Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bodite bolj pametni…

Bodite bolj pametni…

Mogoče ti, no saj, če kriliš z rokami, to še nič ne pomeni, razen morda, če koga pretepaš. Večina tukajšnjih primitivcev pa ne, ker se tukaj skrivajo za niki in dajo vso svojo bedo ven. Saj, če ne razumeš nič hudega. V reali pa včasih rabiš kar nekaj časa, da spoznaš blef.

Kakšen pa je moj pravi obraz ? :)[/quote]

Po mojem skromnem mnenju, kar berem všečen.

vsi pa ne berejo tako skromno, ker moj pravi obraz ni vsem všečen. 🙂
Res je pa odvisno kdo bere.

Tudi v virtuali so nekateri mojstri v blefiranju in manipulaciji. Še posebej tisti na portalih, kjer iščejo partnerje. Marsikdo je šele potem v reali spoznal pravi obraz, saj v realnosti težje skriješ kdo si.

Ti imaš najvećje težave s seboj, ne s samskimi, poročenimi, Robijevo ženo in njenimi gospodinjskimi sposobnostmi in drugimi sila nepomembnimi in vsakdanjimi stvarmi, o katerih se normalen človek ne obremenjuje, kakor tvoje večletne ene in iste dosadne mantre. Spusti se lepo na realnost, nehaj druge dolžit za to, če nimaš moškega in ne družine, ampak lepo začni pri sebi kaj spreminjat – svojem značaju.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti imaš najvećje težave s seboj, ne s samskimi, poročenimi, Robijevo ženo in njenimi gospodinjskimi sposobnostmi in drugimi sila nepomembnimi in vsakdanjimi stvarmi, o katerih se normalen človek ne obremenjuje, kakor tvoje večletne ene in iste dosadne mantre. Spusti se lepo na realnost, nehaj druge dolžit za to, če nimaš moškega in ne družine, ampak lepo začni pri sebi kaj spreminjat – svojem značaju.[/quote]
Itak. Kdor ima toliko težav z drugimi in stalno vidi neko sovraštvo do žensk, tisti ima konec koncev zaradi vseh teh težav z drugimi, že sam te težave, saj mu težave z drugimi otežujejo lastno življenje.
Na kratko povedano, se gre za problematično osebo.

Al pa če ste vsi trije navadni luzerji. Sploh ne vem zakaj se taki kregate medsabo. Raj združte moči pa se spravte na kšnga Spiderja, Dxa ipd pisce.

vsi pa ne berejo tako skromno, ker moj pravi obraz ni vsem všečen. 🙂
Res je pa odvisno kdo bere.

Tudi v virtuali so nekateri mojstri v blefiranju in manipulaciji. Še posebej tisti na portalih, kjer iščejo partnerje. Marsikdo je šele potem v reali spoznal pravi obraz, saj v realnosti težje skriješ kdo si.[/quote]

Načeloma imam srečno roko pri izbiri ljudi , tudi na spletu. Ampak ena oseba pa me je v tej množici prelisičla, hkrati v virtuali in celo v reali. Tudi tu bi veljalo bodite bolj pametni, pa za drugič.

Ti imaš najvećje težave s seboj, ne s samskimi, poročenimi, Robijevo ženo in njenimi gospodinjskimi sposobnostmi in drugimi sila nepomembnimi in vsakdanjimi stvarmi, o katerih se normalen človek ne obremenjuje, kakor tvoje večletne ene in iste dosadne mantre. Spusti se lepo na realnost, nehaj druge dolžit za to, če nimaš moškega in ne družine, ampak lepo začni pri sebi kaj spreminjat – svojem značaju.[/quote]

In ti sedaj pričakuješ, da bo upoštevala tvoje nasvete? Zakaj? Različni ljudje so že večkrat več kot dovolj direktno zavrnili tvoje psihoanalitične zmazke, pa kljub temu nadaljuješ z njimi. Vsaj za zgled ji bodi, če bi jo že rad upoštevanja drugih naučil.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Senza, ne bodi tako stroga do matjažkota. Revežu je mon in razne spletne čvekalnice edini stik z ženskim svetom. Tako, da se mu njegove blodnje malček oprostijo.
Robi pa je itak najbolj zagrenjen monovec, saj samo stoka, jamra in se pritožuje. Da ne govorimo kako skoči v zrak, če se najde kaka feministka :).

No sedaaj boi stric W. zate odgrnil zaveso in če boš le hotel, boš videl, da zunaj obsatja cel svet, ki je tebi do sedaj nepoznan in da ni vse v šankovskih psihoanalizah. Razlaga pa se nanaša na to, da naj nekdo spreminja svoj značaj.

Včasih, v časih psihoanaliz se je mislilo, da so prav vsi ljudje na identičnem hardware-u. Sodobna genetika že dolgo uspešno dokazuje, da se ljudje malce razlikujemo v genetski podrobnostih, kar pomeni, da nismo vsi na popolnoma identičnem hardware-u. To je tisto, kar vsakega od nas dela unikatnega.
Že leta se ve, da razne varijacije v genih pogojujejo določeno nagnjenost, pogojujejo obnašanje in posledično pogojujejo osebnost. Na tem mestu bi posebej izpostavil DRD4 (dopamine receptor) v možganih. Njegov vpliv na določena nagnjenja in vpliv na osebnost se zadnjih 10 let nezadržno množijo.

Torej iz tega spoznanja, če si ga le sposoben akceptirati se pojavlja vprašanje, ali se naj nekdo gensko spremeni, da bo ustrezal in dosegal tvojo osebnost, ki si jo postavil na piedestal?

Moje mnenje je tukaj bolj pragmatično. Zaradi spoznanja, da obstajajo pri ljudeh določene genske variacije, ki neposredno pogojujejo različno osebnost je le potrebno razširiti meje sprejemljivosti. In ker se to v svetu uveljavlja je danes sprejemljivo, da so ljudje samski, poročeni, varajo, so zvesti, se ukvarjajo z adrenalinskimi športi, se bojijo vsega novega… da se zadržim le na omembi nekaterih skrajnostih pri človeški osebnosti, ki je posredno povezana z ravnjo proizvajanja dopamina, variacije v DRD4 (+ še nekaterih genih) in kaj človeka osrečuje.
Evo toliko na kratko, če te pa zanima ta novi svet… pa priporočam raziskovanje le tega in širjenje obzorij iza psihoanaliz. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

No sedaaj boi stric W. zate odgrnil zaveso in če boš le hotel, boš videl, da zunaj obsatja cel svet, ki je tebi do sedaj nepoznan in da ni vse v šankovskih psihoanalizah. Razlaga pa se nanaša na to, da naj nekdo spreminja svoj značaj.

Včasih, v časih psihoanaliz se je mislilo, da so prav vsi ljudje na identičnem hardware-u. Sodobna genetika že dolgo uspešno dokazuje, da se ljudje malce razlikujemo v genetski podrobnostih, kar pomeni, da nismo vsi na popolnoma identičnem hardware-u. To je tisto, kar vsakega od nas dela unikatnega.
Že leta se ve, da razne varijacije v genih pogojujejo določeno nagnjenost, pogojujejo obnašanje in posledično pogojujejo osebnost. Na tem mestu bi posebej izpostavil DRD4 (dopamine receptor) v možganih. Njegov vpliv na določena nagnjenja in vpliv na osebnost se zadnjih 10 let nezadržno množijo.

Torej iz tega spoznanja, če si ga le sposoben akceptirati se pojavlja vprašanje, ali se naj nekdo gensko spremeni, da bo ustrezal in dosegal tvojo osebnost, ki si jo postavil na piedestal?

Moje mnenje je tukaj bolj pragmatično. Zaradi spoznanja, da obstajajo pri ljudeh določene genske variacije, ki neposredno pogojujejo različno osebnost je le potrebno razširiti meje sprejemljivosti. In ker se to v svetu uveljavlja je danes sprejemljivo, da so ljudje samski, poročeni, varajo, so zvesti, se ukvarjajo z adrenalinskimi športi, se bojijo vsega novega… da se zadržim le na omembi nekaterih skrajnostih pri človeški osebnosti, ki je posredno povezana z ravnjo proizvajanja dopamina, variacije v DRD4 (+ še nekaterih genih) in kaj človeka osrečuje.
Evo toliko na kratko, če te pa zanima ta novi svet… pa priporočam raziskovanje le tega in širjenje obzorij iza psihoanaliz. :-))[/quote]

Se strinjam, ampak tale gospodični je težko narediti krivico glede na njeno obnašanje in skakanje pod različnimi niki, kjer je konstantno obtožujoče pisanje uperjeno v moške zaradi čisto malenkostno bedastih stvari. Ko govorim o njenem značaju, ju skušam samo napeljati, zakaj ima težave z moškimi – da se mora obrnit nazvnoter (in premislit, kakor opraviti z lastnim nezadovoljstvom, ki ga po nepotrebnem z razočaranjem projecira na moške) in ne navzven, ko se ukvarja z bedastimi in banalnimi stvarmi, ki so zelo otročje, npr. da bi se sprla z moškim, če bi 1 krožnik več pomila kot ona, potem pa to vrti, in vri, in vrti , in vrti….. leta in leta, brez da bi se premaknila z mrtve točke. 🙂

Skratka, ukvarjanje z nepomembnimi, vsakdanjimi in obrobnimi stvarmi žensko oddaljujejo od življenja, moških, družine… Predvsem pa rabi gospodična veliko več širine, fleksibilnosti in vsaj malo humorja, ker brez tega deluje verjetno še bolj trda, kakor dejansko je, ne vem.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

watamaro, zastonj se trudiš.
Matjažkotu nikakor ne bo jasno, da če si on blazno želi imeti otroke, da preprosto nismo vsi taki. On iz svojega prepričanja, ker si on želi otrok, misli, da si tega vsi želimo. Preprosto ne more sprejeti, da obstaja ženska, ki si otrok in družine preprosto ne želi.
Pa kako si bo vendarle to predstavljal, če niti tega ne razume, da vse samske nismo gospodične. Pač je malček bolj zadaj po pameti in tega dejansko ne razume. Kaj češ.
Še huje mu je, ker menjam nike, ker mi ne more tako enostavno slediti. Želi si mi v detajle slediti pa mu mešam štrene, ker menjam nike. Potem pa v večini novih nikov misli, da sem to jaz. Kaj češ, paranoja je težka bolezen. Ni, da bi se človek norčeval iz tega.
Moraš razumeti človeka, edina ženska v njegovem življenju je njegova mama pa kup virtualnih žensk tu gor. Posledice so potem jasne.
Tako, da verjetno razumeš, da ne bo razumel tega, kar si mu napisal.

nekateri pljuvate v lastno skledo

Ja, še obstajajo taki, ki ne morejo sprejeti dejstva, da ženska ne želi imet otrok.
Meni osebno to splohni čudno. NOsečnost, vse težave glede tega, porod – same težke stvari. Potem nočni jok,čiščenje kakcev, bruhcev. Pa potem vožnja otrok sem in tja pa ona aktivnost pa druga pa potem najstniške fore.
Povsem razumem tiste, ki si tega ne želijo.
Jaz sem tudi tak, da raje ležim na hrbtu in nič ne delam kot, da se ukvarjam z otroci. Previjanje pa sploh ne, hvala.

Jaz se pa strinjam z matjažičem. Prava ženska si želi otroke, si želi družine.
Ženska, ki ne želi imet otrok, ni vredna, da ji rečeš ženska, je stvor.

Tako je, kot si napisal!
Pozabil si pa napisati, da je kar nekaj žensk, ki jih noče nihče oploditi. Po domače povedano noben jih noče po*fukat.

Ne vem, meni se zdi, da ni nobena tako grda, da ne bi dobila oplojevalca. Eni deci so preprosto obupani in jim je vseeno kam ga vtakenjo, samo, da lahko naredijo otroka.
Meni se zdi, da so bolj neženstvene, bolj neki stvori, zato nočejo otrok. Normalna ženska si vsekakor želi otrok.
Babnice brez otrok niso ne spoštovane, ne želene. Tudi, če najdejo partnerja in potem ugotovi, da ona noče otrok, je hitro spet samska. Tako kot si zasluži. Baba, ki noče imet otrok, si ne zasluži moškega.

Tudi tvoje obremenjevanje z matjažkom ni prav majhno.
Če ti ne nameni pozornosti ga prav kličeš in omenjaš v svojih razmišljanjih na forumu.
Torej sta v neke vrste simbiozi.
Jaz vama lahko zaželim samo veliko sreče pri vajinem “odnosu”… ostalo pa se zmenita sama med seboj, saj v tem izgleda oba uživata :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

watamaro, se vidi, da si bolj nov tu gor.
Če bi bil že dalj časa, bi opazil, da mi matjažko že lep čas teži. Še več, on teži tudi o Skeli, čeprav že več kot kako leto ni tu gor. On še vedno piše in odpira teme o njem.
O meni pa že bistveno dalje.
Zamenjam nik, on mi še vedno sledi.
Premalo časa si tu gor, da bi poznal to zgodbo.
Jaz se nikakor nisem začela vtikat vanj.
Lahko prečekiraš mon za nazaj pa boš videl.

Me veseli, da vsaj nekdo podpre ubogega matjažkota.

Daj mu že enrkat za seksat , da bo mir. Pa oba bosta končno izgubila nedolžnost mon pa bo rešen starunklje in psihiča matjažka.

Vsekakor se strinjam. Vse ženske si želijo imet otroke. Če si pa otrok ne želi, je pa nekaj hudo hudo narobe v njeni glavi. Tako pač je.

Osnova prvina ženskosti je seveda materinstvo. Če ne more imet otrok, je druga. Če ga pa noče pa je več kot očitno psihično motena.

This.

99% sem, da je on tip, ki se je dopisoval z mano in je bil ves užaljen, ko se nisem želela dobit z njim. Zato pa taka gonja proti meni. Težko verjamem, da bi bil kdo drug tako obseden.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close