Bodite pozorni v cvetlicarni Tulip v Mengsu
Pozdravljeni
Ta prispevek pisem , ker nebi rad da bi se kdo dozivel podobno slabo izskusnjo kot midva.
In sicer se gre za cvetlicarnoo Tulip iz Mengsa.Stvar je taka da sva se z mojo zeno z lastnico cvetlicarne dogovorila za cvetlicni aranzma za poroko. Ker je bil najin budzet 200 evrov oz sva rekla da za roze vec kot 200 ne misliva dati, sva tako obiskala kar nekaj cvetlicarn , ampak so povsod rekli da bi racunali za najine zelje cca 300 evrov.
Naposled sva obiskala cvetlicarno Tulip v Mengsu. Gospa je rekla da lahko za 200 evrov uredi vse kar se tice roz. Tako je bil dogovor sklenjen. Kar se tice dela gospe sem zadovoljen, nic ni zamujala,roze so bile lepe,skratka vse ok OK.
Tezava se je pojavila ko sem 3 dni po poroki prisel poravnati racun za roze. Znesek 289 evrov !!!!! Skoraj me je kap. Ni problem v ceni,problem je v principu.Gospa naju nic ni obvsetila da bo zadeva drazja. Ce bi vedel da bo tako bi raje dal moji sosedi,katera je cvetlicarka ,naj raje soseda zasluzi in ne kar nekdo. Ampak ker sva iskala roze za 200 evrov sva se odlocila za Tulip, ker je gospa obljubila da bo naredila za 200 evrov.
Moja napaka je ker sem ji placal.Moral bi ji enostavno dati 200 evrov in adijo. Jaz ne vem kolko je slo dejansko materiala,niti me ne zanima. Morala bi narediti aranzma za 200 evrov,kar je vec pa poklicati po tel, in reci »ali lahko prekoracim budzet« ali »naredimo kako drugace,ker za ta denar se neda narediti«
Skratka opozrjam na to cvetlicarno Tulip ,da se posluzujejo umazanih trikov,tako da vam svetujem da se res dobro dogovorite za potankosti (kjerkoli narocujete karkoli za poroko ) ,da nebi kasneje prihajalo do nejasnosti kot pri meni. Seveda tudi odsvetujem obisk omenjene cvetlicarne.
Ce bi na moji poroki vsi izvajalci naredili kot omenjena gospa Gordana v njeni cvetlicrni bi mene na koncu poroka stala 17000 evrov in ne 12000 evrov kot me je dejansko. Skratka lopovluk in zivi nateg.