Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BLONDINKE – KATERI ŠAMPON ZA BLOND LASE?

BLONDINKE – KATERI ŠAMPON ZA BLOND LASE?

Katere šampone za blond lase oz. blond pramene uporabljate, če jih, in ali se vam zdi da je kaj razlike od običnih drugih šamponov? Hvala!

Do nedavnega sem imela svetle lase in sem uporabljala Nivea šampon za blond lase, prav tako balzam.

Zdaj ti bodo naštele vso kozmetiko (ta drago) iz googla.

Uporabljaj nežni šampon – kamilice, baby….

Važno je, kaj po pranju naneseš na lase. Pri zadnjem splakovanju uporabi mrzlo vodo. Potem pa nanesi kakšne balzame, ki se ne spirajo. Ki naredijo ‘film’oblogo.

Jih nežno, previdno razčešes in če le imaš čas – posuši jih na zraku.

Brez fena (da opletaš z glavo), brez navijalk in drugih agresivnih pripomočkov (likanje itd).
Pa konice si pristriži za kakšen cm vsake par mesecev. Če imaš daljše lase, lahko to narediš sama.
1x na leto pa k frizeraju – da te olupi za 80 eur v eni uri, hahahaha!

Aja, nisem naravna blondinka, da bi lahk hodila 1x letno k frizerju.
Res hvala, ampak nisem vprašala za postopek pranja las.

Meni odgovarjajo John Frieda za blond lase, poiščeš svoj odtenek – mislim, da so ca. 3 verzije. Imajo ga v Tuš drogerijah.

Meni je do sedaj daleč najboljši od Balee (DM) blond professional (al nekaj takega). Je v tubi, prav tako balzam. Prej sem sprobala vse žive šampone (10x dražje) ampak mi tale veliko bolj ustreza. Po njem se mi lasje zares svetijo in mehki so.

No, tega bom pa probala, hvala. Sem imela že tega za rjave lase.

Jaz tudi prisegam na John Frieda šampon in balzam, mi najbolj odgovarja.

Frieda je v Mullerju od 4.6. skor 3 evre cenej!

KERASTASE CHROMA RICH

Tudi jaz sem veliko časa iskala in poizkušala izdelke za blond lase….beri: zmetala v koš ogromno denarja…pri nobenemu nisem imela občutka da je dejansko vidna razlika…Moja frizerka je vedno na meni uporabljala Forever Blonde od Paul Mitchell, zato sem morala seveda tudi to kupiti 🙂 🙂 haha! Imam vse, od šampona do maske… in ne zamenjam.
Povprašaj pri kakšnem večjem frizerskem salonu, boš zagotovo našla.. ali pa na njihovi spletni trgovini https://www.paulmitchell.si/sl/

Tatjana33 najlepša hvala za ta nasvet!!! Res so odlični! HVALA iz srca!

New Report

Close