Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Bo kazenska zadeva Svilanit (obtožena Mojca Šubic) zastarala?

Bo kazenska zadeva Svilanit (obtožena Mojca Šubic) zastarala?

Mojca Šubic je v zadevi Svilanit obtožena zlorabe položaja in izčrpavanja gospodarske družbe, postopek sodišču traja že več kot 10 let.

Mojca Šubic je Svilanit oškodovala za okoli dva milijona evrov, ga spravila v likvidacijo in odpustila 250 delavcev.

Sodišče nikakor ne skliče glavne obravnave, očitno se nekdo zelo trudi, da bi zadeva zastarala.

Komu je v interesu, da se ne razsodi v tipičnem primeru gospodarskega kriminala? Kdo ščiti Mojco Šubic?

Kaj mislite, da se bo zgodilo?

Odgovor na objavo uporabnika
krtrma186, 08.02.2023 ob 09:00

Mojca Šubic je v zadevi Svilanit obtožena zlorabe položaja in izčrpavanja gospodarske družbe, postopek sodišču traja že več kot 10 let.

Mojca Šubic je Svilanit oškodovala za okoli dva milijona evrov, ga spravila v likvidacijo in odpustila 250 delavcev.

Sodišče nikakor ne skliče glavne obravnave, očitno se nekdo zelo trudi, da bi zadeva zastarala.

Komu je v interesu, da se ne razsodi v tipičnem primeru gospodarskega kriminala? Kdo ščiti Mojco Šubic?

Kaj mislite, da se bo zgodilo?

in zakaj je ta post pod TEORIJE ZAROTE- a morda ni res???

Ja, saj itak v Sloveniji vsi primeri zastarajo. Tko da kr pogumno.

Mojca Šubic je v globok minus spravila že Hotel Creina v Kranju, ter Kranjske mlekarne. Svilanit Svila ji je bila zgolj odskočna deska po odhodu Žiberta (zdaj žal že pokojnega generalnega direktorja Svilanita) za zasedbo mesta, s katerega je delala to, za kar je bila plačana – za razvrednotenje in razprodajo podjetja. V vednost: Svilanit je imel ob enem švedskem podjetju za tkanje frotirja, edini v EU stroje za 7-nitno tkanje frotirja. Za vrhunske izdelke z xxl vpojnostjo. Tehnološko so se ravno prenovili, pa so bili načrti drage ga. Šubic drugačni.

Žensko bi bilo treba spraviti v arest za 30 let.

Slovenija ni pravna država zato ni kriva in zadeva bo zastarala.Bolje to kot pa da plačujemo sodišče nato pa še visoko odškodnino ji plačamo.

Ja, v zapor bi morala! Samo nekdo jo ščiti. Morda veste kdo?

Anonimno 10140 veste še kaj o njeni zgodovini? Kako pa je vpleten mož Miran Šubic?

Njen partner nekdanji sodnik Šubic ima dobre veze na sodniji.

New Report

Close