Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Blazinica za prstana

Blazinica za prstana

Oj!

No, sem mislila, da smo obdelali že vse teme, pa še nečesa ne vem. V Poročnem kotičku sem gledala blazinico za prstana – zdaj pa ne vem, ali je obvezno, da jo imaš, ali ti tam, kjer se poročiš, dajo pladen za prstana in potem ne potrebuješ blazinice oz. kako je s s tem.

Hvala za informacije, Ajs

v preddvoru kjer se je poročil moj brat so imeli pladenj….za drugod pa ne vem…se bo treba pozanimat….ah al pa jih imaš kr v škatlici sej je tut v redu

Ponavadi imajo povsod pladenj (v večini primerov je na tem pladnenjčku še kakšen bel čipkast prtiček). Kjerkoli se kdo poroči pač ne vejo, ali bosta mladoporočenca prinesla s seboj tudi blazinico za prstana.

Na Magistratu dobiš blazinico.

lp

kaj ti pa bo blazinica….ne kompliciraj s takimi malenkostmi!
pred ceremonijo oddaš prstane in potem jih oni lepo na pladenjček položijo in je vse v najlepšem redu!

Raje malo vadi kako možu natakniti prstan….jaz svojemu nisem nikakor uspela natakniti prstana dlje kot do prvega členka!! je blo kar hecn gledat, kako sem se trudila in na koncu prepustila delo kar možu!

Pa lep pozdrav

Hehehe, mojmu je pa kar zdrsil gor, ker je imel tako mokre roke :)))

Čao!

Sem že razmišljala o tem – jih dobiva čez kakih 14 dni, tako da imava še dovolj časa za vajo (ha, ha).

Glede blazinice pa: sem se že odločila, da je ne bo. Kaj pa vem, videla sem jo v Poročnem kotičku in potem res nisem vedela, a jo je treba imet ali je to samo luksuz.

Ajs

New Report

Close