Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Bodo sedaj spletne trgovine zalaufale?

Bodo sedaj spletne trgovine zalaufale?

Idealen čas, da trgovci zagrabijo priložnost. Za vse tiste, ki jih bolj skrbi, bodo zagotovo raje poklikali in se izognili morebitnim nevšečnostim. Vse vrste spletnih trgovin sedaj pride v igro.

Kdo vse jih že uporablja, recimo za živila?

kdo bo dostavljal?
kaj če ti bo okužen dostavljavec robo pripeljal?

Pregorele so spletne trgovine, žal. Jaz že dolgo naročam preko online-spar, zjutraj poklikam in ko grem iz službe, prevzamem na drive-in v BTC. Od včeraj to ni več mogoče, saj so vsi termini za prevzem že zasedeni 🙁 Po dolgem času bom morala osebno v trgovino, kar mi sploh ne diši ampak druge variante trenutno ni.

Za zivila ze mogoce, ceprav bo dostava trajala, saj bo naval in ni kadra…

Pri vsem ostalem bo folk varceval!

Spar in Mercator sta ze cel dopoldne nedosegljiva

Dosegljiva sta, samo naročit ne moreš ker so termini zasedeni. Pa je Spar že pred ‘paniko’ obljubljal povečanje kapacitet. Koliko časa pa rabijo da se zmigajo?

A se da kje na spletu naročit cigarete? Samo zaradi tega MORAM v štacuno. Pa zaradi čokolade ;-D

Naročam veliko hrano, pijačo že dolgo. Tudi za pese mi pripelje mesar na dom

. V tujino elektroniko.

Uporabljam Spar in Mercator. Žal je E.Leclerc zaprl svoj drive-in ker jim ni šlo.

zakaj pa je tema o spletnih nakupih pristala v forumu korone?
teh ponudnikov bi res lahko bilo več ..

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Kja misliš, zakj le? Njabrž zato, ker nima nobene povezave…..jaooooo😁😁😁

Sicer pa ja, pr meni aliexpress laufa, amazon tudi, ebay pa tudi, malo ga serjejo edino naši, ko pride iz aliexpressa. Se moram pohvalit , sem čisto nov pay safe mastercard dobil.😁😁😁

New Report

Close