Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style blondinke katera barva

blondinke katera barva

Ali mi lahko daste en nasvet. Rada bi imela bele blond lase. Da se razumemo, vsakic ko se barvam na blon mi barva potegne na rumeno, sicer ne mocno ampak vseeno. Mogoce izbiram napacne odtenke. Kaksen konkreten predlog?

Zivjo!
Sicer nisi nič omenila, ali se barvaš sama ali pa te barva frizer. Ce se bos barvala sama, ne bos “nikoli” doesegla željenega barvnega odtenka…no vsaj meni ni nikoli ratalo…..to seveda mislim pri barvanju na blond..kajti drugje se kar gre……zato pojdi k frizerju in ce imas kaksno slikico s frizuro oz. barvo jo nesi zraven in bo lazje njemu kot tudi tebi najti tisto ptavo barvo. Za zelo svtlo blond (platinasto blond) pa te boo v salonu seveda najprej poblajhali in sele nato dali barvo gor………v prvo ponavadi nerado uspe, odvisno kaksna je tvoja prejsnja barva…..po opisu sodec domnevam, da je bolj temna kot svetla, ali?

Tako, da lepo pojdi do kakega “dobrega” frizerja in mislim, da bo……..

Lp, Ana

Za lep odtenek blond barve pojdi k frizerju in boš zadovoljna. Sama sem imela iste probleme.

pozdrav

Kr k frizerju bo treba, ker imajo oni en poseben prasek, ki se ga baje v prosti prodaji ne dobi… Ta prasek naredi barvo svetlejso in izgubi rumenkast odtenek! Baje, da je modre barve….hmm….ne vem…..sam to sem slisala!!! Mogoce pa drzi! :))))

Upam, da ti bo vsekakor uspelo!

lp, Jessy

To je tud men, pa so mi predlagali blond barvo od Loreala št. 3 (barva v kremi, mislim da je Supreme). Ni več rumenega odtenka.
lp

Pozdravljena!!
tudi sam ase barvam na blond in sicer z barvami Keune.Naravno barvo las imam temno rjavo. Prvič sem šla k frizerju, da so me poperoksidali, zdaj pa se barvam sama. Uporabim Keune barvo št.1000 in moji lasje so blontni, vendar malce vlečejo na rumenkasto, kar pa mene sploh ne moti. Vem pa, da se rumenega odtenka znebiš z majhnim dodatkom sive barve, ki rumenkasto rdečo barvo izniči in rezultat so belo blontni lasje. vsekakor ti želim veliko uspehov in upam, da boš kmalu dobila željeno barvo las.

LP Mateja

New Report

Close