Bluetooth
Dan.
Mene pa zanima če uporablja kdo tu gor Bluetooth kable, kje jih je nabavil in koliko približno stanejo. Imam pa aparat Philips Fisio 825.
Hvala.
Level One USB vtič. Dobro dela.
V Ljubljani Tech Trade jih ima, mislim da so po 11.000 sit.Klik
lp
Hehe sem že mislil, da sem zamudil (r)evolucijo modrega zoba, ko tkole resno govorite o kablu za bluetooth, sam naj še kdo omeni, da so mu položili kabel za mobitel, pa grem direkt v penzijo 🙂
hmmm ne razumem te čisto, res pa je da sem prekleto gripozen,
mam 38.4 C, pa je možno, da se mi malce blede od vsega hudega,
čeprav sanje imam pa prekrasne …
Fonzata sem zastopil tako, kot da želi kable za povezat 2 bluetooth naprave, zato sem čakal, da bo še kdo povedal, da je kupil mobitel, zdaj pa čaka da mu telekomovci položijo kabel do bajte :))
Kot so ti že ostali napisali, je “modri zob” brezžična komunikacija v piconetu. Pri takšne sorte komunikacijah pa naj ne bi bilo ravno dosti kablov… BT vmesnik za PC je pa drugo…
Sicer pa zelo zanima, kako stvar dela. Ko sem pred nekaj leti testiral prvi BT telefon (mislim da je bil Erik 520), je bila takšna katastrofa, da raje ne bom govoril…
Prepričan sem, da je sedaj bolje, me pa vseeno zanima. Napiši kaj!
lp
mačkon
Pri nakupu kablov pazi predvsem na njihovo kvaliteto in manj na ceno!
lp
ja, pa najmanj 6 mm2 naj imajo, da ne bo skin efakta in ostalih motečih elementov ;-)))
lp
mačkon
Ni slaba odločitev, če za bluetooth uporabiš kar bakrene cevi, ki jih imajo centralisti za povezavo radiatorjev :)))
Forum je zaprt za komentiranje.