Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bobert BB – STOP

Bobert BB – STOP

A je katera brala njegovo izjavo v reviji Stop mogoče? Sem na enem forumu zasledila, ampak o čem je govoril pa niso povedali. Kratka obnova…Hvala

No, če koga zanima, tole je povedal:

KAKO BI OPISAL VAJIN ODNOS Z JASMINO, KOT ZDRAV?

Ne to ne. Bila je kratka in jedernata avantura, s predvidljivim koncem. Meni je bilo zelo fino, kar sva počela, nisem se oziral na nič.
Začelo se je z božanjem in sexom. Pogovarjala sva se šele na koncu. Ženske so vedno take: ko ti da potem ima veliko povedati ( smeh).
Nisem imel občutka da bi me obvladovala. Čutil sem kaj je zadaj, ne v detajle, ampak sem vedel da je igra.
Fino mi je bilo kar mi je nudila. Od te zveze sem odnesel le dobre stvari in ostal popolnoma nepoškodovan.
Moj odhod na Jasmino ne bo vplival – ali pač…
Zunaj se dobro vidi da igra, tega se notri malokdo zaveda; povsod je in nikjer, hkrati sedi na več stolih.
Dominantni akterki Tina in Suzana sta to odkrili pred dnevi in počasi ugotavljata da ne bo dobro.

…uffff….ubožica pa notri še kar naprej o njem sanjari…..

A potem je ne bo čakal, ko bo šla ven. Ona si pa taaakoo želi njegovega objema ;))

Bolj kaj drugega, kot objem. Sicer pa jutri že Bruce pride 🙂

Ah boga.

Samo je pa samo pozitivno o nej govoril – bolj ali manj.

Pomoje malo skriva čustva.. hehehehehe

********************************************* We all know that cats rule the world!

Kaj točno je pozitivno? Sex je pohvalil to je pa tud vse.

No vsaj nekaj 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

New Report

Close