Bodo morali bolj paziti, kako kršijo volilni molk
hmmm…in kdo ga krši Žogca?…kolikor vem še ni volilnega molka….aja ti to že vnaprej a ne?
Me pa zanima kolikokrat si v cerkvi slišala kršitev volilnega molka? Ti osebno mislim….
WW
Žogica, HVALA, ISKRENA HVALA za ta tvoj post. Šla boš k maši, ampak ne v PRAVO cerkev. Končno si priznala, da se mašuje v PRAVI cerkvi. Sicer mi je vseeno v katero cerkev boš šla ti, pomembno mi je le to, da bom šel jaz v PRAVO.
Lep pozdrav[/quote]
A si jo našel in ji prenapeto dušo spustil!
Bravo mmml!
A ste prebrali tudi komentarje? Torej, kje so zdaj vsi tisti, ki so vpili, da se Romom kršijo državljanske pravice? Očitno so za nekatere verni prebivalci Slovenije vredni še manj kot oni, ki iz državne blagajne samo jemljejo in hočejo.
No, zdaj pa imamo dokaz, da se že študentje FDV – bodoči neobremenjeni (?!) novinarji učijo in trenirajo poročati neprofesionalno pod krinko profesionalizma – tako da vohunijo!? Zakaj pa g. Lukšič ne pošlje študentov na zasedanje svoje SD – sigurno bi jim zrihtal zastonj vstopnino – v cerkvi je pač ni. Sicer pa bi moral poslati svoje mlade vohune tudi v muslimanske molilnice, pravoslavno cerkev, luteransko …, če bi hotel dokazovati, da gre zgolj za študijske zadeve v povezavi z vero. Ker pa so tarča teh raziskav zgolj obredi v cerkvah RKC, je torej popolnoma jasen namen g. Lukšiča!
Če kdo danes v Sloveniji ni drugorazreden, potem vi RKC verniki niste.
Vrata cerkve so menda odprta vsem. Zakaj ne bi bila študentom? Če bi se mi ljubilo hoditi okoli, bi šla v nedeljo na nekaj maš in posnela ta subtilna navodila.