Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BLED

BLED

Mene pa zanima, koliko km, oz. koliko časa se voziš iz Ljubljane do Bleda? Prihajam iz celjske smeri in me zanima ali se mi splača iti dol iz avtoceste pri Domžalah in iti proti Brniku, ali je bolje iti do Lj in nato proti gorenjski? LP Maja

Iz Ljubljane se na Bled voziš od 30 do 40 minut-odvisno od stanja na cesti. Če se želiš izogniti plačilu avtoceste pojdi na Domžale- Brnik in potem takoj za letališčem Brnik zavij na avtocesto za smer Jesenice.
Če pa želiš prispeti prej pojdi v smer Ljubljana-Kranj -Jesenice po avtocesti.
Srečno vožnjo.

P.S., Vem pa da se največ ljudi iz celjske smeri vozi po stari cesti proti Kamniku, pravijo da je to bližnjica za Gorenjsko.

Iz Ljubljane na Bled se voziš 40 min samo v primeru, da greš ponoči oz. izven vseh prometnih konic. Bolje je, da računaš eno uro. Strinjam se s predhodnico, da greš čez Domžale.

mama23
Vozim se skoraj vsak dan in če grem na Bled dopoldan ne vozim nikoli več kot 40 minut.
Ja če greš pa iz Ljubljane ob treh popoldan se pa lahko voziš tudi dve uri.
lp

No, mi smo včeraj iz Ljubljane – Jarše, pa do Bleda potrebovali točno 40 minut. 🙂 Štartali smo 15 minut čez tretjo popoldne.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Dobre 1/2 ure….

New Report

Close