Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek blond PENA za lase

blond PENA za lase

rada se bi pobarvala na blond oz si dala blond pramena, ker pa ne vem, če mi bi sploh pasala, bi to jst najprej rada sprobala z peno blond barve, ki se spere. izkazalo se je, da je tako peno težje najti kot si bi človek mislil. našla sem neobstojne barve, sprej za svetlenje las z peroksidom…ampak blond sperljivo peno pa ne.

VE KDO KJE JO LAHKO KUPIM?

Nikjer je nimajo, sem jo že jaz iskala. Meni so rekli v Mullerju in DM, da so jo nehali delat.(:

Ja no, mal pa tudi logika pove, da na svetlo se las ne da barvat ne da bi ga tudi pobelil, sploh pa s peno, ki naj bi za kak odtenek spremenila barvo ne! Takih pen nikoli niso imeli, ker potem barv niti ne bi potrebovali.

Tako peno SO imeli- jaz sem kupovala od Schwarzkopf-a – vsebovala je peroksid in je lase lepo obarvala za en odtenek. Zdaj je pa že 2 ali 3 leta ni več.

“vsebovala je peroksid”…

seveda s peroksidom imajo, ampak peroksid se ne da sprat z las, ker jih TRAJNO pobeli. Gkdor pa bi rada nekaj kar se spere.

Saj ona ve, da si ne more samo s peno trajno pobarvat lase. Ona bi za začetek samo s peno probala, da bi videla, kako ji paše, a ne? Šele po tem, ko bi videla izgled, bi šla v akcijo.

Peno so pa lansko leto še imeli, jaz sem imela “indijansko poletje” in “sahara blond”.

R

Saj ona ve, da si ne more samo s peno trajno pobarvat lase. Ona bi za začetek samo s peno probala, da bi videla, kako ji paše, a ne? Šele po tem, ko bi videla izgled, bi šla v akcijo.

Peno so pa lansko leto še imeli, jaz sem imela “indijansko poletje” in “sahara blond”.

R[/quote]

Kako bo vedela, če ji paše, saj pena brez peroksida ne prime na rjave lase! Tista s peroksidom pa je trajna in lase tudi pobeli. Pene brez peroksida, ki prime na rjave lase in se spere pa NIII!!!!! Joj ste trde v glavi, bolj kot razlagam slabše je…

ne ne, pena brez peroksida, blond barve. seveda obstaja, ker sem jo enkrat že uporabila za maškare. ampak je bila od kolegice, ki se ne spomni kje jo je sploh dobila…

preden se pobijete med sabo

ilirija ima eho barvno peno “biserno blond”

http://www.ilirija.si/sl/Eho/Eho_barvna_pena_.html

koliko pa bo prijela na rjave lase je seveda drugo vprašanje.
po moje jih bo samo zlepila skupaj in nič drugega.

tiste pene za maškare so seveda nekaj drugega. ampak dvomim, da želiš taka hodit okrog na navaden dan.

Take pene so nekoč zares prodajali, spomnim se neke srebrno sive pene ali spreja in mislim, da je obstajala Ilirijina pena v peščeno blond barvi. Tisti spray ali pena v srebrno sivi barvi je bil celo moden nekaj časa:))) Bolje, da ne vem kakšen strup je bil tam notri. Če hočeš videti kako ti pašejo določene barve las imaš cel kup programov na netu kjer si na svojo sliko menjaš frizure in barve las. Ali pa enostavno stopi v kakšno trgovino z boljšimi lasuljami in preizkusi blond čupo. Saj že po logiki lahko malo sklepaš kako bi ti pristajala kakšna barva, če si zares temnolasa in tudi tvoja polt ni ravno porcelanasta ponavadi holivudska blond odpade. Sem pa opazila med našimi estradnicami nek trend blondiranja in to izrazitih temnolask katerim tako svetli odtenki nikakor ne pašejo. No ja vsak po svoje.

Heila,
mene samo nekaj zanima če bi se pobarvala v Blond samo konice na temno rjavo kako bi to zgledalo.Bi bilo lepo?

Lp

js bi si tud samo konice pobarvala v blond(zdj mam tmno blond)in nevem kje se da kupit to peno…sem pa slišala da jo imajo tudi v trgovini spar….če imaste kakšne informacije prosim da sporočite..:$

Ja js si jo kupujem v sparu sam glej ombre ne pase vsem…
Meni recimo ne pase…
Ce mas volj okrogel obraz ti bo pasalo drgac pa to si je boljse trajno pobarvat,ker tisto ni vredu…
Lp

New Report

Close