Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BOB telefonija

BOB telefonija

Zanima me če imam kdo bob telefonijo, kako ste zadovoljni, so kakšne težave, s samim signalom, morda s kontaktom če kaj rabite…? Malo me moti ker ni poslovalnice kjer bi lahko urejala stvari.. Sem pa brez dela in bi bila cena 6.90€ zame super rešitev. Zanimajo me minusi in plusi.

Hvala za izkušnje

bob je simobil. ko kupiš kartico ki stane 15 € po aktivaciji dobiš za 10 € dobroimetja Imajo sicer minutni obračusnki sistem, kar pomeni , da č egovoriš 5 sek al pa 59 sek…to je en aminuta li ap a1 minuta in 1 sekunda sta dve minuti

mogoče se ti splača narediti naročnino ono za 4 cente, ker če ne porabš nič, tud nič ne plačaš in če kaj porabš plačaš sam tisto kar porabš> 1 munita pogovora = 1 sms = 4cente

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Saj imaš nizke cene tudi pri drugih, ki imajo poslovalnice, če ti je to lažje.
Drugače pa za bob vem, da ne dobiš sporočila, da te je kdo klical, če si nedosegljiva. Zato je veliko mojih prijateljic šlo od njih.

Drzi, da ne dobivas obvestil, ce te kdo klice, ko govoris z drugimi ali pa si nedosegljiv.

Mreza je kar OK, klici funkcionirajo BP.

Če si navajen super signala Telekoma, je pri prenosu podatkov lahko kje tezava.

Mene moti, da se prenos podatkov za MMS ne odsteva od prenosa podatkov, ampak ga zaracunavajo zraven.

Ne mores imeti trajnega naloga, vedno pride poloznica.

Prenos cifre je funkcioniral brez tezav, pogodbo ti prinese na dani naslov DPD.

Jaz bi bila se malo bolj srecna, ce bi imela pakete za porabo v tujini, pa jih nima niti poleti.

sama sem na bobu in sem pogosto nedosegljiva, sploh če spremenim lokacijo – očitno padem pod drug oddajnik ali kako se reče, pač, ko se fizično prestavim za recimo 10 km, nisem več dosegljiva, dokler sama ne opravim kakšnega klica.

zkaj bi te motil, da ni poslovalnice? Če znaš to vprašanje napisat, znaš še njim mail poslat ali jih poklicat. Še boljš je, sploh se iz bajte ne rabiš premaknit, pa vse urediš.

Jaz sem že na drugem virtualnem operaterju (brez poslovalnic) pa nikol nobenga problema, pri “tavelikih” so me pa obirali ko jablano. Zdej na bobu, zelo zadovoljna, se pa gibljem v poseljenih predelih, tako da glede omrežja ne vem, koliko je kritično, je pa simobilovo, tko da prehudo ne more bit.

Bob JE Simobil

Topsy, saj na telefonu lahko vklopiš čakajoči klic in te opozori.
Meni je všeč, vse sem uredila od doma, za 12€ dobim še več kot izkoristim, pokritost signala je zame super. Super zadovoljna, prijazni pa zelo na njihovih številkah za pomoč .

Imam vklopljeno, pa ne dela. Tisti, ki me klice, dobi signal, da sem zasedena. Meni pa se ne izspise, da me je kdo klical. To je prej na Telekomu delalo, sem videla zgresen klic.

Ne bo čisto držalo, bob je menda avstrijski ponudnik, simobil je njihova tehnični izvrševalec 🙂

Imam vklopljeno, pa ne dela. Tisti, ki me klice, dobi signal, da sem zasedena. Meni pa se ne izspise, da me je kdo klical. To je prej na Telekomu delalo, sem videla zgresen klic.[/quote]

Meni na bobu dela. BP.

Imam vklopljeno, pa ne dela. Tisti, ki me klice, dobi signal, da sem zasedena. Meni pa se ne izspise, da me je kdo klical. To je prej na Telekomu delalo, sem videla zgresen klic.[/quote]

Meni med klicom zapiska, potem pa grem med neodgovorjene klice pogledat. Malo se je treba znajti, če ne prileti sms. Je pa res, da sem zaradi narave dela dosegljiva vedno in nikoli ne izklapljam mobitela.

Imam BOB, DELA OK, Imam tudi plačilo preko trajnika.

Dovolj poceni oz. najceneje, dela dobro vsaj v urbanih okoljih….. Ne vem, če se zaradi parih bonbončkov velikih splača zapravljati po 120€ letno več + žena + otrok pa je 360€

In bob (zgolj blagovna znamka) je od Simobila, simobil pa avstrijski

Brezplačno BOB simkartico dobite:

Če kdo rabi kodo za brezplačno SIM kartico za brutalni BOB je tukaj, sta tukaj 2 kodi:
25494 in 71899

.

Še ena koda: 47549

New Report

Close