Blonda iz Ljubezen na dezeli
no vsaj na videz ni grda, karakter pa najbrž boh pomagaj.
Pa spotikajo se ob njo bolj zaradi tega, ker pri svojih letih misli, da bo sedaj s svojo OŠ, temu primerno pametjo in izgledom ujela enega 30 letnega visokoraslega mišičnjaka, ki ima dobro delujočo firmo, da jo bo financiral in ji nudil luksuz kot holivudski zvezdi.
Je strastna kadilka, posledično globok glas.
In imaš prav – res ni nič posebnega; cepljena resničnostne šove, ker s tem se malo dodatno še zasluži.
Nobena pametna ženska pri 50ih ne bo šla iskat “ljubezni svojega nadaljnega življenja” takole na tak način, v resničnostne šove in se obnašala kot neizživeta najstnica.
Saj ni grda. Nikakor pa ne izgleda prav nič mlajša, kakor v resnici je. Po pravici, jaz sem mislila, da ima celo kako leto več. Odbijajoče na njej je to, da je polna sama sebe in prepričana, da je pa toooolk lepa, da bodo postavni in bogati poslovneži napalili nanjo. Kot sem rekla, grda ni, a v eni trenirki in brez tone ličil ne bo izgledala nič bolj posebna kot večina 50 letnic iz moje soseske.
Zgledala je precej razočarana, da je dobila “take” tipe s karakteristiko “nič posebnega” , ali še manj kot to. Ker je verjetno zares pričakovala dobro situirane mladeniče.
Sem pa brala na fb komentarjih, da je v svojem kraju kao priljubljena in prijetna ženska in več oseb ji je zaželelo srečo. Itak je to posneto lani od poletja do jeseni, se pravi več kot eno leto stara situacija. Tako da se je že vse pri vseh obrnilo vsaj za 360 stopinj okrog.