Bo kazenska zadeva Svilanit (obtožena Mojca Šubic) zastarala?
Mojca Šubic je v zadevi Svilanit obtožena zlorabe položaja in izčrpavanja gospodarske družbe, postopek sodišču traja že več kot 10 let.
Mojca Šubic je Svilanit oškodovala za okoli dva milijona evrov, ga spravila v likvidacijo in odpustila 250 delavcev.
Sodišče nikakor ne skliče glavne obravnave, očitno se nekdo zelo trudi, da bi zadeva zastarala.
Komu je v interesu, da se ne razsodi v tipičnem primeru gospodarskega kriminala? Kdo ščiti Mojco Šubic?
Kaj mislite, da se bo zgodilo?
krtrma186, 08.02.2023 ob 09:00
Mojca Šubic je v zadevi Svilanit obtožena zlorabe položaja in izčrpavanja gospodarske družbe, postopek sodišču traja že več kot 10 let.
Mojca Šubic je Svilanit oškodovala za okoli dva milijona evrov, ga spravila v likvidacijo in odpustila 250 delavcev.
Sodišče nikakor ne skliče glavne obravnave, očitno se nekdo zelo trudi, da bi zadeva zastarala.
Komu je v interesu, da se ne razsodi v tipičnem primeru gospodarskega kriminala? Kdo ščiti Mojco Šubic?
Kaj mislite, da se bo zgodilo?
in zakaj je ta post pod TEORIJE ZAROTE- a morda ni res???
Mojca Šubic je v globok minus spravila že Hotel Creina v Kranju, ter Kranjske mlekarne. Svilanit Svila ji je bila zgolj odskočna deska po odhodu Žiberta (zdaj žal že pokojnega generalnega direktorja Svilanita) za zasedbo mesta, s katerega je delala to, za kar je bila plačana – za razvrednotenje in razprodajo podjetja. V vednost: Svilanit je imel ob enem švedskem podjetju za tkanje frotirja, edini v EU stroje za 7-nitno tkanje frotirja. Za vrhunske izdelke z xxl vpojnostjo. Tehnološko so se ravno prenovili, pa so bili načrti drage ga. Šubic drugačni.
Žensko bi bilo treba spraviti v arest za 30 let.