Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka BOB leta – carsko

BOB leta – carsko

Ne popolnega, z lastnem razumom. Vi tega nimate, tudi življenj ne, jih niste sopsobni, vam vsak korak narekujejo drugi.
[/quote]
Ooo ljubi bog kdo se oglaša in razglaša lastni razum in da imaš celo življenje???
Pa ti res nisi diht 🤮🤮🤮🤮

Ooo ljubi bog kdo se oglaša in razglaša lastni razum in da imaš celo življenje???
Pa ti res nisi diht 🤮🤮🤮🤮
[/quote]
Ne jaz in taki kot jaz, čredna norija bo razum, da takoj sledite vsakemu, ki vas naplahta, kar pa sploh ni težko. En satvek v rumenem tisku in ste že vsi na nogah. To bo razum , ja.😁😁😁

Glavno je da imate zabita čredna golazen neke idole, al je to neka kvazi zdravnica, in kvazi humanitarka ali zgolj ena , ki se promovira z goloto in nafilano ritjo s silikonom, je popolnoma vseeno in enako vredno, lastne osebnosti tako niste zmožni.
[/quote]
Ko boš samo pomislil na to, da bi lahko naredil in ustvaril vsaj stotinko tega, kar počne Kozorogova, se spet oglasi. Do takrat pa razmišljaj in skušaj razumeti.

Glavno je da imate zabita čredna golazen neke idole, al je to neka kvazi zdravnica, in kvazi humanitarka ali zgolj ena , ki se promovira z goloto in nafilano ritjo s silikonom, je popolnoma vseeno in enako vredno, lastne osebnosti tako niste zmožni.
[/quote]
Je lahko človek še bolj neumen od tebe? Težko verjeti! Cel vikend norenja tuki gor je dovolj jasna diagnoza, ki te spremlja.

In kaj hočeš sploh poveadt? Bi se morala pridružit čredi in aplavdirat neki razvajeni domišljavi sebični samopromotorki, od katere koristi ni nikjer, le sama jo izmišlja in našteva, čreda pa verjame in navija.
[/quote]
Auč, si sploh prebral s cim vse in kako deluje, pomaga doticna? Al se je ustavilo, ko si videl, da ima zensko ime?

Bob leta je res vsako leto ena taka izjava, ki da misliti ali vsaj malo prevetri možgane za dan dva.( nekomu zgoraj, je zelo prevetrila um) 🙂
Letošnja izjava BoB leta mi je še posebej pri srcu.

Ta zdravnica je tako zelooo postala del črednega nagona, ki ga poganjajo ravno všečki in lajki, pa zapisi na socialnih omrežjih, da je akr hudo. Še hujše je, da se ona tega sploh ne zaveda, da je postala ovca, del črede, ki rabi take kot je ona. Ali pa razne Grete. Ali pa Milena Močivnik je bila takšna. Da gre karavana naprej, psi pa lajajo. No Močivnikova je bila vsaj takšna kot je bila, nenališpana, tej pa zgleda da kar godi vsa ta medijska pozornost in kamere. Tudi če si maskaro sposodi od prijateljice in ona svoje nima. Oh, no!
Mi pa njen govor ob prejemu nagrade absolutno ni bil všeč. Tak izumetničeno je to povedala, kot da je ona nekaj več, nad vsemi ostalimi ovcami.
[/quote]

se strinjam, plus tega, daje užalila vse otroke, ki imajo za vzornika Messija. Pa kaj, tudi moj otrok ga ima, pa ne zaradi denarja in dragih večerij, ki si jih provošči (otroci sploh ne vedo, koliko denarja imajo ti zvezdniki in jih to sploh ne briga) ampak zaradi nogometa, zaradi športnika samega, kot Messi je. In hvala bogu, da imajo otroci vzornike v športnikih..
Koliko denarja je Messi že statal za dobrodelnost in kakšno otroštvo je sam preživel in je kljub temu uspel..naj si prebere tale Nin(n)a Messijevo biografijo, potem pa ga naj kritizira. Če je njemu uspelo, lahko marsikateri otrok v njemu vidi motivacijo. Če si pa privošči večerjo, ali kaj je že bilo, za par jurjev..sej si jo provšči za svoj denar in še 1x, koliko denarja vsi ti nogometaši namenijo za otroke, dobrodelnost, razne kampe itd..
Malo je zgrešila tale Ni(n)a..Mene ni prepričala, je preveč padla v tole mučeništvo, ki godi tudi njej sami.

New Report

Close