Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Bo BELORUSIJA pripadala EU po porazu RUSIJE?

Bo BELORUSIJA pripadala EU po porazu RUSIJE?

Odgovor na objavo uporabnika
Ena južna neprijavljena, 19.04.2023 ob 11:47

Kokoši🏗️🏥🏢🏨🏬🏟️🏭, 19.04.2023 ob 11:33

Ena južna neprijavljena, 19.04.2023 ob 11:30

Kokoši🏗️🏥🏢🏨🏬🏟️🏭, 19.04.2023 ob 11:21

Ena južna neprijavljena, 19.04.2023 ob 10:47

Kokoši🏗️🏥🏢🏨🏬🏟️🏭, 19.04.2023 ob 10:44

Ena južna neprijavljena“,

tudi jaz najbolj na svetu sovražim ZDA. Toda zato nesme zmagati država(Rusija), ki je še bolj mačistična, antiženska in homofobična kot ZDA. Država ki je sramotna, kjer je menteliteta naroda tako primitivna in zaostala.

Zakaj raje ne navijaš, da KITAJSKA in BRAZILIJA ne postaneta svetovni velesili, ki bosta skupaj usmerjali svet? Ti dve državi sta bolj civilizirani in tudi LGBT ljudje v teh dveh državah nimajo takšnih težav kot v Rusiji.

(saj Indija in Rusija sta zraven, uničeno Rusijo bi lahko izkoriščali za molzno kravo in poceni delovno silo brez da bi imela neko moč odločanja)

To bi bilo super.

JA sej, kdo bi si mislu, da bom kdaj začela podpirat tud Kitajce ja 😀

“Ena južna neprijavljena“,

jaz sem vedno KITAJCE podpiral. Njih vidim kot upanje, da postanejo svetovna velesila št. 1. Pa BRAZILIJA je tudi relativno simpatična država, tako da je super, če bo stala ob boku Kitajske (Indija in Rusija pa me pač ne navdušujeta).

Veš ENA JUŽNA kaj jaz naredim, če imam slab dan? Poznam način ki gla lahko tudi ti uporabiš, če boš žalostna in brez volje, da te bo spravil v boljše razpoloženje.

SAm ne mi Amerov omenjat, pa sm skoz dobre volje.

Ampak imam način, če boš kdaj slabe volje kako takoj rataš dobre.

Poglej ta video:

.https://youtu.be/sE-ApURzEf0

Ko sem jaz slabe volje ga pogledam.

Kaj praviš, a ima Amerika še šanso?

MA kakšno šanso?

Čedalje več držav se tud odmika od ameriškega dolarja. Lahk sam rečm 👍

Upam res, da čimprej PROPADE.

Sej neki že začenja počas opuščat UA pa gledat prot Kitajski, ajde, da vidm ta film. BANDA GENOCIDNA

In video, kako ti je bil všeč??? 🙂

V meni vedno optimizem zbudi, ko sem potrt zaradi Amerike in mi da dober občutek, ko vidim kitajsko moč.

Ne norte. K Rusiji in ne k EU

New Report

Close