blokada hrvaške kaj pravite to
hmmm…le kaj imajo hrvatje takšnega, da jih EU tako brezpogojno želi ? Jadran? Steklino? Parkljevko in slinavko? Rade Končar?……uh….zihr Gavrilovič pašteto:)))))))))kolikor vem, zaenkrat niso odkrili nobenega bogatega nahajališča nafte tam….ostala bogatstva narave so bolj tko tko…..v EU blagajno ne morejo dati veliko, ker so bolj v slabem finančnem položaju…razen hrvaških kupcev, ki bi kupovali EU blago tam ni nič (bodimo odkriti, tisti hrvatje, ki si to lahko privoščijo, so najbolj bentili nad našimi vinjetami, kar pomeni, da že sedaj šopingirajo v EU)….
ninej razsvetli nas:)))))))
Nacizem in nacionalizem nista eno in isto1 To je prva stvar, ki jo moraš razčistiti s sabo!
Zelo dobro pa bi bilo, da se vprašaš kaj podžiga nacionalizem.
(Običajno nek drug nacionalizem.)
Predno se spuščaš v debate o nacionalizmu dobro preštudiraj, kaj se v določenem primeru dogaja.
Lep dan ti želim
Nacizem in nacionalizem nista eno in isto1 To je prva stvar, ki jo moraš razčistiti s sabo!
Zelo dobro pa bi bilo, da se vprašaš kaj podžiga nacionalizem.
(Običajno nek drug nacionalizem.)
Predno se spuščaš v debate o nacionalizmu dobro preštudiraj, kaj se v določenem primeru dogaja.
Lep dan ti želim[/quote]
Točno vem, kaj sem hotela reči z besedo naci(onal)izem, je treba brati tudi to, kar ni najbolj očitno zapisano, čeprav se mi zdi, da sem bila dovolj jasna. O tem, kaj se dogaja pa, verjemi, vem več od tebe. Če govorimo o dejstvih glede mejnega vprašanja.
svetilnik, ti bi se raje preimenoval v motilnik ali pa v temnilnik, saj nas s svojmi komentarji ne razsvetljuješ ravno:))
Hrvatom preprečiti vstop v EU je takšna neumnost, ki jo človek lahko pričakuje samo od nekoga, ki nima pojma od pojma od pojma. Oprosti, ampak od vseh držav članic EU bo imela ravno Slovenija največje neposredne koristi, če bo in ko bo Hrvaška postala članica. Menjavo imamo relativno največjo, mejo imamo absolutno najdaljšo, lastnine imajo Slovenici na hrvaškem najveš med vsemi tujci iz EU…. Če odmisliš vse ostalo in ostanem le pri Schengenski meji – ko bo ta prestavljena na mejo vzhod (jug), se bomo rešili zajetnega stroška in ogromnih skrbi.
Pa upam, da me ne boš zdaj napadel, da navijam za Hrvate, ker to nima najmanjše zveze s tem.
svetilnik, ti bi se raje preimenoval v motilnik ali pa v temnilnik, saj nas s svojmi komentarji ne razsvetljuješ ravno:))
Hrvatom preprečiti vstop v EU je takšna neumnost, ki jo človek lahko pričakuje samo od nekoga, ki nima pojma od pojma od pojma. Oprosti, ampak od vseh držav članic EU bo imela ravno Slovenija največje neposredne koristi, če bo in ko bo Hrvaška postala članica. Menjavo imamo relativno največjo, mejo imamo absolutno najdaljšo, lastnine imajo Slovenici na hrvaškem najveš med vsemi tujci iz EU…. Če odmisliš vse ostalo in ostanem le pri Schengenski meji – ko bo ta prestavljena na mejo vzhod (jug), se bomo rešili zajetnega stroška in ogromnih skrbi.
Pa upam, da me ne boš zdaj napadel, da navijam za Hrvate, ker to nima najmanjše zveze s tem.[/quote]
Pa še to: seveda je pa hrvaška vključitev v EU še najbolj v interesu Hrvatom, zato jih tudi lahko malo privijemo z našim pogojevanjem oz. blokado – ker pač oni vseeno zgubljajo več kot mi. Upam, da bodo iz tega znali kaj potegniti in se na pošten način in brez fige v žepu dogovoriti o odprtih vpršanjih.