Bled- katastrofa
a res??, 03.04.2025 ob 16:29
Čukec, 18.02.2025 ob 07:24
Se strinjam z avtorjem, nobene slovenske oštarije nic slovenskega za ponudit na Bledu, cene oderuške , gorenci se pa še pritožujejo nad nami….soca, Kobarid in 1000 drugih destilacij Bledu ne seže do kolen, že par let ne hodimo na Bled,.. lp
Soča, Kobarid…itd. Njim Bled ne seže do kolen. Bled ni nič posebnega. Otoček sredi jezera s cerkvico. Na svetu je takih jezer in otočkov ogromno. Je za pogledat, ni pa za ohat. Oha se lahko le ,če greš na Bledu kaj pojest, na kremšnito. Takrat se oha ;).
Za moje pojme tudi Bled ni nič posebnega.Je pa za pogledat, to ja. Kup lepših, bolj zanimivih stvari je v Sloveniji. Včasih smo šli na Bled enkrat letno, sadaj ne hodimo več. Gremo mimo in do Bohinja.
Torte v Zvezdi so vredne vsakega evra in nobena slaščičarna na Bledu se s takšno kvaliteto niti pod razno ne more primerjati. Podobno velja za skoraj vso gostinsko ponudbo na Bledu. Na splošno za Bled velja cena gor, kvaliteta dol. To se vidi na vsakem koraku. Isti trend velja za celotno Hrvaško. Takšnim krajem se je bolje izogibati, ker se drugače počutiš da so te nategnili. Promet je pa itak adijo pamet. Ampak, glavno da se gradijo nova mega parkirišča pod gradom na račun zelene površine… Butale.
Muha534, 22.05.2025 ob 11:09
Torte v Zvezdi so vredne vsakega evra in nobena slaščičarna na Bledu se s takšno kvaliteto niti pod razno ne more primerjati. Podobno velja za skoraj vso gostinsko ponudbo na Bledu. Na splošno za Bled velja cena gor, kvaliteta dol. To se vidi na vsakem koraku. Isti trend velja za celotno Hrvaško. Takšnim krajem se je bolje izogibati, ker se drugače počutiš da so te nategnili. Promet je pa itak adijo pamet. Ampak, glavno da se gradijo nova mega parkirišča pod gradom na račun zelene površine… Butale.
A gor na Karavankah?
Anonimno955, 22.05.2025 ob 11:57
Podpišem opis stanja na Bledu.
Na Bledu, ki je turistična destinacija NI NITI ENEGA JAVNEGA WC!!
WC je 1€/osebo, zato turisti scijejo v grmičevja. Groza
Na Bledu ni javnega WC-ja? Res? Kdaj so jih pa zaprli? Kolikor jaz vem, je en pri festivalni dvorani, en je v Gadafiju, en je v Zaki, pa še pred kampom je en. To so 4. So pa plačljivi, ja, kot v glavnem sedaj že povsod. In nisem še videla turista, ki bi to opravljal v grmovju, pa sem velikokrat na Bledu.
Anonimno 10455, 22.05.2025 ob 19:38
Seveda nisi videla, ker turisti očitno mislijo, da nisi dovolj dobra za kazanje otepača. Če bi vohala po grmovju, pa…
Jaz na Bledu še nisem po grmovju lezla, tako da tega pa res ne vem. Ti pa očitno zadevo obvladaš, torej, tudi ti hodiš v grmovje?