pokaže učinek?

Bubi, kje si ga ti kupila?

A mogoče katera ve kje v Ljubljani je trgovina s spodnjim perilom in kopalkami Lisca? Hvala!

Sorry, pomota, ta vprašanje ne spada sem, sem se zmotila! Pardon.

Fango sem kupila na razlicnih mestih. V Mullerju, pri Marea, v lekarni. Dobro je katerokoli blato – tudi druge blagovne znamke npr. Guam. Kuro sem naredila npr. 7x in nato vzdrzevala stanje z kremo. Pa tik pred dopustom se en tretma. Najbolje pa mi gre anticelulitna kura sedaj z 3 tedenskim bodypumpom – ta je definitivno najboljsa!!!
Bubi

New Report

Close