Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Bleferka Špela Kožar TV Slovenija

Bleferka Špela Kožar TV Slovenija

Kako drugače kot z IMENOM IN PRIIMKOM pa lahko govoriš o nekom, ki je slabo vodil oddajo? Povsem nepripravljeno in neprofesionalno? Kot da je to stvar kolektivne krivde!
[/quote]

Pa sej ona je javna oseba, nastopa na TV, vsi vemo kdo je. Zakaj bi zdaj okrog ovinkov in s kraticami, točno določena oseba, ki je vodila oddajo kot jo je. Meni njen način ne sede.
Trobi svoje in ne pušča možnosti nikomur, ki ni istega mnenja kot ona.

Govori se, da naj bi jo malo vzeli v roke, samo dvomim o uspehu, glede na urednice na kulturi RTV. Gliha vkup štriha.

Čeprav na veliko zagovarja strpnost itd..je samo tako nestrpna do kontra mislečih da to ni res. Naj se raje malce sprosti, kakšnega tipa umisli..ji bo dosti lepše v življenju..
Ni vse tako za resno vzet.

Še bolj obupna je bila v oddaji pred mesecem, ko so debatirali o delitvi denarja nevladnim kulturnikom. Majke, delovala je, kot da je samo njej vse jasno, in itak, da ona ve, kako bi sem moral denar deliti. Tisti predstavnik iz ministrstva jo je dobro prenašal, jaz take ženske v treh stavkih odpišem in dam kontra na istem nivoju. Potem pa čukasto gledajo, kaj se je zgodilo.
Skratka prenapeta, ozkogledna oz. pravogledna v levo smer, vsi ostali so tri stopnice za njo. S tako kulturo pač ne more komentirati kulture.
Da ne govorim o njenih nastopih v Studiu city. Ne da Marcel ne zna dostojno in kulturno pozdraviti goste, se pravi z zravnano držo, ta punčara maha in krili z rokami, se prestavlja na nogah, kot da bi jo nekam tiščalo. In na vse pretege uporablja visoko leteče besede, tujke(verjetno misli, da bo na tak način izpadla pametna), skratka izrazoslovje, ki pritiče visoko strokovni vsebini, ne pa TV gledalcu.

Pa še res je..ha ha
Pa stilista ima tud čudnega. Punca nima slabe postave oblači se pa obupno.

Poglejte si v arhivu kakšne njene nastope iz prvih let, ko je bila na TV. Res eno nesrečno revše. Ja potem se pa taki cepijo na ideologijo, pa ni več za nikamor.
Če pogledamo Kulturo in RTV SLO, je bolj ideološko enostranska kot politika.

Po mojem se je tale Špela učila pri Zdenki Badovinac, večnemu direktorju Moderne galerije. Ta je bila včeraj famozna v enem prispevku na POP-u. Ne moreš verjet.

“Umetniško delo ni to, kar gledamo, ampak se umetniško delo šele vzpostavlja med predmetom in tistim, ki ga gleda.” To je bil odgovor na vprašanje, ali je kup smeti v galeriji umetnina. Kaj pa ko govorimo o prodaji “umetnine”, npr. razmetane in umazane postelje za 3 mio dolarjev? Kaj se prodaja, predmet/umetnina ali “naš odnos do tega”?

No, ko že govorite o Špeli Kožar, tudi sama sem že večkrat opazovala njen nastop na tv-ju. In se spraševala, pa kaj, hudiča, a jo zebe v roke, da si jih tako mane, pa se prestaplja iz ene noge na drugo, kot kakšen dec, ki ga tišči nekam. Čisto nič ženstvenosti ni v njej, potem jo pa še stalno tlačijo v te hlače in nek moški look, da ja izničijo še tisto malo upanja, da bi bila vsaj z oblačili podobna ženski.

V bistvu je res. Toliko sposobnih žensk, ki povrhu še kar OK zgledajo, je v SLO, potem pa izberejo neka frustrirana bitja, ki se morajo cepit na ideologijo, da sploh preživijo. Žalostno.

Ni mi všeč, imam občutek, da ni sigurna vase in bi rada stalno nekaj dokazovala sebi in drugim. Kdo njo forsira, ne vem, imidž pa itak katastrofa, naj jo že 1x normalno oblečejo, marsikaj bi ji pasalo.

Nisem gledal oddaje, ampak Kožarjeva je kot človek absolutna nula. Dere se na vse, s katerimi ima opravka, od snemalcev, montazerjev in tudi kolegic v redakciji. Hud kolerik, ponavadi popolnoma brez vzroka.

Take ljudi bi morali izločit iz timskega dela, verjetno tudi zato ni sposobna neke skupinske oddaje.

Če bi se dalo, bi jo že zdavnaj izključili iz naše ekipe. Amoak ker RTV vodijo “vstajnice”, ona pa spada v to bažo, pač ostaja.

Bi znalo tole držat, ker jo poznam že od ohoho let nazaj..

Je kdo včeraj gledal oddajo ki jo ona vodi zvečer?

Sem gledala. Spet se je izkazalo, da nima pojma o zadevah. Pa kakšna goste povabi, kriza

Podobno kot vedno, ne gledam, ampak preletim, ampak stil in slog in energija je vedno ista. Gostje pa tudi kar nekaj. Stilista še pa niso menjali.

Ona ima izkušenj z vodenjem toliko kot se čistilka spozna na jedrski reaktor.

Glavno, da ta pravi dobro in zvesto liže mednožje.

A je ona istospolno usmerjena?.
Deluje mi tako in po imagu, nastopu, govoru..

Kaj je zdaj s tem, nekaj je Špela na svojem FB Janšo obtožila za nacistične plakate v velenju..RTV pa je potem dala izjavo, da se od njenih izjav distancira in da si take pristranskosti novinarji ne smejo privoščit..

Zadnji cas da nezmahu nekdo pove kako in kaj, biti jansev aktivni navijac in dejstvo, da skozi vsa leta niti za pikico ne spremeni mnenja o sds, presega vse meje dopustnega novinarstva, slapsakova pa se zavzema za korekten odnos javnosti do kulture in kritizira novinarstvo, ki se ga grejo jansevi mediji.

Kje to še obstaja, da novinar nastopa na shodih v podporo politiku? Nikjer, razen v Slovenistanu.

[img]http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/04/09/publishwall_1491761242_7240442.jpg[/img]

http://odbor2014.si/post/281074/joze-mozina-govor-6-10-2014

rtv je baje ratal cisto jansev

Je ne poznam, ne vem, kaj se je dogajalo. Ampak če jo je SDS sekta napadla, je verjetno že resnico povedala.

Sploh nisem za janšo, ampak njeni nastopi so pa čisto preveč enostransko usmerjeni. Ona ni na rtv slo zato, da podaja svoje osebno politično stališče, če bi rada to, naj gre na privat televizijo, ne pa da se redi od denarja vseh ljudi, tudi tisti ki so za janšo jo plačujejo..
Enako velja za tistega cerkvenega pajaca Možino zgoraj.

New Report

Close