Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Bodo prisilno ponucali krš cepivo Astra Zenece?

Bodo prisilno ponucali krš cepivo Astra Zenece?

Ajde, bodi prva v vrsti, ne pa da se skrivaš kot pickica.

Ti kar množično toži in se pravno bij, mi se pa cepimo. 🙂

zakaj ti gredo pa penzionisti na živce?bi jih cepil s tem kršem,da bi bili prej hin,a ne?
tud ti boš enkrat penzionist in upam da bo takkrat kak virus pa sfajfano cepivo in da te prisilijo,da se cepiš,tako,kot nam želiš smrt,budala!!!
[/quote]
Učiteljev, ki imajo še 2x toliko ali še več let pred seboj pa ni škoda? Oni lahko pockarajo, da boš ti s svojimi 65+ na varnem-da ti se širjenje zameji? Egoizem brez primere!

Na varnem pred čim že? In o kakšnem širjenju ti to?
A si na plačilnem seznamu C-19 propagande ali pa si enostavno tako zabit, da še zmerom verjameš v neko širjenja česa že?

Jaz sem zelo spoštljiv do tebe, samo ti sebe ne spoštuješ, zato nočeš skrbet za svoje zdravje, potem bi pa morali vsi okoli tebe namesto tebe. Životarimo mi mladi, ki vam moramo po zdravila hodit in riti pucat, ker niste sposobni brez nas več živet. Zdaj si še denarja ne smemo več služit normalno, ker vi nočete sami za svoje zdravje poskrbet. Ti si mogoče v preteklosti skrbel/a zase, danes več ne, si oddelal/a svoje, zdaj si prepuščen/a nam mladim, brez nas bi že zdavnaj gagnil/a. Zdravniki, medicinske sestre, lekarnarji, prodajalci v trgovinah niso stari čez 65, mi pod 65 te preživljamo, vi nad 65 pa samo zažitate in koristite naše usluge in prijaznost. Tako je in nič drugače.
[/quote]

Kako mlad in kako neveden. Kolikim starcem si že brisal riti, da vem kdo zmaga, ti ali jaz.

Učiteljev, ki imajo še 2x toliko ali še več let pred seboj pa ni škoda? Oni lahko pockarajo, da boš ti s svojimi 65+ na varnem-da ti se širjenje zameji? Egoizem brez primere!
[/quote]

Koliko trupel mladih učiteljev si danes videl? Koliko minuli teden, v zadnjem mesecu, v zadnjem letu?

Človek je psihološko bitje v materialnem telesu. Psihološko bitje se cepi z besedami, materialno telo pa s cepivom.

… lahko resno zbolijo, celo otroci. Tako da tisti, ki to pišeš, ne bodi preveč pameten. Nekateri mladi, ki so zlahka preboleli, so tudi dobili resne posledice. Seveda procentualno, v primerjavi s starejšimi, jih je veliko manj, pa vseeno. In med njimi so bili aktivni športniki, zdravi, brez pridruženih bolezni. Stroka priznava, da se ne ve, kdo bo resno zbolel in kdo ne. Edino, kar se ve, je, da so starejši v večji nevarnosti. Ni pa rečeno. Tudi zelo stari so jo odnesli brez posledic. Tako da… Sicer pa, se ti ne zdi, da je vsakega mladega človeka škoda, tudi če jih ni veliko. In tisti, ki to pišeš, pa da naj stare prisilno cepijo in bla bla bla, kako veš, da nisi ti med tistimi, ki so ogroženi? Zato ne piši neumnosti, brezčutnež!

A veš, kaj, nekateri nad 65 so se pošteno nagarali! V fabrikah, na prepihu, vročini, brez zaščitnih sredstev. Pišeš, kot da so vsi delali v javni upravi. Me zanima kdaj boš ti nabral 40 let in še bolj me zanima, kakšen poklic opravljaš, da si upaš pljuvati čez tiste, ki so trdo delali in pošteno odvajali od svojega dohodka. Sicer pa je brez veze polemizirati s tako osebo. Zadnji post je popolnoma razgalil tvojo notranjost.

Oče mi je povedal, da so bile svoje čase oficirske žene ves čas bolne. Ves čas so potrebovale razna zdravila. Niso bila učinkovita. Najbolj so pomagale injekcije napolnjene z vodo.

Moj stari oče, je moji stari mami, torej svoji ženi večkrat pozno zvečer rekel, daj en močan kofe mi skuhaj, da bom lažje zaspal.

Upam , da penzije NIKOLI ne dočakaš, da se ti slučajno ob kaki bodoči pandemiji ne bo treba špikati. Aja , mogoče se pa špikaš sam, s kako substanco glede na prebrano – napisano.

Narobe razumeš, nič nočem, da bi bili prej hin. Tudi ne mislim, da je to cepivo nevarno, ampak kvečjemu samo neefektivno. Če je cepivo učinkovito, je treba penzionerje prisilno cepit (če že koga prisilno cepit), če pa ni učinkovito, je pa brezveze, da smo ga nabavili, sploh pa je dvojno brezveze, da z njim posiljujejmo mlajše, ki itak naravno prebolijo vse skupaj.
[/quote]zmesana,jar tebe naj prisilno cepijo ,mislim kaj eni kar odločate,kdo bi se moral,kakšni ste to ljudje,ki svojo voljo vsiljuje te nekomu????!!!

[/quote]saj potem bi se morali učitelji in mladi cepit,ker svet stoji na pameti in mladih,se ti ne zdi??!!Saj ne morem verjet koliko enega prerekanja okoli cepiv,cepijo se naj tisti,ki želijo.

Ni res, da je tradicionalno je kar novodobno. Preveri raje.

Brez panike. Barbika ga bo poklonil BIH. (24ur)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

a tam pa niso ljudje???!upam,da to sarkazem.

a tam pa niso ljudje???!upam,da to sarkazem.
[/quote]
Zakaj sarkazem. Pri nas ga ne maramo, tam bi ga pa radi imeli. Problem rešen. Barbikin imiđ tudi.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Stvar je v temu, da izbire nimaš. Tisto kar ti določijo, tisto dobiš. Jaz recimo lahko dobim samo Astrazeneco ali pa nič.
Skratka, dobiš tisto kar Krek, Kacin in Janša določijo.

Stvar je v temu, da izbire nimaš. Tisto kar ti določijo, tisto dobiš. Jaz recimo lahko dobim samo Astrazeneco ali pa nič.
Skratka, dobiš tisto kar Krek, Kacin in Janša določijo.
[/quote]
Logično. Saj tako se dela z neumno ničvredno čredo.

zmesana,jar tebe naj prisilno cepijo ,mislim kaj eni kar odločate,kdo bi se moral,kakšni ste to ljudje,ki svojo voljo vsiljuje te nekomu????!!!
[/quote]

Kakšni ste pa tisti, ki bi okuževali sočloveka?

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Tudi meni ni jasno – sicer bi se cepili ampak ne z “novim” cepivom ker…Ne bi se Astro Zeneco, ki je, sicer bolj preverjeno, ampak po njihovem krš…ne bi učili prek zooma, ne bi učili v predavalnicah ker so ogroženi, ne bi se testirali… Pa dobro, dajmo drugače: kaj sploh bi? Otrok se zaenkrat ne cepi, to je menda jasno, maske pri otrocih, se mogoče strinjam pri starejših, pri mlajših…saj je tudi jasno da niso to zdravstveni delavci ki jim je vsaj malo jasno kje se je ne dotika in potem šari s tistimi rokami vsepovsod, saj še odrasli to počnejo, dnevno vidim takšne na TV. Torej – kaj?

New Report

Close