Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Blender za vse

Blender za vse

Pozdravljeni,
razbila sem blender in moram nujno kupiti novega, ker smo se navadili, da ga uporabljamo vsak dan.
V reklami sem zasledila tega: http://www.delimano.si/gospodinjski_aparati/nutribullet-5-delni.html?med=sem&cex=6451352&src=si_gen_general_sem_google__blender&referrer=google_sem_6451352&gkw=blender&gclid=CIus58O9ocsCFQjlwgodz74LBQ#close
Zanima me, če ga kdo ima in kako je z njim zadovoljen.

Uporabljamo ga za izdelavo smutijev, juh, kašic za otroka, skratka res kar veliko. Najlepša hvala za vaša mnenja.

Meni se zdi prešvoh. Res ga uporabljate za kašanje mehkih stvari, ampak če ga že imaš, potem kdaj tudi kake orehe zmelješ ali suho sadje in je tale malo švoh oziroma za zelo občasno mletje majhnih količin se bo že namatral. Bi vzela močnejšega.

Če si hotela narediti samo reklamo ti ni ratalo

če pa res kupuješ blender in ga uporabljaš vsak dan pa kupi BLENDER

http://www.svet-je-lep.com/svet-je-lep/blenderji-primerjava-blendtec-vitamix-omniblend-kateri-blender-naj-izberem/

http://www.svet-je-lep.com/svet-je-lep/blenderji-primerjava-blendtec-vitamix-omniblend-kateri-blender-naj-izberem/%5B/quote%5D
Nobene reklame nisem želela delat 🙂 Vse kar potrebujem, je blender. Čim boljši, za čim manj denarja. Tile tvoji so dobri, res, samo kaj, ko so mi predragi. Hvala tudi zgornjem odgovoru “prešvoh je”. Imaš prav, večkrat zmeljem tudi orehe. Bom pogledala še za kaj drugega.

http://www.svet-je-lep.com/svet-je-lep/blenderji-primerjava-blendtec-vitamix-omniblend-kateri-blender-naj-izberem/%5B/quote%5D

No, glede na to, da za 600€+ nič ne naredi sam, niti ne proizvaja hrane, je veliko predraga zadeva, ki nabija ceno glede na trenutne trende. Tehnično gledano je precenjen za 2/3 cene!
Sploh pa je posoda prevelika. Kaj mi bo 2 litra kaše?

Obstajajo cenejši in dobri blenderji. Ne da se mi zdaj iskat, avtorica malo poguglaj, se najde čuda stvari.

Jaz imam enega poceni od firme Silva s stekleno posodo. Je pa velik. Se mi zdi čisto dovolj močan, tudi za orehe.

Je pa res fajn izvedeti iz prve roke, katera konkretna mašinca je okej, ker oni watti in ne vem kaj še niso čisto merodajni. So mi prodali ročni mešalec, ki naj bi bil kakor močan, pa je moj stari neprimerno močnejši in če bi še kje našla takega, bi ga takoj kupila.

poglejte še od MAGIMIX -A LE BLENDER

Odličen je in proizveden v EU 🙂

jaz sem tega naročila, samo še nisem dobila. Upam, da bo ok.

http://kupujemceneje.si/index.php?Itemid=279

Mi smo imeli predhodnika tega nutribullet (magicbullet) kar veliko let, za take stvari kot pišeš, da ga ti uporabljaš.
Ko se je začel puntat, sem nabavila tegale v Mercatorju, odlično opravlja svoje delo. Pač navaden mešalnik, ne rabim nekega dragega super blenderja, kot se tem mešalnikom po moderno reče.

Ma ne delimano kupovat. To ni za nikamor!

jaz sem tega naročila, samo še nisem dobila. Upam, da bo ok.

http://kupujemceneje.si/index.php?Itemid=279%5B/quote%5D

A veš, da sem ravno zdaj tega gledala? 🙂 Tudi meni se zdi fajn, pa še cena je normalna.

Amm, a ni blender oni pokončni mešalnik s posebno posodo, mešalnik pa bolj v smislu ročni mikser in palični mešalnik?
Na tvojem linku je sicer cel izbor aparatov, pa ne vem, če je kak blender, samo palični oz. komplet.

Amm, a ni blender oni pokončni mešalnik s posebno posodo, mešalnik pa bolj v smislu ročni mikser in palični mešalnik?
Na tvojem linku je sicer cel izbor aparatov, pa ne vem, če je kak blender, samo palični oz. komplet.[/quote]

Ne vem, zakaj se ne da linka na točno določen mešalnik naredit, poišči mešalnik Silva, tak zelen je, za 29,99 evra. Nam odlično služi.

Kar se pa imena tiče: taki pokončni mešalniki s posebno posodo so obstajali že pred 50 leti (in več, ampak jaz se toliko spomnim), rekli smo jim mikser in z njimi smo delali džus iz različnega sadja in raznih dodatkov. Danes se temu bolj nobel reče blender in z njim se dela smutije. Je pa oboje eno in isto.

Na tvojem linku je sicer cel izbor aparatov, pa ne vem, če je kak blender, samo palični oz. komplet.[/quote]

Ne vem, zakaj se ne da linka na točno določen mešalnik naredit, poišči mešalnik Silva, tak zelen je, za 29,99 evra. Nam odlično služi.

Kar se pa imena tiče: taki pokončni mešalniki s posebno posodo so obstajali že pred 50 leti (in več, ampak jaz se toliko spomnim), rekli smo jim mikser in z njimi smo delali džus iz različnega sadja in raznih dodatkov. Danes se temu bolj nobel reče blender in z njim se dela smutije. Je pa oboje eno in isto.[/quote]

Mogoče zato, ker pred 50 leti ni bilo paličnih?
Ne vem, če so pred 50 leti res bili, moja mami ima starega okoli 40 let, se pa spomnim, da je bil takrat tudi električni ročni mikser skoraj luksuz in se še spomnim, kako smo z onim na roko delali stepeno smetano.
No, kakorkoli že, vprašala sem zato, ker nisem bila zih, kaj imaš v mislih. V bistvu še vedno nisem. Ne da se mi iskat po linku, sori.

Avtorica, čisto iskreno mnenje – po mojem je ta nutribullet vsaj za razred slabši od te Silve za 30 evrov. Za sto evrov lahko nabaviš precej bolj ornk stroj.

Kar se pa imena tiče: taki pokončni mešalniki s posebno posodo so obstajali že pred 50 leti (in več, ampak jaz se toliko spomnim), rekli smo jim mikser in z njimi smo delali džus iz različnega sadja in raznih dodatkov. Danes se temu bolj nobel reče blender in z njim se dela smutije. Je pa oboje eno in isto.[/quote]

Mogoče zato, ker pred 50 leti ni bilo paličnih?
Ne vem, če so pred 50 leti res bili, moja mami ima starega okoli 40 let, se pa spomnim, da je bil takrat tudi električni ročni mikser skoraj luksuz in se še spomnim, kako smo z onim na roko delali stepeno smetano.
No, kakorkoli že, vprašala sem zato, ker nisem bila zih, kaj imaš v mislih. V bistvu še vedno nisem. Ne da se mi iskat po linku, sori.

Avtorica, čisto iskreno mnenje – po mojem je ta nutribullet vsaj za razred slabši od te Silve za 30 evrov. Za sto evrov lahko nabaviš precej bolj ornk stroj.[/quote]
Ja, se strinjam. Cela znanost zaradi enega blenderja! Na pultu imam MUM-a, ki ima tudi nastavek za miksanje, samo kaj, ko je ta nastavek treba vsakič sproti vzeti iz omare, MUM-a prestaviti na površino, da gre nastavek gor in potem je treba po uporabi vse pospraviti na prvotno mesto. RAvno zato iščem nekaj majhnega, priročnega in take višine, da gre pod omarice. Cela znanost…

Met mora moč vsaj 1100 W… Vse ostalo je prešvoh, ker tudi predolgo mečka – saj to verjetno več, da čimdlje vrtiš, bolj nož segreva in ti ostane potem boremalo vitaminoh in koristnih stvari, kajne?

Imamo že 3. leto tegale; dela ko šus , nobenih težav, .ker ima tudi pulzno blendanje, nož ne pregreva in tudi drobi led:

http://www.amazon.de/Profi-Cook-PC-UM-1006-Universalmixer/dp/B005JB7GJI

p akaj vi res mislite, da je ta nutribullet vreden 200 eur,kot vas hočejo napizdit?
ali 100????

New Report

Close