Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Blond bi, ne oranžne

Blond bi, ne oranžne

Pozdravljene.

Že več kot desetletje svoje pepelnate lase barvam v blond barvo. Vedno uspešno, ni bila rumena, niti oranżna, pač lepa svetlo blond.

Zadnjih nekaj obiskov pa se je barvanje nekako sfižilo in lasje imajo oranžen odtenek.

Frizerka me vehementno prepričuje, da je barva lepa in bla bla …
Jaz pa bi pač staro blond 😔.

Leeepo prosim za priporočila, ljube blondinke, s katerim frizerjem ste zadovoljne.

Hvala in vse lepo!

Najboljše blond barve so iz Rusije ali Ukraine.

Jaz vedno hodim v Mič Styling. Ne vem, iz kje si?

Lasana v LJ imajo najboljše barve in firzerke se redno izobražujejo

Jaz sem leta iskala primerno frizerko. Vedno sem bila bela, siva ali rumena. Potem sem jo nasla in ona mi je povedala za sampon, ki ubija rumeno barvo. Kupi in umivaj tolikokrat, da so lasje barve po tvoji zelji

Anonimna521 – bi izdala za kateri šampon gre?

Jaz ne vem, kaj je tem frizerjem – govorim za celjski konec. Jaz hodim na  balayage na sivo-rjavo podlago. Vedno jim nekako uspe narest, da vse vleče na rumeno. Pozna kdo kakšnega fajn frizerja CE in okolica, ki razume kaj dela, sledi trendom in ni cenovno predrag.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena997, 09.01.2025 ob 10:24

Anonimna521 – bi izdala za kateri šampon gre?

Jaz ne vem, kaj je tem frizerjem – govorim za celjski konec. Jaz hodim na  balayage na sivo-rjavo podlago. Vedno jim nekako uspe narest, da vse vleče na rumeno. Pozna kdo kakšnega fajn frizerja CE in okolica, ki razume kaj dela, sledi trendom in ni cenovno predrag.

Vijolični šampon, katerekoli znamke.

Jaz kupujem od l’oreala.

https://www.notino.si/fanola/no-yellow-sampon-za-nevtralizacijo-rumenih-odtenkov/

Fanola no yellow šampon je najboljši

Pomaga na barvano blond laseh, ko ti po enem mesecu začnejo preveč rumeneti.

Če frizerka že v začetku zafrkne barvo, tudi ta šampon ne bo pomagal veliko

Previdno s temi vijolicnimi šamponi znajo tud fajn uničit lase. Raj zamenji frizerko

Lasje se z leti spreminjajo, sploh če jih toliko let barvaš. lahko uporabljaš isti odtenek barve ves čas, pa ne boš imela enake barve. Na barvo lasu vpliva sama kakovost las, sonce, pogosto umivanje, barvanje, fen, hormoni, sivi lasje, prehrana

Če te frizerka preprečuje drugače, menjaj frizerko!

Sani122, 09.01.2025 ob 12:20

Previdno s temi vijolicnimi šamponi znajo tud fajn uničit lase. Raj zamenji frizerko

Ti šamponi nič ne uničujejo las, so samo pigmentirani šamponi za zatiranje rumenega leska – edino, na kar moraš paziti je to, da jih dobro spereš, sicer boš viola ali roza, odvisno od odtenka blond barve. Če uporabljaš vijolično masko, je ne pusti na laseh dlje kot je navodilo, sicer boš spet viola ali roza. Frizer, pri katerem po barvanju las ne boš imela rumenega odtenka, prav tako uporabi vijolične pigmente, ki pa po nekaj pranjih izginejo in rumena barva udari na plano.

Sama si farbaj lase, za to ne rabiš butastega frizerja pa mu zdevat pol plače.

Moja frizerka, ki obvlada barvanje, verjemi, zamenjala sem vsaj 15 babnic, mi je svetovala od Ilirije. Vijolicni sampon, ubija rumeni pigment. Njena izkusnja, da je od vseh preizkusenih, ta najboljsi. Ne vem zakaj bi unicil lase. Pustis gor minuto in speres. Po 3h pranjih bo barva ze lepsa.

Jaz si jih svetlim na več načinov. Kupi vijolični šampon, o d Loreal je zelo dober. Dejansko ven potegne rumen oranžen  odtenek in so lepi odtenki.

Nanesi si masko iz medu, cimeta, malo olivnega olja, malo vode… Nanesi na lase, pusti 4 ure ali več.imas na netu recepte.

Stisni limono z pol vode , pa dodaj balzam, pusti 15 minut. Na naraven način brez kemije boš lepo posvetlila lase. Brez rumenih odtenkov ali oranžnih. Kamilico odsvetujem ker lahko na oranžno potegne.

Če vam frizerka svetli lase z belilom in nato še z barvo, koliko časa vam zdrži ta barava. Meni se po dveh parnjih čisto sprere in ostane barva od belila. JE to normalno?

Vijolicni šamponi nič ne uničijo las. Nisem pa vedela za Ilirijin vijolicni  šampon da je dober. Jaz imam L’orealovega in mi je odličen. Kot je ena pisala  obstajajo tudi naravni načini , limono zmesas z vodo, malo balzama vmes, pustiš maksimalno 15 minut, dobiš  lep odtenek, ne oranžen ampak lep pepelnat .

Anonimen521, 09.01.2025 ob 13:18

Moja frizerka, ki obvlada barvanje, verjemi, zamenjala sem vsaj 15 babnic, mi je svetovala od Ilirije. Vijolicni sampon, ubija rumeni pigment. Njena izkusnja, da je od vseh preizkusenih, ta najboljsi. Ne vem zakaj bi unicil lase. Pustis gor minuto in speres. Po 3h pranjih bo barva ze lepsa.

A to misliš česnov šampon? Drugega vijoličnega od Ilirije ne najdem?

Kaj pa na lase barvane s seno?

https://www.subrina.si/sl/zascita-barve-in-sijaj/vijolicna-maska-bye-bye-yellow-2

Pa nehajte se farbat.

Mevžasta si, 09.01.2025 ob 20:50

https://www.subrina.si/sl/zascita-barve-in-sijaj/vijolicna-maska-bye-bye-yellow-2

Pa nehajte se farbat.

Hvala.

Imam veliko sivih las. Če se ne bi barvala, bi izgledala…kaj pa vem….grozno.

Nimam še 40 let in biti siva?

Cesnov sampon, 09.01.2025 ob 20:53

Hvala.

Imam veliko sivih las. Če se ne bi barvala, bi izgledala…kaj pa vem….grozno.

Nimam še 40 let in biti siva?

Četudi imaš nekaj sivih las, zadostuje kvalitetno striženje in nega las, pa boš ravno tako čedna,  z dolgoletnim barvanjem se lasje uničujejo  so krepasti, suhi…..

@ mevžasta si

Lasje so mrtvi. Kako lahko uničuje nekaj mrtvega ? Jaz se barvam (par nians svetleje) že skoraj 50 let, imam že po naravi tanke, ampak so res lepi za pogledat, svetleči, dolgi…

Za avtorico

Menjaj frizerko, nekatere res obvladajo blond. Ali pa ti naj tvoja čez kake 3 tedne pobarva tako, da bodo vlekli na rumeno. Do tedaj pa katerikoli “plavi” šampon, pa masko povrhu, ker ta šampon res pusti neke scefrane lase.

* da NE bodo vlekli na rumeno 🤭

Od 30.12. do sv. treh kraljev smo z nekaj pomoči od obiskov, pojedli 2 pršuta po 7 kg.

Naravna boš lepša

New Report

Close