Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Blonda iz Ljubezen na dezeli

Blonda iz Ljubezen na dezeli

Berem samo grde komentarje žensk za doticno gospo Jaqweline. Zdaj me pa res zanima, ali je res tako grda?.. Meni ni, bolj lepa kot pa drugo pa sem stara 28 let.

no vsaj na videz ni grda, karakter pa najbrž boh pomagaj.
Pa spotikajo se ob njo bolj zaradi tega, ker pri svojih letih misli, da bo sedaj s svojo OŠ, temu primerno pametjo in izgledom ujela enega 30 letnega visokoraslega mišičnjaka, ki ima dobro delujočo firmo, da jo bo financiral in ji nudil luksuz kot holivudski zvezdi.

Ni ravno grda, ampak dobila je pa kandidate, kot jih je iskala. Takšne slinavce pač, ki bi jo radi samo položili. Saj verjetno za kaj drugega ni, še pisma ni znala prebrati.

Ima ekonomski fax. Ni brez šole, pa lepo zgleda. Verjetno lahko dobi kakega situiranega lepega tipa. Pa vsaj 10 let zgleda mlajša.

Ta ženska zgleda zmatrana v faco, kvečjemu 10 let starejša, ne pa 10 let mlajša, če ima 51 let, pa tud glas ima tak bolj globok, nč ženski, če se prav spomnim iz hrvaškega šova….

najbrž fax iz Bitole? Sicer je pa od snemanja minilo kakšne dve dobri leti, torej a je dobila situiranega tipa ali ne v tem času?

Je strastna kadilka, posledično globok glas.

In imaš prav – res ni nič posebnega; cepljena resničnostne šove, ker s tem se malo dodatno še zasluži.

Nobena pametna ženska pri 50ih ne bo šla iskat “ljubezni svojega nadaljnega življenja” takole na tak način, v resničnostne šove in se obnašala kot neizživeta najstnica.

Ženska jih ima 50, zgleda jih malo manj, obnaša se pa kot ena najstnica. Vse za 5 min slave.

Če pa tale zgleda deset let mlajša jih ima potem v resnici 65 ali kako.. Zgleda staro in zgonjeno.
Za čike je pa itak znano da ne pomlajujejo ampak postarjujejo ane..

Kako sploh lahk razlagate kok je lepa če je noben ne vid čez fasado.

12 let mlajšega podjetnika, podobnega Alenu Kobilica. Tudi hišo, avto in. svoj lokal. Srečo ji želim. Ingrid. ❤️

to so najbrž njene mokre sanje… Še vedno dela v kafiču (ne svojem), pa šolsko telovadnico čisti za nogometaši… Ji pa privoščim, da bi dobila kakšnega primernega, samo bo najbrž treba prej kriterije malo znižat.

A ne bi kakšne slike prilepili tu v temo, da bom vsaj vedel o kom debatirate?

Verjetno vseeno nisem edini, ki nima pojma o tem.

Saj ni grda. Nikakor pa ne izgleda prav nič mlajša, kakor v resnici je. Po pravici, jaz sem mislila, da ima celo kako leto več. Odbijajoče na njej je to, da je polna sama sebe in prepričana, da je pa toooolk lepa, da bodo postavni in bogati poslovneži napalili nanjo. Kot sem rekla, grda ni, a v eni trenirki in brez tone ličil ne bo izgledala nič bolj posebna kot večina 50 letnic iz moje soseske.

Zgledala je precej razočarana, da je dobila “take” tipe s karakteristiko “nič posebnega” , ali še manj kot to. Ker je verjetno zares pričakovala dobro situirane mladeniče.
Sem pa brala na fb komentarjih, da je v svojem kraju kao priljubljena in prijetna ženska in več oseb ji je zaželelo srečo. Itak je to posneto lani od poletja do jeseni, se pravi več kot eno leto stara situacija. Tako da se je že vse pri vseh obrnilo vsaj za 360 stopinj okrog.

Žanska izgleda dobro. Sploh, če se uredi. In si najbrž ni mislila, da bo dobila take kandidate kot jih je. Govorim seveda o videzu. Kako je kaj v glavi in pri vrednotah, pa nima smisla ugotavljati – ne poznam ne nje in ne njenih snubcev.

Jacqueline je šestnajst let delala kot čistilka v metliški osnovni šoli, zadnja leta pa je natakarica v enem od tamkajšnjih lokalov.

Za tako se grebejo, stojijo v dolgi vrsti…sami taki dobro situirani, bogati…mladi, visoki, lepotci…

Ne more. Pa veš, zakaj? Ker situiran lep tip lahko dobi pol mlajšo od nje.

New Report

Close