Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka BOBIIII, SONYYY!!!!!!!

BOBIIII, SONYYY!!!!!!!

Se vidimo v soboto v MB ?

Jaz bom sigurno tam!

Čav, čav

Cau,

upam, da prideva in zraven se en par.
Govorila sem tudi z gospodom Pikijem in je zelo navdušil. Sam cena je malo uau…
Kako se pa tebi zdi?

En sončen dan ti želim,
Sony

Hojla, me veseli, da se vidimo. obro bi bilo, da rezervirate mizo (lahko vam tudi jaz, če boste 100 % prišli):

Glede cene je pa tako: res ni malo. Bila sem že kar na nekaj porokah. Dejstvo je, da ansambel družbo gor drži, naredi čago, da je svatje zlepa ne pozabijo. Ničesar si tako ne zapomnijo , niti če hrana ni vrhunska, če se karkoli zalomi, rešijo marsikatero zadrego, “pobožajo” vsakega gosta, da so vsi zadovoljni (vsako babico, pa nevesto…, vsakega po svoje) , dober ansambel lahko vse obrne na hec. Moje mnenje je, da je ansambel na poroki (razen moža in žene, svatov, seveda) najbolj pomemben. Na kocu pravijo, uh kakšna čaga, kako smo plesali, pa heci, …. vse ostalo pa je kmalu pozabljeno (uh, kaka pečenka…..).

Kakorkoli, naj vama bo čimlepše!
By

Zanima me, v kaksnem odnosu je jaz s tem bendom, ki ga tako vneto priporoca?

Zelo sem firbcna, Sanda

Vidiš, to pa tudi mene zelo zanima, saj ne mine tema o bendih, da jih ne bi priporočala!

Dragi moji, takole je:

Poznam jih že dolgo in so mi zelo všeč. Poznala sem jih že prej, ko so bili še Export-A in so igrali v Švici.
Zdaj pa že dve leti igrajo doma, v mojem kraju in vsak teden jih gremo poslušat, plesat….
Posledično smo se spoprijateljili.

Mogoče bo kdo razočaran – nobene koristi nimam od tega, da jih priporočam. Enostavno so mi zelo všeč in kadar kdo sprašuje po dobri glasbi, jih priporočam.
Saj zato pa klepetamo tukaj, da si pomagamo in izmenjujemo mnenja.

Dragi Sandra in Silvana! Morda vama sploh ne bi bili všeč, morda pa ja. Še nikomur nisem napisala, da mu morajo biti. Poglejta, kaj je napisala Vesna, ko sem jih priporočala in sta jih šla poslušati… Tako, da jih ne hvalim samo jaz. Sicer pa to ni bistveno.

Če pa koga moje pisanje moti, pa naj te poste preskoči.

Vsem vam želim lep dan!

Čau,

se čist strinjam s tabo. Res je ansambel najpomembnejši in res je da se vse ostalo kmal pozabi, le žura se ljudje spominjajo. Tako, da sva se s fantom odločila, da jih prideva poslušat.
Sicer pa Dolenjci in Štajerci skupaj preverjeno dobro žuramo…

A bo prepozno, če ti jutri sporočim al pridemo sigurn al ne, da bi nama/nam rezervirala mizo?

Tudi sicer bi bilo dobro, da izmenjamo kakšne predporočne izkušnje 🙂

Želim ti lep sončen dan.
Sony

Hojla!

Ne, ni prepozno, če se dogovoriva jutri. Bo še zabavno, tudi Bobi in njegova boljša polovica prideta.

Se bereva jutri.

By

New Report

Close