Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style blond prameni – eno vprašanjce

blond prameni – eno vprašanjce

Zdravo!

Imam naravno temno rjave lase, dolge do ramen in stopničasto postrižene. Moj frizer mi je pred 2 dnevoma prvič naredil blond pramene, ki so izpadli fenomenalno. 🙂 Zdaj me pa zanima, kako pogosto naj dam te pramene osvežit oz. spet blondirat? K frizerju hodim redno na vsake 4 tedne (da ohranijo obliko). Moj frizer je rekel, da bova pramene zdaj osvežila pri vsakem drugem obisku, in da bodo potem vedno svetlejši. Ali je to dovolj? Lasje so drugače zelo močni in zdravi, tako da s tem ni problemov. Me pa zanima, ali bodo prameni še vedno tako lepi, če jih bom pustila brez osvežitve 2 meseca, ali bi jih morala osvežit prej.

Hvala in LP!

Kar poslušaj svojega frizerja, ma že prav, še zlasti, če si z rezulatatom zadovoljna.
lp alenka

Jaz si jih tud dajem na 2 meseca. Če jih boš dajala prepogosto, boš na koncu ful preveč blond. Barva bo čist mat, enolična in ne le prameni. Pa še lase ti zna uničit… V vsakem primeru ti priporočam dobro lasno kozmetiko, da ti ne bo preveč uničil las!!!

Oj! Sem mu rekla, če bi lahko naslednjič še 1x, pa je rekel da je OK, da lahko to narediva, ker so lasje zelo močni in zdravi in se jim v bistvu nič ne pozna, da so bili blondirani. Uporabljam pa drugače KEUNE kozmetiko za lase. Potem bom pa dala pramene osvežit na 2 obiska.

LP! 🙂

New Report

Close