Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Blaž

Blaž

Kakšen se vam zdi igralec Blaž Setnikar, ki v Reki ljubezni igra Jana, bivšega zaročenca Irene in bivšega fanta Valentine? Meni na začetku sploh ni bil všeč-zaradi vloge, kar je naredil Ireni itd….zdaj mi je pa noro SEXI 😉

Meni je on padel v oči v filmu Vloga za Emo. Zelo prijeten in lep tip. Malo ima sicer negativno vlogo v Reki, a je vseeno seksiiiii :-)))

Ja, pa niti nima več toliko neg. vloge. Po drugi strani, npr. Tadej, ki igra Roka in je še kar lep, ampak meni sploh nič sexi. Mogoče ravno zaradi vloge, ker je preveč osladen. Ne pravijo zastonj, da punce ljubijo barabe ;).

Meni osebno Tadej Pišek ni všeč. Sploh. Šuška in to mi je popolnoma mimo. Pa tak škilav pogled ima. Isto Irena, ne potegne mi njen nos in pogled. Ima pa kraaasneee lase. Tudi igrata kar ok. Voranc Boh (Blaž) je sicer lep, a še otroček. Najbolj mi je všeč Jan, meni osebno tudi Bojan in Janez nista švoh. Luškan je pa tudi Miha (a otroček).

Meni so vsi omenjeni moški liki razen Miheja vizualno všeč. Je Miran bolj luštni kot Miha.
Drugače pa Miha tudi ni več otrok,ampak že nekaj časa polnoleten.

In mislite,da bo njegov lik-Jan osvojil sedaj,ko ve,da Valentina ni noseča z njegovim otrokom, spet Ireno?

New Report

Close