Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Blender Nutribullet….ga ima kdo

Blender Nutribullet….ga ima kdo

Moj Magic bullet mi je po 7 let stalne uporabe začel pešati.
In videla sem tegale Nutribullet, ki mu je dosti podoben, le močnejši je.

Če ga ima kdo prosim za mnenja ….hvala

mi smo to dobili za božič.

zadeva deluje hitro, čeprav moram reči, da ima naš palični večjo moč in isto vse seseklja za napitke. ker je nakup drag predlagam konkreten premislek za kaj in koliko potrebujete.

Tudi dobila za božič in sem navdušena. Uporabljam ga samo za sveže sokove in mi je resnično boljši od sokovnika, ker je bolj enostaven za uporabo in ga hitreje pomijem. Priznam, da s sokovnikom nisem delala sokov samo zato, ker se mi ga ni dalo pomivati … Jaz sem res zadovoljna (pa drugače nisem TOPSHOP fan).

Joj, ne mi o sokovniku.
Jaz iz inata ne bi kupila ničesar od Topshopa, bi pa rada res dober blender – ne ravno takšnega za 300 evrov, kot je zadnjič ena spraševala, bi pa reskirala cirka isti znesek kot je ta čarobni metek.

Dober blender za vsaj 10 let delovanja brez izgube moči motorja stane med 400-600 eur. Če uporabljaš dnevno, po večkrat na dolgi rok, potem je škoda metat stran denar za poceni zadeve, ki niti nimajo pulznega mešanja. Samo zato, ker so luštkane in majhne in imajo posodo za sabo odnest. Brezveze, ker je vsebina končnega produkta osiromašena.

Kaj je pulzno mešanje? Nož seklja, melje, meša v pulzih-rahlih sunkih z več kot par 10.000 obrati na minuto, kar preprečuje segrevanje noža in s tem uničevanje vseh koristnih vitaminov, runin, ki se na vročini uničijo. Tako da s temi poceni zadevami zmeljete in uničite večino koristnih vitaminov in rudnin v svojih napitkih in pijete samo balast za prebavo.

Dober blender za vsaj 10 let delovanja brez izgube moči motorja stane med 400-600 eur. Če uporabljaš dnevno, po večkrat na dolgi rok, potem je škoda metat stran denar za poceni zadeve, ki niti nimajo pulznega mešanja. Samo zato, ker so luštkane in majhne in imajo posodo za sabo odnest. Brezveze, ker je vsebina končnega produkta osiromašena.

Kaj je pulzno mešanje? Nož seklja, melje, meša v pulzih-rahlih sunkih z več kot par 10.000 obrati na minuto, kar preprečuje segrevanje noža in s tem uničevanje vseh koristnih vitaminov, runin, ki se na vročini uničijo. Tako da s temi poceni zadevami zmeljete in uničite večino koristnih vitaminov in rudnin v svojih napitkih in pijete samo balast za prebavo.[/quote]

Saj si mislim, da za 300 evrov ne morejo prodajati pofla, pa tudi videla sem na njihovih straneh, da se da kupiti rezervna posoda z rezili oziroma samo spodnji del z motorjem, če se kaj pokvari, pomeni, da že mora biti nekaj vredno (ker za poceni zadeve nimaš rezervnih delov).
Samo meni se to zdi res ogromno denarja. Bom zgleda še naprej improvizirala s paličnim.
Sokovnik sem dobila od nekoga, ki je imel enako slabo mnenje o njem kot jaz, in verjetno bo še zaokrožil 🙂 Se mi zdi poceni šola.

Imam NutriBullet in zaenkrat sem zelo zadovoljna z njim.
Če te zanimajo mnenja v tujini, ker pri nas je to nova stvar šele od decembra lani, pojdi na FB od NutriBullet-a, da dobiš boljšo sliko o njem (komentarji, video,..). Stane pa v tujini 99$, če se ne motim.

Tole reklamo na tv za nutribullet bi treba prijavit pristojnim službam za zavajanje.danes imajo reklamo na tv,da nutribullet ozdravi raka.

Odlično, priporočam. 300€ v primerjavi z 120€ kot je .nutribullet. Imam oboje in moram reči, da je nutribullet odličen. Nobena draga zadeva ne melje v micro delce. Če ne poizkusiš ne moreš verjeti.

@robyyy

nič ne verjamem, da imaš ti kakšen blender za 300€, kot si napisal, sodeč po načinu pisanja. Za 300€ niti ne dobiš (vsaj ne pri nas) tiste najboljše blenderje za domače gospodinjstvo.

Verjamem pa, da je tvoj zapis bila publiciteta za tale nutrib… , saj je takšnih blenderjev oz. mešalnikov (vendar cenejših) veliko na trgu, le da se ta preko topshopa močno oglašuje.

Veliko boljši (pa tudi veliko dražji, žal) so tisti res odlični blenderji; vitamix, omniblend, blendtec,… Samo te lahko priporočam

Samo da ta Nutribullet ima pulzno mešanje. Gotovo obstaja cel kup boljših mikserjev, a cenejšega v tem cenovnem rangu še iščem. Če ga nabaviš ob kakšnih akcijskih Spar dnevih, pride okoli 80 €, to je pa že kar sprejemljiv nakup.

Kaj je pulzno mešanje? Nož seklja, melje, meša v pulzih-rahlih sunkih z več kot par 10.000 obrati na minuto, kar preprečuje segrevanje noža in s tem uničevanje vseh koristnih vitaminov, runin, ki se na vročini uničijo. Tako da s temi poceni zadevami zmeljete in uničite večino koristnih vitaminov in rudnin v svojih napitkih in pijete samo balast za prebavo.[/quote]

Sokovnik je čistu uredu če je uredu. Večina ljudje kupujejo razna jajca pu 60 evrov. Sam imam Omega 8006 pa sem z njim izredno zadovoljen. Resda je drag ampak to ni zapravljanje temveč investicija ki se hitro poplača. Pravo veselje je sočenje z njim. Sej je na youtube en kup prezentativnih videov ki jih objavijo tako laiki kot profiči in tam si stvari lahko pogleda vsak. Nutri bullet bi pa takoj kupil če nebi bil na top shopu. Ne verjamem da tam lahko dobiš kaj koristnega če pa že je pa preplačan do nezavesti. Če bi bil 50 evrov bi bilo dovolj.

Robyyy ne bo držalo blender vitamix zmelje vse v nulo,je profesionalni blender vendar pa pri nas stane preko 650e.Sam sem ga nabavil preko ebaya za 300e,vendar sem moral potem plačati še pretvornik 50e.Vendar sem še vedno prišel 300e ceneje.Je pa enkratna zadeva.Hitra priprava juh,sladoleda,kruha,smoothiejve kar češ.Tud skala ledu mu ne pride do živega hehe.

Garancijo ima 7 let.Top zadeva.

Jaz ga imam dobro leto, pa je že fuč … ko sem ga kupil sem bil kr zadovoljen, v “akciji” za 80 eur. Za eno osebo glih fajn velik, hitro se pomije in kr solidno zmiksa … vendar se mi je časoma okrog osi rezila na zunanji strani, ki se združi s kolesom motorja, začela pojavljat odluščena plastika … torej nekaj v notranjosti rezilne glave se je začelo luščit, obrabljat in izpadat … sedaj rezilo pleše v vse smeri, zvok ob miksanju pa pove, da nekaj ZELO ne štima! Neuporabno! To pokrovno rezilo je sedaj samo še za v koš, pa tudi ostrina rezila je že precej zbledela. Tako da je cel nutriubelet za v koš, brez rezila si z njim nimam kaj začet.

PS: porabljal sem ga cca 2x na teden, pogosto so bili zraven mandlji, torej tudi nekaj trdega. Ampak reklama oz. recepti pravijo, da lahko … očitno ne?

aha … sem prav kar najdel, rezilo se lahko kupi posebaj … no skoraj. Kupit je treba 2 kozarca, zraven je pa tudi novo rezilo … cena 30 eur. Zaenkrat preveč, vsaj zame.

Jaz ga imam, pa mi ni preveč všeč. Kupila sem ga v šparu, s kuponom 25 procentov popusta na izdelek. Kupila sem ga samo zato, ker sem bila zelo zadovoljna z magic bulletom ki je zdržal 8 let in mlel vse živo. Sklepala sem da je nutribillet nadgradnja, a mi ni tako priročen, sploh če meljem kake manjše količine so posodice preširoke mal nerodne, magic buleet je bil bolj praktičen. No ko sem kupovala nutribullet se je prodajal tudi stari dobri magic bullet akcija 30 eur, pa sem hotela nadgradnjo in dala 80 eur, pa mi je zdaj malo žal, če bi vedela bi raje kupila kar stari dobri magic bullet. Je pa odvisno za kaj ga potrebuješ, če je bolj za smoothije do enega litra potem se kar dobro obnese.

Mi smo magic bullet (tudi po mnogo letih) uspešno nadomestili z mešalnikom Silva iz Mercatorja za 30 evrov.
https://mtehnika.mercator.si/izdelek/15986859/namizni-mesalnik

Ne vem kaj sploh kupujete te topshop igračke. Dobro so vas marketingarji nafu….

Kaj je razlika teh blabla bulletov napram navadnim mikserjem? Bolj švoh in dražje. Super. Glavno da je Micka videla po TV.

New Report

Close