blond PENA za lase
rada se bi pobarvala na blond oz si dala blond pramena, ker pa ne vem, če mi bi sploh pasala, bi to jst najprej rada sprobala z peno blond barve, ki se spere. izkazalo se je, da je tako peno težje najti kot si bi človek mislil. našla sem neobstojne barve, sprej za svetlenje las z peroksidom…ampak blond sperljivo peno pa ne.
VE KDO KJE JO LAHKO KUPIM?
Saj ona ve, da si ne more samo s peno trajno pobarvat lase. Ona bi za začetek samo s peno probala, da bi videla, kako ji paše, a ne? Šele po tem, ko bi videla izgled, bi šla v akcijo.
Peno so pa lansko leto še imeli, jaz sem imela “indijansko poletje” in “sahara blond”.
R[/quote]
Kako bo vedela, če ji paše, saj pena brez peroksida ne prime na rjave lase! Tista s peroksidom pa je trajna in lase tudi pobeli. Pene brez peroksida, ki prime na rjave lase in se spere pa NIII!!!!! Joj ste trde v glavi, bolj kot razlagam slabše je…
preden se pobijete med sabo
ilirija ima eho barvno peno “biserno blond”
http://www.ilirija.si/sl/Eho/Eho_barvna_pena_.html
koliko pa bo prijela na rjave lase je seveda drugo vprašanje.
po moje jih bo samo zlepila skupaj in nič drugega.
tiste pene za maškare so seveda nekaj drugega. ampak dvomim, da želiš taka hodit okrog na navaden dan.
Take pene so nekoč zares prodajali, spomnim se neke srebrno sive pene ali spreja in mislim, da je obstajala Ilirijina pena v peščeno blond barvi. Tisti spray ali pena v srebrno sivi barvi je bil celo moden nekaj časa:))) Bolje, da ne vem kakšen strup je bil tam notri. Če hočeš videti kako ti pašejo določene barve las imaš cel kup programov na netu kjer si na svojo sliko menjaš frizure in barve las. Ali pa enostavno stopi v kakšno trgovino z boljšimi lasuljami in preizkusi blond čupo. Saj že po logiki lahko malo sklepaš kako bi ti pristajala kakšna barva, če si zares temnolasa in tudi tvoja polt ni ravno porcelanasta ponavadi holivudska blond odpade. Sem pa opazila med našimi estradnicami nek trend blondiranja in to izrazitih temnolask katerim tako svetli odtenki nikakor ne pašejo. No ja vsak po svoje.