Blond pramena ali barvanje cele glave
Pozdravljeni,
Dolga leta sem bila dolgolaska z blond prameni, prejšnji teden pa sem se šla ostriči k novi frizerki. S frizuro sem zadovoljna (resice do sredine vratu,konice obrnjene navzven); nisem pa zadovoljna s prameni. Frizerka mi jih je delala na kapo in zelo tanke sicer svetlo blond, tako da ni pravega efekta.
Ne vem ali naj grem nazaj in jo prosim da mi pramena naredi še enkrat. Ne bi rada čudno izpadla.
Navajena sem bila na zelo gosta in srednje debela pramena po celi glavi, ko sem še imela dolge lase, zato si sedaj z mišje rjavo sivo oz. temno blond naravno barvo nisem prav nič všeč.
Vsaki frizerki vedno povem da bi imela srebrno blond ali platinasto blond pramena, pa nikakor nočejo tega naredite. Vedno uporabijo samo malo blanža in to je to.
Zdaj ko imam krajše lase razmišljam tudi o barvanju cele glave ali pa o modnih pramenih zelo gostih v več odtenkih od belo blond, pepelnato blond do srebrne. Bolj všeč so mi hladni toni.
Zanima me kaj mi svetujete? Ali naj si pobarvam celo glavo?
Zelo bi bila hvaležna če bi mi lahko priporočili kakega dobrega frizerja v Lj ki bi mi naredil željeno barvo las? Sem že čisto obupana in tako si želim srebrno blond barvo..
Če bi bil vaš salon bližje, bi vas zagotovo obiskala. No morda pa še kdaj pridem na vaš konec.
Že vnaprej najlepša hvala za nasvet in lep pozdrav,
Nati