Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Bleščeči lasje

Bleščeči lasje

Pozdravljena Alenka!

Že dolgo časa se trudim, da bi izboljšala videz svojih las. Rada bi, da bi se bolj svetili in bili na videz bolj lepi. Kupila sem si spray za bleščeč videz las, vendar mi ni všeč. Obstajajo kake obloge ali kaj pdb.? Pa še to: lase zelo težko razčesem, ko jih operem – je to zaradi pramenov?

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Pozdravljena!
Kvaliteto las lahko z dobrimi izdelki resnično izboljšamo, zlasti kadar so poškodovani zaradi kemičnih postopkov. Pri nas uporabljamo angleško znamko Tigi hair care, in lahko rečem, da so izredno kvalitetni. Ni pa dovolj le spray za sijaj, vendar celoten tretma za nego. Katere izdelke bi potrebovala ti žal ne morem odgovoriti, ker boš morala obiskati najbližjega frizerja, ki ima v salonu tudi prodajo teh izdelkov, da ti bo lažje znal svetovati.
Zaradi barvanja se včasih lasje težje razčešejo. Odvisno od dolžine las in kvalitete barvanja.
LP Alenka

jst sicer nisem frizerka, bi pa posredovala le svojo izkusnjo, z eno drugo kolekcijo, ki mi je resnicno izboljsala videz las – joico. imajo cudezne sampone, super obnovitvene maske za lase 🙂

Poznam Joico in ga tudi jaz priporočam. Je zelo v redu.
LP Alenka

New Report

Close