Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BoFrost je tu!!!

BoFrost je tu!!!

Mishika, Hely, Soncek
a vam grem kaj iskat??

send $

Pejva skupaj :)))

No, kje si zdej… a si kar sam šel!?

Ti požrtija ti ;)))

JA JA
PISEM PISMA
NASIM DRAGIM;)

NO PA PEJVA.. BOS POMAGAL NEST ZMRZLJENGA PURANA!

send $

ja..zelim morske sadeze..pa skampke se posebej..pa uno torto..swarcwald..al kuga ze..da si ne lomim jezicka..moja predraga nemska mati stran glej in me ne ber..;))..okej..torto z visnjami..po slovensk…pa kaj se..majo oni kjut…cak mal..aja..ledijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,mi dej..da ga lizem precej..takoj..mmmmmmm

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hmmmm…. Ribje fileje – tiste pohane, prosim. Pa kurje medaljone (če jih imajo). Vse drugo je boljše, če je pripravljeno doma 😉 :)). No, za sladoled pa ni sezona (pa še pri nas imamo v centru boljšega :P) :)))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

ej, ob tebi se pocutm dedek mraz;))

a tud pozimi rada lizes??;)

send $

a mi mogoce jezik kazes???;(
sem preskocil drugi razred in se vedno ne poznam vseh smajl…–variant 😉

ribe in kure pa dobis
kar pozvoni ko te prinese mimo;)

send $

En bakalar!!!!
😉

lizem nenehno..rada..aha……..dej mi ga………………………………………..ledija;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

meni prnesi kar cel keson !!!!! ;))))

bakalara papala..ja tudi..mmmmm..dj mi ga sp..pa popecenga kruhka..jaz pa teb zdele mazem mal tatarca..prej nardila ga..das..la ne..mmmmmmmmm

mislem, da bi blu skor use s kesona užitno, razen unih zelenih frnikul!

hihihi

kar ti lahko dam ni ledi;))

send $

ja kam naj pol pa frnikule dam???

send $

ti se igraj z njimi…….. hihi……..

no dej mi ..da vidm kuga mas;))

;)))))))))))))))))))))
za zadrgo tiči;)

send $

opa..ne zezi me..k sem napsidirana do konca…zadrga se lahko samo se razleti..in pot bo prosta..do..njega;))

do česa?:)))

send $

New Report

Close