Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bo fantek ali punčka?

Bo fantek ali punčka?

Mi bi po vseh treh teorijah mogli met punčko, pa mamo fantka. Mogoče pa moramo delat zdaj vse obratno, da bo v drugo pupa.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Čisto zgrešeno. Jaz sem pa brala, da so ženske semenčice počasnejše, vendar zdržljivejše, moške pa hitrejše, ampak s slabšo kondicijo. Torej če hočeš fantka, seksaš točno takrat, ko imaš ovulacijo, ker če morajo čakati na jajčece kakšen dan, preživijo ženske semenčice. Seveda velja če veš, kdaj imaš ovulacijo, če ne veš, se to ne da. Pa če ga napol izvleče pred brizgom, bo bolj verjetno zaplojena deklica, ker morajo preplavati daljšo pot in manj zdržljive moške semenčice bodo omagale, če pa brizgne čisto notri do konca pa bo bolj verjetno fant.

Po mojem pa vse te teorije držijo 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} – torej ravno toliko kot je verjetnosti za posamezen spol.

Čeprav, če bomo pri nas še kdaj delali mulčke, bom jaz mojemu natvezila, da hočem punčko. Kajti Lara in taoisti pravijo:

Za spočetje ženske mora biti spolno občevanje dolgo, ženska pa mora doživeti mnogo orgazmov. Moški mora prodreti globoko, kolikor lahko in takrat izbrizgati seme.

Aja, pa še pol ure kopeli prej – kaj češ lepšega.

Ma, glavno da pol je. Pa naj bo punčka al pa fantek. Pa glavno, da je veselje pri delu.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Točno to, kar Saško, sem tudi jaz pomislila…

Škoda !

Fante se dela v škornjih :))))))) menda :))))))

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Ma to je najbolj pomembno pri vsem…. hahaha

Ne vem lih, če globoko ali plitko, al spredi al zadi, ampak za dvojčke, ajcom, pa ti iz prve roke povem – indigo pod rit. Če bi lih rada trojčke, pa ajd na fotokopirca, samo pazi, da se ti ne zatipka še nula za trojko!

hihi, ajcom, to pa morda res drži!
(še obrazložitev: ker so moški spermiji tako pijani, da se jim ne da plavat in grejo še na eno pivo:)))

New Report

Close