Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bodo pa onlyfans modeli in azilanti delali

Bodo pa onlyfans modeli in azilanti delali

Če ni delovne sile.

Če nekdo za 1500 neto noče bit natakarica, pol so tam razmere tako katastrofalne, da tega denarja itak nikoli ne vidiš.

Briga me kje kdo dela. Ja res je v Sloveniji delaš kot nor in ali ne dobiš plače ali ti vse poberejo, skratka brez veze za Slovenijo delati. Tako ,niti nevem zakaj bi šel na dopust v Slovenijo nazadnje bil pred več kot 3 leti , čakal v ambulanti 12 ur, sej bojo dobili vrnjeno nazaj. Imam po svetu sorodstvo in tako da ni problemov, za to.

Če bi jaz bil lepa mlada punca, bi raje svoje slike na only fans objavljal, kot pa se pustil za 1500 šlatat kretenom v gostilni.

Mimogrede. A niste opazili. lepe mlade punce, one res 1 a liga, itak ne pridejo na trg delovne sile. delat gredo bolj povprečne. lepe s ezačnejo kmalu družit z bogataši in prosperirajo v sferah, ki so včeini nedosegljive. Poglejte si malo žene tujih vrhunskih športnikov.

Ali našo Melanijo.

Prva vizualna liga žensk nikoli ne hodi v klasično službo, ali so pa manekenke, kasneje managerke, ali pa doma prevzamejo podjetje, če imajo res željo. Res redke postanejo zdravnice. če so dovolj pametne.

Vizualno druga liga gre v klasične službe.

Vizualno tretja do 4. liga…proizvodnja, čiščenje..

Ženske lepe ali grde se znajdejo tako ali drugače. Obupajo bolj moški.

Tudu ženska ženski hudič, bilo je vsega.

Ampak prve lige žensk pa ni na delovnih mestih, te šse držijo z bogataši, ampak to je že stoletja tako.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10100, 24.11.2024 ob 11:05

Ženske lepe ali grde se znajdejo tako ali drugače. Obupajo bolj moški.

Grde ženske se ne morejo NIKAKOR znajti.

Ker so všeč le tistim moškim, ki so brez okusa, ki so z vsem in vsako zadovoljni, torej nižjemu sloju.

Nižji sloj pa, ker nima, ne more dati za fuk niti 20 evrov. Verjetno ne niti 10…

Za 10 € ti ga narkič pofafa na WC na žel. postaji. Pravkar odhajam od tam. Zadovoljen.

Prva liga ženske raje tiča pomolze kakor pa da si roke maže v proizvodnji.

Odgovor na objavo uporabnika
Popay879, 24.11.2024 ob 18:27

Za 10 € ti ga narkič pofafa na WC na žel. postaji. Pravkar odhajam od tam. Zadovoljen.

Že mogoče. Mene zanimajo punce 19-25.

Nezaposlene, mlade samohranilke, odpuljene študentke…

Je bila ena študentka medicine, pa sem ji postavil pogoj, da me  masira v beli halji in s stetoskopom okoli vratu…

Že pri prvem “pregledu” je opazila, da imam močan šum na (v) kurcu… 🙂

Amaterke, ki jim je nerodno, ko mi  ga drkajo in ko jih vprašam, če jih vzburja 76 let star, vendar trd  kurac…

Drkajo lahko oblečene, saj me čisto dovolj pali že samo dejstvo,  da je 50 let mlajša…

Nas je kar nekaj s takimi pogledi in željami…

New Report

Close