bo kej na tem?
BRAVO, STARA!!!!!!
Kar naprej se gremo, kaj vse mora ženska znat… pa kako mora ženska moškega zadovoljit, da ji ne pobegne v gostilno al pa k drugi… vse mora ŽENSKA!
Pa porka duš, a se ne zavedamo, da je v naravi ravno obratno?
Da se vsi živalski samčki kitijo z lepšim perjem in dlako kot samičke, da morajo biti močni in spretni, da morajo premagati nasprotnike, če hočejo, da jih samička sploh opazi!?!?!?!?!!?
Da se morajo potrudit za vsak seks posebej!!!!!!
Ženske, mislim, da smo malo preveč popustile!
hehe, saj, seveda je kar nekaj takih. Ampak o tem, kdo je “popoln” (takih, mimogrede, ni) ljubimec, lahko odločajo le ženske, mar ne?
Sicer pa zame ni popolnih ljubimk ali ljubimcev, lahko je samo božansko noro dober seks – in še ta je vedno edinstven, ni dveh enakih.
Lahko samo še dodam, da je daleč, daleč najboljši seks z osebo, ki jo ljubiš in ki te ljubi. Dejansko. Preverjeno.
lp,
Sreč
Ma, moški se pustimo učit, ampak smo v mlajših letih preveč trmasti, zaletavi, samovšečni, pametni in nafilani s testosteronom – povrhu vsega pa nas ženske niso bile pripravljene učit (vsaj zdelo se mi je tako), mi pa smo imeli dovolj “materiala” da se ti ni bilo treba preveč ukvarjat z eno, če ji ni bilo všeč… To je nekak na kratko. Seveda pa obstaja kar veliko število tistih, ki jih tako ali tako ne zanima, kaj bi ženska želela – so pač egoisti…
Menim pa, da bi nam vsem bilo veliko lepše, če bi se od majhnega naučili lepo sodelovati in vprašati, če nam kaj ni jasno. Tukaj bi veliko pomenilo, da se mladi ljudje naučijo spoštovati eni druge, kar je na sedanji stopnji razvoja milo povedano nemogoče…
zdej pa moram končati, ker me bo šef ubil…
lp,
Sreč