Bodite bolj pametni…
99% sem, da je on tip, ki se je dopisoval z mano in je bil ves užaljen, ko se nisem želela dobit z njim. Zato pa taka gonja proti meni. Težko verjamem, da bi bil kdo drug tako obseden.[/quote]
DS, delanje DRAME na internetu ti ne bo nič koristilo, če se držiš zabubljena nekje notri in si rišeš v glavi ‘strašne ljubezenske scenarije’, kjer vsi moški obupano poskušajo navezati stik s tabo (ker si tako prijetna oseba, še posebej moškim s tem tvojim malce hecnim obnašanjem in nenehnimi obtožbami in obremenjevanji za brezvezne banalne neživljenjske stvari, če ženska mogoče dvigne eno cunjo več kot moški in jo zloži v omaro?) , dokler ne pride do kontakta v živo z ljudmi (moškimi), kjer bi realnost malo razrahljala te tvoje domišljijske doktor romane, ko sebe postavljaš v glavne ženske vloge močno zaželjene ženske. 😉
99% sem, da je on tip, ki se je dopisoval z mano in je bil ves užaljen, ko se nisem želela dobit z njim. Zato pa taka gonja proti meni. Težko verjamem, da bi bil kdo drug tako obseden.[/quote]
DS, delanje DRAME na internetu ti ne bo nič koristilo, če se držiš zabubljena nekje notri in si rišeš v glavi ‘strašne ljubezenske scenarije’, kjer vsi moški obupano poskušajo navezati stik s tabo (ker si tako prijetna oseba, še posebej moškim s tem tvojim malce hecnim obnašanjem in nenehnimi obtožbami in obremenjevanji za brezvezne banalne neživljenjske stvari, če ženska mogoče dvigne eno cunjo več kot moški in jo zloži v omaro?) , dokler ne pride do kontakta v živo z ljudmi (moškimi), kjer bi realnost malo razrahljala te tvoje domišljijske doktor romane, ko sebe postavljaš v glavne ženske vloge močno zaželjene ženske. ;)[/quote]
Ne, stike z mano skušate dobiti le obupani moški. Prijetni moški se me izogibajo, ker sem grada, neumna, debela. Potem pa se moram otepat tistih zared obupanih, ki se vseeno silite za mano.
Saj upam, da razumeš, da sem samska in posledično se mi ni potrebno obremenjevati kako moški zlaga cunje. Upam, da štekaš. Saj vem, da sem že večkrat napisala, ampak med moškimi nisem želena, za mano se plazijo le razni taki tipi kot si ti. Menda ne misliš, da je kateri ženski v čast, da ti zanjo laziš.
Prosim, da me ne enačite z matjažkotom. Res, da sva oba nezanimiva za nasprotni spol in da nama je edina družba splet, ampak tu se podobnost konča.
Zakaj me pa zalezuje sem pa povedla.
Tudi skelo, ki že leto ali več ni prisotna, zalezuje in pišejo o njej. Zavojenost pač.
Ja kaj naj ti rečem drugega, kot to sem že napisal v naslovnem postu teme?
A Skela,… se je spomnim. Upam, da sedaj ne boš naredila cele drame in grozljivke iz tega, kar ti bom napisal.
Skela in njeno razmišljanje se je meni osebno zdelo izjemno zabavno… za razliko od tvojega nenehno enega in istega ponavljanja reči kot plošča, ki preskakuje na gramofonu. Pa brez zamere.
Okoli tega kdo komu sledi in zakaj sledi pa po pravici povedano mi je prav malo mar. Vsakdo od vaju ima možnost, da pisanje drugega ignorira, ga v svojem pisanju in razmišljanju ne omenja (izziva)… :-))
Vidiš Debelčica. Morala bi poskakovati vsaj kod CD :))))
Jaz pa mislim, da vas bejba vse po vrsti nateguje ko čigumi. In se lepo zabava, ko vas bere. Prepričana sem, da je Debelčica v resnici ena prav huda piiiii….. :)))
Watamaro, imaš možnost, da me ne bereš. Kaj praviš na to?
Jaz se ne mučim z branjem dolgočasnih stvari, zakaj se ti mučiš s tem :)?
Margot, zabavam se predvsem glede tega, ker točno vem kaki tipi se vame vpikujejo. Ni težko razbrati koga tu gor motim in zakaj :). Tudi mi je jasno zakaj enih ne motim in ne čutijo potrebe, da se vtikujejo vame :).
Največ prahu pa dvignem, ker priznam, da sem debela pa, da sem na monu preveč časa, ker nimam druge družbe, hobijev. Ja pa, da sem tu gor kar naprej, ker nimam uspeha pri nasprotnem spolu. Pa, da nisem bogata pa da nisem kaj preveč civilizirana, še manj kulturna pač bolj po domače.
Taka priznanja dvignejo ogromno prahu. In to mi je nadvse zanimivo. Točno vem zakaj neko moje priznanje tako zadane nekatere monovce.
Po mojem so eni pač ostali v tisti fantkovski fazi, ko so nagajali punci, ki jim je bila všeč in jo zafrkavali. Mislim, da matjažko goji velike simpatije do tebe, samo ne ve kako bi se ti približal. Pač nima s tem prakse in ne zna drugače. Bodi no malo popustljiva z njim in če bo iz tega kaj ratalo, utegneta oba imeti koristi. :-)))
Ha, ha, ja res, v OŠ je bila navada fantov (pa tudi punc), če ti je bil kdo všeč, si ga spotaknil. Tudi cukanje za lase je bilo ok ali pa kaka žoga vržena v glavo. Tja do kakega četrtega, mogoče petega razreda je to odlično funkcioniralo :).
Na zvezke smo pa risali srčke z začetnicami :).
Zdaj je pa drugače. Zdaj pa je drugače. Menda najbolj funkcionira, če da moški neko fotko nekega postavnega tipa gor in potem dvori poročenim ženskam. Menda je to hudo dober biznis. Pa samske potem kar izpademo. Nismo ok za tak biznis.
pa na čem ste to, da tako zadane ☺
Tudi Robi ne more mimo mene. Prav razmišljam zakaj se je spet vame vpiknil?
In to kar v dveh temah.
Meni je zanimivo, da imajo Matjažko, Robi in občasno še kak nekulturnik (ki podobno kot jaz, menja nike kot gate) toliko časa, da ga posvetijo meni. Se počutim prav fenomenalno.
Ni mi treba ugibat kaj jih žene, da se prilepijo name.
Ne menjam vzdevkov, IP mam skos isti.
Ja eni mamo life, prebol.
Ja sej je napisala, menja nike kot gate, menajva nikov=menajva gat, se prav se ni zmotila, tud če maš skos iste/i:)
Pa ga je ujela oz. je indirektno povedal, da ne menja gat.
izjava je za oba pravilna.. ena si vsak dan nove gate napravi a tudi nov nik natakne… a drugi tukaj pa ima vedno isti nick a tudi iste gate:) Oba menjata nike kot gate, čist skladna izjava za oba, se nič ne kreše:)
Sovrazis moske!?
Nekulturni Samozavesteneš=Kulturni=Sadni=EnostavniBog… vse to je ista oseba.
Sovrazis moske!?[/quote]
Nikakor ne. Obožujem moške.
Aja pol si gate menja.
Nekulturni Samozavesteneš=Kulturni=Sadni=EnostavniBog… vse to je ista oseba.[/quote]
In da si to ugotovil(a) si moral detektiva najet ? Vakum v glavi?
Saj zdaj je sam priznal, da tudi on pogosto menja nike (tako kot gate :)).
Priznal je tudi, da ljudje brez lajfa tu gor visijo in se ukvarjajo z drugimi. Tako kot jaz in vsi ostali, ki se z mano ukvarjajo.
Mogoče, če mi ti kreten ne bi kradel vzdevke ne bi tud enga zamenjal?
Paranoja je huda in resna bolezen.
Forum je zaprt za komentiranje.