Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Blogi, vlogi

Blogi, vlogi

Zivjo.

Malo za salo, malo zares.. Iscem nasvete, kaj naj si se kaj pogledam.

Sem na bolniski in imam obilico casa, zato sploh ponoci, ko ne morem spati, berem, gledam te bloge, vloge…

Super mi je Ciril Komotar, nasmejim se njegovi Tini, Ava je pa tako cuker. Preseneca me edino njeno drugo ime, Dalin?? Oh ti sodobni casi..

Ceprav Visnja od Ljubkega nesmisla mi je pa fino ime. Razmisljam, ce bo novi clanici ime Jagoda? 🙂

Ljubezniva mi ima zanimive, kvalitetne zapise, jih pa objavlja preredko (ceprav razumem, tri otroke ima).

Vsec mi je tudi Nina oz. Z ljubeznijo, mama, ceprav sem malo (ok, fejst) presenecena nad locitvijo!?? Tako popolno so mi vedno delovali..

Vsec mi je stil oblacenja Mame na off, njeni zapisi so precej berljivi..

S cim oz katerim blogom, vlogom se se da kratkocasiti? 🙂

P. S: zbiram tudi predloge za knjige. Trenutno sem prebrala Jezero, ki je odlicno delo Tadeja Goloba, na polovici sem pri Vzgoji po Dansko..

A kaj spremljaš Marijo Dolenc na YT? Meni je super.

A kaj spremljaš Marijo Dolenc na YT? Meni je super.
[/quote]
tako šlampasta?
Ona je Mariah Dolenc.
Kolikor vem se ni preimenovala. Bi ljudje pričakovali,da vsaj od njenih spremljevalcev, jo spoštujejo in uporabljajo njeno ime pravilno.

Beri Nergača. Samo to ni branje za vsakega. Meni je všeč, le da včasih malo preveč nerga. 🙂

Nergaca spremljam ze dolgo.

Za Mariah Dolenc sem slisala od Komotarja, pa me je s tisto storijo okoli Cokolina malo odvrnila 🙂 pa ne, da bi bila uzaljena, ker ga sama ne jem, samo trapasto se mi zdi..

Težko ti kaj predlagam, ker očitno nimava istega okusa. Ob vseh teh materinskih blogih namreč dobim sladkorno. Verjemi, da v ozadju ni vse tako pocukrano kot zgleda na zunaj, zato naj te ločitev ne preseneča.

Nergač je en tak blogerski Mazzini, za kdaj pa kdaj.

glede tega se pa nekako strinjam s tabo, mene sicer ni odvrnila… samo pa ne razumem tovrstnega odnosa do čokolina (kritike glede sladkorja in sestave – hrabna z umetnimi dodatki), hkrati pa je očitno velika konzumatorka Herbalife-a.
Kot da tisto ni polno umetnih dodatkov… še kako je, pa tudi izgled, ko jih zmešaš v vodi ni nič bolj privlačen od čokolina.
Tako,da tega njenega stališča ne razumem ravno z vidika take kritike čokolinu, spoštujem pač, vsakdo pač uživa tisto kar je njegova volja.
pogledam pa še vedno rada njene vloge.

Pa saj vem, da ni vse popolno, ampak hkrati sem zelo naivna. Ne padam na reklamirane izdelke, nekako pa verjamem v njihove druzinske objave. In Nina mi je s partnerjem res delovala kot super par, taksen za zgled.

Se bo trapasto slisalo, ampak res me zanima, kako to, da sta sla narazen. Sem cudna, prevec radovedna ali so mi ze sami ponudili prevec svojega zivljenja, da nato nekako pricakujem tudi to obrazlozitev? 🙂 Zanimivo mi je podrocje bloganja, vloganja, predvsem v smislu postavljanja mej in na drugi strani tudi.. Do kje sem se bralec, kdaj sem ze vohun? 🙂

Kakorkoli ze, zafilozofirala sem, hvala vseen za predlog.

glede tega se pa nekako strinjam s tabo, mene sicer ni odvrnila… samo pa ne razumem tovrstnega odnosa do čokolina (kritike glede sladkorja in sestave – hrabna z umetnimi dodatki), hkrati pa je očitno velika konzumatorka Herbalife-a.
Kot da tisto ni polno umetnih dodatkov… še kako je, pa tudi izgled, ko jih zmešaš v vodi ni nič bolj privlačen od čokolina.
Tako,da tega njenega stališča ne razumem ravno z vidika take kritike čokolinu, spoštujem pač, vsakdo pač uživa tisto kar je njegova volja.
pogledam pa še vedno rada njene vloge.
[/quote]

👍

Bloganje, vloganje = verbalna driska. Mnogo/ogromno besed, MALO dejanj.

Filozofiranja, nakladanja zbiranje poslušnih sledilcev-ovčic, verbalna masturbacija, vzbujanje pozornosti, pokusi dvigovanja sesutega ega.

Zagotovo vsaj kaj od naštetega…

Ali dejansko rabimo take “guruje”?
Ali pa mogoče lahko živimo brez njih, brez njihovih marnj, “nasvetov”, umotvorov?

Če lahko brez politikov, lahko tudi brez teh vseznalcev in vsevedov!

Pa saj vem, da ni vse popolno, ampak hkrati sem zelo naivna. Ne padam na reklamirane izdelke, nekako pa verjamem v njihove druzinske objave. In Nina mi je s partnerjem res delovala kot super par, taksen za zgled.

Se bo trapasto slisalo, ampak res me zanima, kako to, da sta sla narazen. Sem cudna, prevec radovedna ali so mi ze sami ponudili prevec svojega zivljenja, da nato nekako pricakujem tudi to obrazlozitev? 🙂 Zanimivo mi je podrocje bloganja, vloganja, predvsem v smislu postavljanja mej in na drugi strani tudi.. Do kje sem se bralec, kdaj sem ze vohun? 🙂

Kakorkoli ze, zafilozofirala sem, hvala vseen za predlog.
[/quote]

Veš, kako je, vsi ti lifestyle blogi so kot ena Lady ali druga tabloidna revija. Pač tam na slikah so vsi lepi, simpatični in super, v resnici pa imajo čisto običajna življenja in niso nič posebnega. Jaz bloge izbiram tako, da tistih najbolj polikanih ne spremljam, ker tisto je čista fikcija. Imam pa rada blog Rockstarsi od Anite, ker mi ona deluje taka kot je, jo imam rada s trenirko in slovničnimi napakami vred :)))) Pa Žogice in kravate spremljam, Irena v deželi mlinov na veter res posrečeno piše, pa še nekaj jih je takih.

Meni je pa zalostno da clovek svoje drago zivljenje zapravlja s sedenjem pred ekranom in gleda tuja zlagana zivljenja in temu upa rect da zivi svoje zivljenje kvalitetno.

BINGO!

PS: ne berem in ne spremljam niti enega tega šita, nimam FB in podobnega sranja… Že MON je preveč ;))

Podpišem. Bi raje kako knjigio v roke vzel.

Jaz niti vedela nisem, da jih toliko obstsaja. Kdaj imate čas to spremljat?

Sem prav vesela, da še kdo tako razmišlja.

Kaj pa Anita Pukšič? 🙂 3 ptice. Zelo berljivo in z izjemnim občutkom za pisanje. Odkrito o sebi in svetu.

Te mamca blogerke pa… Redko katera je omembe vredna. Mogoče Nina ja. Pa Nesmisel. Pol pa milijon enih polovicarskih, neberljivih ala moderna mama, mama z načrtom itd. Če clobr pa katero še malo osebno pozna – to je pa sploh, kot da bereš o tujcu. Same izmišljotine, pretiravanja, olepsevanja. Kako so ohranili in sploh… Ja pa ja. Komu to lažejo?

Ja, sama forma profesionalnega bloga zahteva tak način pisanja, vsebino. To bralci pričakujejo in to dobijo. Tako preprosto je to.

New Report

Close