Blog 3-1 APRIL+ video smešnice+slika

hey!
Danes je 1 april!dan za smeh,zabavo in trike:-)danes se splača koga nahecat,saj je vse dovoljeno,ker je seveda 1 april!moram reči,da sem veliko prijateljev in družino že vrgla na fore..hehe…no ja eni niso verjeli,drugi pa..1 april je čudovit dan,ker mora biti takrat zabava in smeh…saj imamo še vedno čas::nekje sem prebrala odličen trik,za 1 april:telefonski: priporočam,da ta trik uporabite na osebi,s katero se že dobor poznate…pa poglejmo:
Vzamete telefon,ki ga vaša “žrtev” nima,ali skrijte številko.Pokličite jo in s spremenjenim glasom,ali koga prosite za pomoč in se predstavite kot oseba:npr tako
dober dan:ste v živo iz našega studija …kličemo v živo iz radia /npr.antena..),in vam sporočamo,da ste zadeli glavno nagrado,boste prišli po njo?
ali pa:
dober dan..tukaj npr.maja novak iz radarske kontrole:zalotili smo vas,da ste vozili prehitro!…
ali::
dober dan je tam (vaša oseba)??sporočamo,da se sosedje pritožujejo,nad vašo kanalizacijo,ker že ves teden smrdi iz smeti,ki jih imate na vrtu!!!!….pri tej priči jih ostranite!….
seveda se potem predstavite,da ste to vi,da ne bo vaše prijateljica ali koga zadela kap…hehe..pa sami še kaj dodajte!!!
ker je pa 1 april pa še nekaj smešnih slik in video kamer…LOL…LOOK
čivava v preobleki
video smešnice 1
video smešnice 2
video smešnice 3
video smešnice 4
video smešnice 5
hehe…upam,da ste se nasmejali in koga potegnili za nos…tako kot sem vas jaz…hehe….uživajte
Forum je zaprt za komentiranje.