BOB telefonija
bob je simobil. ko kupiš kartico ki stane 15 € po aktivaciji dobiš za 10 € dobroimetja Imajo sicer minutni obračusnki sistem, kar pomeni , da č egovoriš 5 sek al pa 59 sek…to je en aminuta li ap a1 minuta in 1 sekunda sta dve minuti
mogoče se ti splača narediti naročnino ono za 4 cente, ker če ne porabš nič, tud nič ne plačaš in če kaj porabš plačaš sam tisto kar porabš> 1 munita pogovora = 1 sms = 4cente
Drzi, da ne dobivas obvestil, ce te kdo klice, ko govoris z drugimi ali pa si nedosegljiv.
Mreza je kar OK, klici funkcionirajo BP.
Če si navajen super signala Telekoma, je pri prenosu podatkov lahko kje tezava.
Mene moti, da se prenos podatkov za MMS ne odsteva od prenosa podatkov, ampak ga zaracunavajo zraven.
Ne mores imeti trajnega naloga, vedno pride poloznica.
Prenos cifre je funkcioniral brez tezav, pogodbo ti prinese na dani naslov DPD.
Jaz bi bila se malo bolj srecna, ce bi imela pakete za porabo v tujini, pa jih nima niti poleti.
zkaj bi te motil, da ni poslovalnice? Če znaš to vprašanje napisat, znaš še njim mail poslat ali jih poklicat. Še boljš je, sploh se iz bajte ne rabiš premaknit, pa vse urediš.
Jaz sem že na drugem virtualnem operaterju (brez poslovalnic) pa nikol nobenga problema, pri “tavelikih” so me pa obirali ko jablano. Zdej na bobu, zelo zadovoljna, se pa gibljem v poseljenih predelih, tako da glede omrežja ne vem, koliko je kritično, je pa simobilovo, tko da prehudo ne more bit.
Imam vklopljeno, pa ne dela. Tisti, ki me klice, dobi signal, da sem zasedena. Meni pa se ne izspise, da me je kdo klical. To je prej na Telekomu delalo, sem videla zgresen klic.[/quote]
Meni med klicom zapiska, potem pa grem med neodgovorjene klice pogledat. Malo se je treba znajti, če ne prileti sms. Je pa res, da sem zaradi narave dela dosegljiva vedno in nikoli ne izklapljam mobitela.